Hejsan!

Ja jag är lite frånvarande från bloggen men jag håller på o pluggar hela dagarna typ!
Men iaf så har jag fått en assistent i skolan! Asså jag jobbade jätte bra i fredags!

Till idag då!!
Trillade idag på mitt knä o trodde att de va brutet först! Låg i en halvtimme på isen o grinade! Så jävla klumpig! Aa vi åkte till moster i fredags o så åkte vi hem idag!
Och igår dog jag för några sekunder för att det va så jäkla god mat som min moster gjorde!!
Idag är jag ju inte avstängd från internatet så jag ska till Lillerud sen! Aja vi hörs senare eller imorn!!

HEJDU!!❤️
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hatar dessa jävla iPhone laddare -.- jag har haft typ 4 st på kort tid o hatar dem allihopa!!!
Nu är jag iaf påväg hem eftersom att jag missade bussen vid 15.30 så fick jag ta 16.30 o är hemma typ 7 så Ahh.... Äta o sova som gäller!! Hur ska jag klara mej jag har 12% o är i väse -.-

Aja vi hörs sen

HEJDU!!❤️


Likes

Comments

Hejsan!

Som ni kanske förstår så bloggar jag mest på veckodagarna! Tror att det beror på att jag sitter på bussen! Men nu sitter jag inte på bussen utan jag ligger i min säng o väntar på att tiden ska gå fortare så jag kan gå till bussen någon gång! Vet inte varför jag är så motiverad till att åka till skolan idag :/ aja det är väl inte så mycket mera o ta upp idag.

Vi hörs sen eller imorgon 😃


HEJDU!!❤️Likes

Comments

Jag är så jävla stolt!!!! Och hejsan!
Jag klarade matte provet idag jag fick iaf ett e men va ett poäng ifrån c! Och det är första matte provet jag har klarat o pluggat till! Jag pluggade igår kväll i en timme med pappa så det är tack vare han jag klarade det!!! Så tack världens bästa pappa! Sen fick jag e på biologin som jag knappt plugga te! Asså helt amazing! Sen imorgon så ska jag köra hela förmiddagen sen ska jag ha djurens biologi! Men först av allt på morgonen så ska jag på matråds möte!


Vi hörs imorgon älskar er som lägger ner tid på o läsa min blogg! Tack säger jag bara! ❤️


glöm inte HEJDU!! ❤️


Likes

Comments

Känns lönlöst egentligen..... Pratar med för många människor..... Vissa bryr sig inte känns det som..... Dem på bup..... Asså nej jag kände igår när jag pratade med en på bup att hon typ skällde på mig... Hon sa att allt va mitt fel o att jag hade satt mig i den sitsen så jag fick skylla mig själv..... Men dock är jag oskyldig men visst fine.... Gör vafan ni vill men tro på fan att jag hoppar av snart..... Idag har jag matte prov!!! Tack vare min pappa så kommer jag att klara iaf hälften av provet! Tack så hemskt mycket pappa!

Ilska

Det är min största rädsla att bli arg!! Så att jag skulle göra något dumt!! För jag känner ibland att jag bara vill slå någon!! Kanske ska börja på boxning så jag får slå av mig lite!

Glad

Den känslan alltså den är otrolig!! Jag kan inte va normalt glad utan jag är överglad! Det kan va ett leende från en människa eller vad som helst! Jag blir så himla glad !

Senare

Vi hörs senare för jag har inget mera o tillägga!!

HEJDU!! ❤️

Likes

Comments

Hejsan!

Idag

Jag ska sluta tidigare idag för att jag ska till bup! Varför jag då slutar tidigare är för att jag inte klarar av att tänka efter jag har varit på ett möte med dem! Det är så himla jobbigt att dem jämt sätter tider efter sej själva. Eftersom att jag verkligen behöver va med på alla lektioner i skolan! Och jag har ett prov fram över i biologi om det inte är idag? Så jag behöver va med o då har jag tid hos bup på den lektionen o det är rätt träligt eftersom att jag har 2 prov som jag måste göra om :/ i biologin bara!!

Imorgon

Imorgon har jag oxå prov i matte! Asså vi borde göra något åt matte läraren för att man inte förstår han alls! Vi har prov på procent o lån. Det värsta är att jag inte kan typ något jag kan grunderna men det behövs mera!
Måste verkligen plugga! Hoppas verkligen att jag får en elev assistent snart. Som kan sitta o liksom göra så jag får en bättre arbetsförmåga typ o skärma av allt. Typ alla som pratar och så!

På fredag

Möte igen i matsalen från 8.30. Då är det matråd men jag tycker att det är lite kul att vara de. Sen är det omprovstid då oxå. O sen ska jag köra traktor typ ;)

Övrigt

Bussen asså fy fan..... Nu har mamma sagt till o jag sa till. Nu sitter jag på bussen från k hamn till Karlstad o ska ju byta buss i Karlstad o jag sa till föraren att jag måste med 801:an till Lillerud o han sa "ja vi får se om vi hinner" ja men då tänkte jag "ja vi lär hinna för ditt eget bästa" eftersom att det är hans skyldighet att ringa o säga att jag måste med den bussen! Och om jag missar den vad händer då? Jo jag har missat den sedan i måndags! Så är måttligt sur! Jag har inget internet på bussen så jag kan inte publicera detta nu men göre sen! Och jag hoppas verkligen på att hinna med den när jävla bussen annars blir det inte kul för Värmlandstrafik.....

Men ni får ha de så bara så länge så hörs vi säkert sen :)

HEJDU!!❤️


Likes

Comments

Hejsan!
Ja jo det var väl typ någon vecka sedan! Men jag tänker blogga då och då för jag har inte den tiden till att blogga varje dag!
Men jag ska göra upp olika rubriker i inläggen ah ni kommer att fatta.


Avstängd

Ja jag är avstängd från internatet i 14 dagar!
Och om ni nu vill veta varför så kan jag förklara det om ni skriver i PM
😃


Lite saker som har hänt

Jag har fått medicin nu så skolan går uppåt!
Jag har börjat o tagit tag i saker som skolarbeten o så! Jag ska även få en assistent i skolan och på fritiden för att allt ska gå! Jag säger ofta att jag ska plugga, men det blir inte så mycket gjort mer än att sitta vid mobilen! Men det ska de bli ändring på!!
Ja men det är la inte så mycket mera o skriva mera än att jag har kill problem som vanligt!! Vet inte om jag känner något! Men jag vill känna :/ så jag vet inte vad det ska bli av mig snart!! Jag tänker typ bara chilla o ta de lugnt i det området eftersom att jag har skolan o så!

Hoppas ni har det bra!
Och som sagt kom gärna med förslag om vad jag ska blogga om! Och det går att skriva anonymt o det går att skriva i PM här eller på Facebook! Och skriver du där så kan du fortfarande vara anonym om du inte vill att jag nämner ditt namn!!
Men ni får ha en härlig dag/morgon så hörs vi senare

HEJDU!!❤️Likes

Comments

Hejsan!

Hela helgen har inte haft internet o jag har inte gjort så mycket!! Igår kom det 2 as snygga killar från Växjö hem till oss o jag bah dog 😩
Men Ahh vidare! Anledningen till att jag inte skrev igår va för att jag städade jätte mycket o så! Idag har det varit en tuff dag kan jag säga!!
Vill inte att min mamma ska må dåligt!! Jag vill inte må dåligt!! Men det är något som går fel! Alla kan inte må bra varje dag! Alla kan bara inte det! Men jag fick gå från mötet förut för att jag inte klarade det! Det som jag stör mig på är att bup inte har brytt sig tidigare!!
Mamma har försökt i 2 år med att få stöd o råd därifrån men dem tar aldrig tag i det förens det är försent tycker jag iaf!! Allt är väl försent nu?? Kommer jag klara skolan med alla krav? Kommer jag att klara allt?? Ja men det återstår att se!! Jag har ett problem jag skar mig själv o de va inte länge sedan!! Detta är en sak jag har svårt att gå ut med men jag måste få råd! Skicka PM om ni har suttit i samma situation! När bup fick reda på att jag hade ett självskadebeteende först då tog dom tag i det! Först då blev det allvarligt att det ska gå så långt att jag mår så dåligt tycker jag inte är okey! Mamma förklarade innan att jag behövde hjälp med att fixa saker o ting men jag fick inte den hjälpen jag behövde !!
Men nu hoppas jag att det kan bli bättre !!

Vi hörs imorn

Tack alla som tar tid o läser min blogg!!!


HEJDU!!❤️
MathildaLikes

Comments

Hejsan!

Nu sitter jag på bussen med Michelle o Mathilda! 😊
Idag har det varit en rolig dag!
Massa saker har hänt ja ni kan ju bara se på bilderna!
Vi hörs imorn eller på söndag 😊 pga att jag ska plugga!!

HEJDU!!❤️


Likes

Comments

Hejsan!!
Jag skrev inget mera igår för att jag var tvungen att packa o sova! Fick gå upp klockan 6 i morse !!
Vi va på möte idag!
Sen hade jag en vanlig skoldag! Fast jag gjorde ett prov o då fick jag 35 rätt av 40 så jag är stolt!!
Det är inte mycket mera som har hänt idag!
Men igår gjorde Emma o jag snölykta!
Nu ligger jag här o är ledsen för att mina högtalare är tradiga helt nu!! Åhh kan någon bara köpa nya åt mig !!! Känns som att jag är inget utan dem! Nej men kunde varit så 😁
Ska hem imorgon igen! På söndag ska jag kanske träffa Kevin!! 😊👍❤️
Har nyss tagit en dusch o jag ska nu gå o klä på mig sen ska jag kolla film fram till kvälls fikat o sen ska jag sova 😊

Vi hörs mera imorgon !! Ha de så länge !!

HEJDU!! ❤
Emma
Likes

Comments