det är underligt vilken känsla man får när man träffar en vän man inte har träffat på länge, det var en bra dag igår. Gabriel en vän som jag inte har träffat på 1 år kom igår och hälsade på. Vi började med att spela Yatzy och senare bara sitta och prata. Senare blev det en runda ute med att kolla till hästarna och sen gå med hundarna. Efter det blev det thai-mat som sen följdes av en film.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

det jag tänkt på är hur jag se mig själv. En tjej på 15 år ålder som är blyg men ändå livlig. Snäll men ändå tuff om det behövs. Skilda föräldrar 1 hel syster och 4 halv systrar. Älskar att måla, baka och vara med djuren.

Likes

Comments

Var ute och gick och fick se den här fina utsikten, stannade upp för att ta ett djupt andetag och bara ta det lugnt. Känslan av att vara själv och bara njuta i en sekund är det bästa som finns. Vintern är en årstid som gör det så mycket bättre. När snön lägger sig som en plan yta ovanför träd och mark. När marken man går på knaprar under varje fotspår man tar. När solens strålar får stigen och gnistra i ögonvrån.

Likes

Comments

det är jul idag. en tid för att vara med familj och de man älskar, äta julmat och öppna presenter. ha en riktig god jul

Likes

Comments

vad ska man säga på första inlägget? ingen kan väl vara riktigt beredd på att veta tydligt vad det första man någonsin skriver ska vara? livet kan vara svårt att stå emot, men med hjälp från familj och vänner kan man klara allt. Jag har varit med om ner och uppgångar, saker jag vill glömma och saker jag vill minnas. Att stå emot personer eller händelser som gjort dig fel är det starkaste man kan göra, det kräver styrka och tålamod. Det bästa att ha för mig när jag känner mig nere är mina djur, de ger mig en trygghet ingen kan förstå. Hitta en sak eller saker som betyder mycket för dig och använd det för att ge dig kraft.

Likes

Comments