Inviduelle kläd post:

Så dethär är den första inviduella klädposten som jag lägger up och är så exited.

Som ni ser så är det ett par CKJeans toffel variant som jag har där och dom är bara för snygga. Eftersom många har sånna tofflor etc så tänkte hag varför ska jag inte ha såna det. Sommar börjar närma sig och domhär är då lätta och sköna. Eftersom de har lite mer av Sportig look/vardag så matchar jag till dom ett par svarta short och någon vit top och i mitt fall min crop top. De passar såklart med andra kläder som T.ex ripped jeans.

Domhär som jag har är svarta och har med vit text skriven CK och sen med en ljus grå text Calvin Klein Jeans. Jag köpte i storlek 38 (en storlek större än vad jag egentligen har). Där vad texten står så är det ett tjockt tyg. Sen sulan är i någon gummi variant. Sulan är inte platt där man har foten utan det är utformad som att en fot sitter där vilket gör dom väldigt bekväma. Sen så står det med en lite vit text Calvin Klein Jeans. Om man vände på skon upp och ner så står det Calvin Klein Jeans intryckt och det är intryckta ränder (kolla på bild)

Hoppas nu gillade denhär posten och det kommer komma så mycket mer.

Lof you 💌
#thedailystruggle

Likes

Comments

Hej hej bloggen!
Nu sitter jag här i Spanien och väntar på min mat och dricker Is te. Denhär dagen har varit lungt men lite actionfylld på sätt och viss. Som jag sa igår så sa jag ett par Sneak peaks "Graduation och ögonbryn"

Vardag: Imorse vakna jag av ett par bygg arbetare hålla på med något vet inte vad, men det positiva var att jag behövde vakna eftersom jag behövde köpa apelsiner till hempressad apelsinjuice.
Jag kom hem igen pressade juicen tog en macka och drog till poolen. Det var ungefär 30 grader i solen och pools vattnet var perfekt temperatur. Jag låg vid poolen ensam vet inte vart min familj tog väggen, men det var lite skönt med egen tid. Senare mot fem tiden så åkte vi till en lite större by i Spanien som heter Fuengirola vilket är en av de mysigaste platserna jag vet❤️ Där i Fuengirola fixa jag mina ögonbryn(berättar mer snart) och efter det så bestämde vi oss att gå till en resturang som heter Matisqueria. Så nu sitter jag här väntar på min mat och tänkte uppdatera bloggen lite.

Graduation: Eftersom jag går på IESL så finns det en ceremoni som heter Graduation. Ni kan kolla upp vad det är om ni inte vet. Så jag har köpt mina klänningar kommer göra en inviduelle post om det och nu atm måste jag fixa accessoarer. (Har sååå mycket att fixa)

Ögonbryn: Som jag sa tidigare så fixa jag ögonbrynen idag. De blev så fina, det var inte så stor ändring men man såg skillnad. Så min ögonbryns form nu är fin igen. Jag fixade de på en AMAZING ställe som heter "Monisu" som ligger i Fuengirola. Rekommenderar verkligen fixar oxå mitt hår här och det är så bra.

Lof you all!!❤️
(Sry om jag uppdaterade inte om bråket men det var ganska tyst idag(läs förra bloggen om ni vet inte vad jag snackar om))

Sneak peak: Finns ingen specifik idag
#thedailystruggle

Likes

Comments

Hej hej!
Så dethär är början på min blog som aaa ä lite som det är men men tänkte att börja presenter mig själv lite som första post och sen så kmr all drama i mitt liv.

Intro: Jag heter Petra och är 15 år gammal. Jag bor i Linköping med min mamma och snart flyttar jag till Stockholm. Ja det är vad ni får veta för stunden eftersom ni kmr veta mer om mig om ni läser bloggen 😂

Idag:
Ja, vad ska man säga om denhär dagen. Vi kan börja med att jag är i Spanien atm eftersom vi har en lägenhet där så jag är "sjuk" från skolan med egentligen ligger jag här och softar. Ha skämta jag softar inte alls utan jag har hamnat i ett litet problem. Så de senaste veckorna så har jag lärt känna två killar (nämner inga namn) och tänkte ja men jag kan bli vän med de. Min Besti går i samma klass som det så det ä lite lättare. Eftersom när jag är stressad så är jag oftast ganska pratglad och de ä inte ett stort fan av de så har snackat mycket med de. Då idag fick jag reda på att de två killarna hade snackat skit om mig så just nu vet jag inte exakt hur jag ska göra men men vi får se imorn hur det blir. Jag hoppas att det kmr lösas annars om det inte löser sig kmr jag vara ute efter mycket drama eftersom jag är ganska uttråkad för stunden😂😕
Allafall jag kmr uppdatera varje sak som händer så ni kmr vara med mig❤️
Hoppas ni kmr ha en jätte bra dag massor av kärlek Lof you!!! #thedailystruggle

Sneak peak: Ögonbryn, Graduation och lite mer drama för imorn

Likes

Comments