Jag förstår verkligen inte hur någon kan vara otrogen mot sin partner eller hur någon kan hålla på med flera stycken samtidigt? Vad är poängen?

Är du inte lycklig med din partner, lämna den så att du kan hitta något äkta eller lämna den så att den får chansen att hitta någon som verkligen kan älska den?
Du kanske tänker att du kan skapa lite gnistor mellan dig o din partner om det år någon mer inblandad? Fel, du skapar bara sprickor i ert förhållande, det skapar tvivel, oro och funderingar på om det kommer hända igen, ljuger han/hon för mig eller är jag verkligen den han/hon vill ha?

Eller när man precis börjat träffa någon och man vet att det är på väg mot något seriöst, varför ha flera på samma gång? Är det ett behov att behöva känna sig älskad eller omtyckt eller är det bara nån jävla lek för o visa andra att jag kan ha flera på samma gång?
Att säga samma sak till flera som t.ex. Det är dig jag vill ha, det är dig jag vill ha, jag lovar det är inget mellan oss, förlåt, det kommer inte hända igen..

Dessa saker är inte okej att säga om man inte menar dom, jag personligen vägrar att leva i en lögn, jag blir hellre sårad av att veta sanningen.

Tänk till gott folk!

Likes

Comments

Min är att hjälpa, stödja och pusha.

Att hålla en ensam person sällskap genom att laga mat, hänga eller vika tvätt, läsa tidningen eller bara ta en promenad är något som kan göra en hel dag, inte bara för den ensamme utan även för mig. Att se den där tacksamheten i ögonen utan att den säger den, att se den där lyckan när vardagen blir lite lättare för den andre eller få höra de tacksamma orden som ges. Det förgyllar min dag.

Alla dagar är inte lätta ibland får man stressa, man gör bara fel och inte blir uppskattad för fem öre eller så får man ord kastade på sig som egentligen inte är riktad mot en själv, dessa dagar får man bara bita ihop och även vissa gånger så får man hålla gråten tillbaka till tusen.

Mitt jobb är inte bara att torka bajs, jag hjälper även personer upp från sängen, för de är inte kapabla till att ta sig upp själva, jag får hjälpa att sätta på kläder eller hjälpa till att tvätta kroppen även i duschen men också när de bara vill tvätta sig underarmarna, mitt jobb är att rulla, borsta eller föna håret, att kanske sminka eller raka någons skägg är något som jag också inte måste men gör ibland för att de ska kunna känna sig hela och rena.

Mitt jobb är även att tvätta, städa, handla, ge mediciner och ibland laga mat, oftast så används micron. Att ta sig tid att koka ett ägg eller vattna blommorna om de behövs är så tacksamt för det kan göra det lilla extra för det är något som de inte längre kan, detta gäller inte alla men det gäller fler än vad vi tror!

Vårt mål är att alla ska kunna ha en så normal livsstil som möjligt, att få vara med o se framsteg efter t.ex. En stroke är helt fantasktiskt, att se de första stegen, att kunna träna upp kroppen och kanske får den att fungera som den var innan, att få vara med o se de små stegen är ett stort steg inte bara för oss som personal utan även för personen för sig.

Jag är alltså undersköterska, och jag älskar mitt jobb!


Likes

Comments