View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter onsdagsaktiviteten på kyrkan gick jag till svensken tillsammans med Tyra och Maja. Väl där köpte vi godsaker och nödvändigheter. Anledningen till att vi gick dit var för att Maja ville köpa sirap och därmed göra hemgjord kola. Vi gick därför hem till dem för att göra den samt laga pannkakor, och herre vad gott det var. Jag stannade hos grannarna enda tills madre skrev att det var kvällsmat.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

Första advent är åter kommen, första tecknet på att julen är runt hörnet. Kvällen då familjen är samlad och tänder det första ljuset tillsammans. Detta år känns denna dag tung för min del. Jag känner saknad och jag känner mig delad. Jag önskar att jag delade denna kväll tillsammans med min familj, samlad runt köksbordet, hemma i mitt hus i Sala. Tänkandes på er önskar jag att dessa 24 dagar går fort. Jag är energisk av tanken att vi snart är samlade igen, för oj vad jag längtar.

Som alla någon gång har hört, så uppskattar man allt när man blir av med det. Jag antar att det är därför första advent känns viktig för mig i år. Aldrig tidigare har jag brytt mig mycket om första advent. Men det är väl för att jag inte kan vara där i kväll och dela den årliga stunden, som vi alltid gör.

Hoppas att ni alla får en underbar första advent! Njut.🎅🏽🕯

Likes

Comments

allmänt

I fredags var det Black Friday och därför passade vi på att gå till Miramar efter skolan i hopp om att hitta lite nya kläder. Vi alla blev tyvärr tomhänta på den fronten och slösade istället våra pengar på TGB. Madre kom sedan och hämtade mig och Klara och efter kvällsmaten gick vi över till grannarna som vanligt haha. Kvällen blev så otroligt mysig!!

Lördagen skulle spenderats i Córdoba men resan blev inställd pga regnet. Det kändes skönt då jag verkligen inte alls var sugen på att åka buss i två timmar och sen bara gå runt och vara blöt, lika bra att ta det en annan helg då. Regnet ställde även in Black & White partyt på kvällen, förstår ni då hur mycket det regnar?? Jag tillbringade därför ännu en kväll hos grannarna istället.

Om några timmar ska jag till skolan för julpyntning och julbak, så mys!!

Likes

Comments

tankar och känslor, allmänt

Idag är det en månad kvar till hemfärd, dock endast för 2,5 vecka men ändå. En månad som redan nu är fullspäckad med bland annat en humhum-resa till Cordoba, Black & White party och Londonresan med Jenni. Därför vet jag att denna månaden kommer vara över när som helst och att jag snart står där på flygplatsen med bara en flygresa mellan mig och min familj. Jag kan inte undgå att känna längtan och förväntan. 30 dagar kvar ❤️

Likes

Comments