Har skrivet om detta hur många gånger som helst och ingen av dom kan berättar vad jag vill berätta. Jag är ung men jag vet mycket, jag gillar att ha åsikter om saker men vågar aldrig säga dom för att jag är rädd att någon sak döma mig eller säga att det är fel. Jag gillar som sagt inte att prata om saker jag håller dom hellre för mig själv. Min skola är nog inte den bästa för en som jag som inte kan koncentrera mig på saker jag tycker är tråkiga eller om vi sitter och går igenom saker om och om igen. Jag vill alltid göra något jag gillar och kan få användning av, inte saker som olika ekors arter och jag gillar att allt göra något nytt. När jag tycker något är tråkigt och får något annat och tänkta på då hör jag inget eller uppfattar inte något av vad någon säger det är svårt att ha det så för sen när man ska ha prov fattar men ingenting. Och med dom ämnena jag kan och gillar så vill jag kunna allt på en gång och inte lära mig tre saker och sen hålla på med dom i månader. Men om min hjärna får för mycket information på en gång så exploderar den och jag kan inte sova eller tänka på något annat. Jag gillar också att skriva saker men vågar aldrig läsa upp dom för att jag är rädd att alla ska skratta eller tro att jag är konstig. Tro mig jag har anledningar till varför jag tror det och med ingen som stöttar mig blir det extra svårt eller jo en person stöttar mig i allt jag gör min bästa kompis. Men ibland behöver man mer än en person som stöttar dig. Så hela mitt liv har jag kämpat själv jag tycker att det är pinsamt att prata om mig och undviker det helst men tydligen tycker folk att jag är väldigt roliga att prata om.

Förlåt för ett lite "mörkare" inlägg som andra inlägg men sånt måste man prata om också och jag lovar att det kommer roligare inlägg snart!

The Internet Girl is on internet ❤️

Likes

Comments

Jag är en person som är väldigt dålig på att prata om saker även med dom jag älskar. Jag tycker det är jobbigt när saker bara sak handla om mig och allt fokus sak vara på mig i en diskussion eller ja över huvud taget. Men här på den är bloggen ska jag prata om allt. Även om jag tycker det är jobbigt för jag vet att det känns bättre då.
Jag har alltid viljat ha någon jag kan prata med allt om men jag hittar ingen jag har det förtroendet i. Så jag skriver det här istället. Så ja vad mer ska jag säga i ett första inlägg.. jag är en tjej i puberteten som är väldigt klumpig. Jag älskar att fotografera så det kommer komma mycket bilder här också men som sagt inga selfies. Jag gillar att läsa för set känns som att men kan resa vart man än vill när men vill. Så om ni vill ha några bok tips bara kommentera så lovar jag att svara. Jag älskar också att titta på film, jag har dock en dålig vana att kanske bli lite för involverad i en film/ serie som oftast slutar med att jag inte kan sluta titta tills det är slut. Bara jag som är sån och när det slutar fel blir jag super arg och säger att jag alldrig ska rita på filmen/ serien igen men vem sitter där några dagar senare och tittar igen jo jag såklart. Hehe.
Det va det som hände med mig och serien skam... den va lite för bra för att vara sann jag bara älskar älskar den så som andra älskar pizza ( allså nu menar jag dom som verkligen älskar älskar pizza dom som blir galna av det typ fattar ni vilka jag menar??) Så jag men allt slutade bra i den serien. Över till nästa sak om mig, jag är en sån person som säger att jag inte bryr mig om vad jag har på mig men i skälva verket gör det lite ändå, fattar ni vad jag menar?? Men mitt hår dock det bryr jag mig inte om ett dugg jag sätter upp det i en tofs och låter det vara så.

Bryr du dog om vad du har på dig??
Vad är din hobby??

Kommentera för jag vill verkligen vet och kommentera också om det är något särskilt ni vill att jag ska prata om.

The Internet Girl is on internet ❤️

Likes

Comments