Header

Idag kom min vackra mor hem med sin brudklänning och jag kände att jag behövde ta lite bilder! Släpet är över 4 meter långt och har vackert broderi över sig, en drömklänning med andra ord!

💕 Älskar dig mamma 💕

Likes

Comments

Vi hittade en sjukt läskig docka i skogen, just nu undrar jag bara över hur den hamnade där???

This is just me stalking Lucy and Lucy stalking me idk what to say about this

Idag så bestämde jag och Lucy att vi skulle gå ut på en promenad och fota, vilket resulterade i att vi blev ute i nästan tre timmar och tappade bort oss lite halvt. Även fast det var väldigt blåsigt och molnigt så blev det en bra dag och många fina foton blev tagna (mest av Lucy kanske men jag försökte iallafall). Just nu har jag precis lämnat in lite skolarbete som jag var försenad med och gjort mig cappuccino, Allt som allt har det varit en väldigt bra dag helt utan söndagsångest!

Likes

Comments

Så detta är alltså mitt allra första inlägg på denna blogg. Bestämde mig efter många om och men att skapa en blogg där jag kan skriva lite om min vardag och framförallt lägga upp foton som jag har tagit. Jag är absolut inte bra på att fota ännu och har väldigt mycket kvar att lära mig om det, men jag tycker att det är väldigt kul så därför tänker jag fortsätta med det! Bilderna som ni kan se ovan är tagna under gårdagen då jag hade min konfirmation. Det var en massa underbara människor som kom och det var soligt och varmt hela dagen, vilket var helt fantastiskt! Idag har det varit en ganska seg dag, har städat och läst. Gick även ut på en fotopromenad med Lucy, det kanske kommer upp lite bilder från promenaden senare ikväll! Nu ska jag försöka att skriva klart en svenska uppgift och kanske kolla på någon bra serie. Hejdå!

Likes

Comments