Idag slutade jag skolan relativt tidigt vilken jag inte alls tog nytta av. Jag gick hem direkt och la mig i sängen med en serie framför mig. Det var dock väldigt längesen jag bara tog det lugnt en hel dag känns det som, så det var mer än välbehövligt. Efter ett par timmar ryckte jag dock upp mig att jag göra lite plugg, duscha och sedan fixa mig inför kvällen. Jag strosade sedan ner till Svenska Kyrkan för att spendera kvällen där. Jättemysig kväll var det!!

Imorgon väntas Ronda!!

Likes

Comments

Idag betade jag av ännu ett prov, i detta fall privatjuridik. Det känns verkligen skönt att har det gjort och jag tror det gick bra också!! Efter provet stannade jag kvar en stund på pluggstugan i skolan för att plugga inför matteprovet som är nästa vecka. Sedan gick jag hem för en springtur och ikväll funderar jag på att se en film eller serie. Inte gjort det sen jag kom hit?

Imorgon är det fredagshäng på kyrkan igen, denna gången ska vi laga pizza och kladdkaka. Det blir en tidig kväll för min del skulle jag tro då jag inte vill vara allt för trött under lördagens hum-resa till Ronda.

Likes

Comments

Efter en vecka tillsammans med mamma och pappa var det i morse dags att säga hejdå igen. Jag tyckte att denna gången var jobbigare än förra. Nu vet jag hur det är att vara utan dem vilken jag inte gjorde då. Men om två månader träffar jag dem igen, då på hemmaplan i svedala. Jag längtar allt mer efter Sverige och att komma hem i jul nu efter deras besök här.

Våra dagar tillsammans har inte varit särskilt händelserika då jag har haft såå mycket plugg. Men bara att ha haft de här har betytt mycket och jag vet att det uppskattades minst lika mycket av dem.

Efter skolan idag gick jag till kyrkan för att återigen bre smörgåsar som sedan ges till personer som har det dåligt ställt. Jag är så glad att jag har fått möjlighet att volontärarbeta med något så fint. Det tar så lite av mig men ger så mycket till andra, heja oss!!

Likes

Comments

Igår var vi på lunch hemma hos värdis. Det kändes jättekonstigt att ha två familjer på en och samma plats. Jag tror dock att det uppskattades av alla!! Gloria hade lagat paella och till efterrätt fick vi cheesecake.

Senare mot kvällen åkte vi till Miramar för lite shopping. Trots mitt enorma shoppingsug så hittade jag endast ett par skor, seegt. Därav blev vi inte långvariga på miramar utan tog taxi tillbaka till hotellet, för att sedan äta på Asian Fusion igen haha.

Idag var planen att åka till Nerja men vi ställde in de planerna och tar en lugn dag här i funkan istället.

Likes

Comments

Hur underbar utsikt att vakna till?? 10/10.

Dagen började med en svenskredovisning som gick sisådär. Sedan gick skoldagen vidare innan jag sprang ner till strandpromenaden för en fika med pappa på min håltimme, jättemysigt att ha dem här!! Sista lektionen hade jag även FEprov som jag hoppas gick vägen, det kändes relativt bra i alla fall.

Efter skolan tog vi bussen upp till Mijas Pueblo där vi spenderade en timme eller två. Vi gjorde inte mycket mer än att kolla utsikten och äta god pizza innan vi tog bussen hem igen.

Nu mot kvällen gjorde vi oss i ordning för att äta på en mexikansk restaurang som var underbart god. Vi tog sedan en promenad och nu är vi tillbaka på hotellet. Imorgon vankas middag hos värdis!!

Likes

Comments

Åååh vad jag har längtat till denna dag!! För idag kom nämligen mamma och pappa ner till mig här i Spanien. De som jag har saknat så oerhört mycket i 1,5 månad, nu är de äntligen här.

Idag var jag först i skolan. Jag satt spänd hela dagen då jag visste att mamma och pappa var här men att jag inte kunde träffa dem än. Men så fort jag fick håltimme så sprang jag ner till hotellet, gråtandes men så lycklig. Vi satte och på ett fik i en timme innan jag behövde gå tillbaka för privatjuridik.

Kvällen har därefter spenderats med mamsi och papsi vilket även hela nästkommande vecka ska göras. Jag ska verkligen se till att njuta och ta vara på att de är här hos mig.

Likes

Comments

Igår kväll stod som sagt en fikakväll med Maja på schemat. Vi spenderade kvällen på Conrados där vi efter en stund fick sällskap av Ebba, Lova och Malin. Vi satt och pratade ett par timmar innan jag och Maja bestämde oss för att gå hem till mig och sova.

Idag vaknade vi däremot av spanskt hällregn så poolplanerna hoppade vi ganska fort och vi satte oss ner och pluggade istället. Det behövdes verkligen i och med att jag har 4 inlämningar/redovisningar/prov imorgon och på fredag.

Vid halv 3 åkte vi i alla fall ner till ferian för att fira madres födelsedag. Efter maten slutade det med att hela familjen stod uppe på scenen och dansade??

Nu ska jag dra fram resväskan och sätta igång och packa för imorgon får jag finbesök!!

Likes

Comments

Känns som att jag inte gör mycket annat att plugga efter skolan nu. Men det behövs i och med alla prov jag har under nästkommande två veckor. Idag passade jag dock på att klämma in stranden under en håltimme, väl värt.

Igår var det SUF på skolan, en idrottsdag där vi tävlar mot alla andra svenska utlandsskolor. Får hoppas att vi lyckades hyfsat och att resultaten inte blev allt för dåliga. Det blev de dock för min del men haha det är som det är. Sedan gick vi tillbaka till skolan för mentorstid och samhällskunskap yaaay. Efteråt tog jag mig hem för plugg och en springtur.

Ikväll väntas en lugn myskväll med Maja på något fik. Vi är nämligen lediga imorgon och det är även madres födelsedag, myys.

Likes

Comments

Helgen har inte varit mer händelserik än vanligt då jag inte har spenderat mycket tid alls på ferian. Jag var där en sväng i torsdags och även nu ikväll men inte mer än så.

Igår tillbringade jag ett par timmar på stranden med Klara och Maja innan vi drog oss hem och vilade upp oss inför kvällen. Vi var en par tjejer som satte oss på Lorenas innan alla delade på sig. För mig del bestod resten av kvällen av tjejsnack på Baskin istället. I slutändan var det bara jag, Maja och Cornelia kvar och herre vad underbara de är!! De och avokadomackan gjorde hela kvällen.

Idag har jag inte gjort mycket annat än att hängt på stranden med Majsi, väldigt välbehövligt och mysigt. Vi spelade kort och bara umgicks i några timmar. Senare mot kvällen tog jag en springtur ner till ferian där jag mötte Maja, Lova och Mathile en stund innan kvällen avslutades med Jenni för lite catch-up, hon är ju för bra alltså <3

Likes

Comments

Jag är så glad över min möjlighet i Spanien, men trots det att jag är här och har det underbart så längtar jag hem. Just idag saknar jag allt och alla lite extra mycket. Jag saknar mina vänner, mina nära och kära, de som en gång var mina kära men även dem jag bara småpratade med i korridoren i skolan. Jag saknar gemenskapen, rutinerna och tryggheten. Ja, jag saknar verkligen allt.

Jag saknar Julia, min trygga punkt och bästa vän, hon som alltid lyssnar på mig och låter mig vara den jag är. Jag saknar att sitta på Loos altan och äta gott samtidigt som vi pratar om allt mellan himmel och jord. Jag saknar att strosa runt med Anna på Ica i timmar och sedan gå vidare till Papillon för dagligt intag. Men jag antar att det är alla sådana småsaker som jag kommer uppskatta mer när jag väl är hemma igen.

Jag saknar verkligen alla mina vänner något otroligt samtidigt som jag är så tacksam gentemot dem. Jag är tacksam över att de väntar på mig där hemma och att de alltid stöttar mig, vad det än gäller, inte minst min vistelse i Spanien.

På tal om tacksamhet så är jag mamma och pappa evigt tacksam. Det var ju trots allt de som såg till att mina spåningar om Spanien blev till en verklighet i och med att dem släppte iväg mig. Jag kommer aldrig att kunna tacka dem nog för det! Jag har världens bästa föräldrar (och syster<33).

Likes

Comments