Inser verkligen nu i efter hand, när jag har ny häst och står i ett nytt stall (som jag trivs både med och i) hur mycket jag saknar att ha Thazzi på WX.. pratade med Sandra igår om hur "tråkigt" vi båda har det i stallet ytan att träffa varandra varje dag. Alla våra minnen våran trio har, de kan liksom inte göras några nya längre. Vi har så sjukt mucka galna och roliga minnen, alla sjuka uteritter, när vi byggt upp hinder i trollskogen och hoppat, när vi skrittade ut båda två på thazzi, när vi galopperade barbacka och båda hästarna bockade och båda ramlade av på ängen i jobsvall har nog aldrig skrattat så mycket haha, när Frank svängde och du fortsatte rakt fram, när Danthe var inne i nått mood och typ bockade jämt och när vi blev jagade av hjortar (HAHAHA), alla gånger vi rejsat med hästarna på stubbåkern och rakbanan utanför bärf, alla gånger vi byggt upp banor på ridbanan och jag ramlat av heheh (min häst är bäst), eller när alla gånger vi haft höjdhopp med thazzi, när vi löshoppade hästarna och min häst var snabbast heheh, när Sandra gick omkull med toppan, den gången vi hade John hickey ute, när vi typ tävlade om vem som kunde mocka snabbast och man SPRANG för att hämta den bästa grepen, alla gånger vi kastat hö på varandra och sprutat vatten på den som stod i ett hörn i spolspiltan, alla gånger vi suttit på kontoret alla tre och bara skrattat så tårarna sprutat, eller suttit därinne för att det varit kallt ute och inte orkat göra nått, alla gånger vi tvingat varandra att hjälpa till och ta in hö eller hämta valackerna som alltid stod högst upp i hagen.
Det bästa var ju sommaren 2015, alla sjuka saker som hände då hahah, när vi byggde värsta kombinationen och hoppade helt sjuka höjder och tovas mamma kom ut med pizza och sen kom Tobbe med glass och vi var heeelt slut efter haha , alla gånger vi suttit och käkat nudlar tsm (hahaha). Det är så galet jobbigt att inte få vara med mina två kompanjoner varje dag i stallet, visst har jag det bra nu också men det är verkligen inte samma sak! Hade inte kunnat komma till ett bättre stall än det jag står i nu men saknar WX 2015 och skulle göra allt för att få uppleva den riktiga lyckan igen, tyvärr kommer den inte lika ofta längre, är alltid trött/orkeslös men försöker så gott jag kan, även om det inte alltod räcker till. Förhoppningsvis blir sommaren 2017 sista sommaren i uppsala. Den ska tillbringad för att säga hejdå till mina vänner och speciellt till wx-trion!! Saknar även thazzi när hon var i denna form, hoppas hon blir 100% sig själv snart igen!❤️

Kram
Isabelle

Likes

Comments

Hoppningen igår gick över mina förväntningar! Hon var hur pigg som helst och vi är lite rostiga eftersom de var sjukt längesen vi hoppade, helt sjukt hur mycket man kommer ur balans när man inte ridit på länge..

Videon är från ett litet kryss som hon hoppade av innan jag ens hann tänka + att hon landade i fel galopp, hon var nöjd och jag höll på att ramla av haha..!😌

Helt galet att vi flyttar om 2 dagar !!😁

Kram
Isabelle

Likes

Comments

Igår longerade jag bara henne för att hon skulle få springa av sig lite energi, de märks att våren kommit nu, hon va heeelt galen !! Tror att jag ska småhoppa idag istället. Ska snart upp och äta frukost sen fixa lite hemma sen drar jag till stallet!

Kram
Isabelle

Likes

Comments

Nu är de bara 5 dagar kvar innan flyttlasset till nya stallet går, det ska bli sjukt spännande men samtidigt tråkigt. Kommer sakna alla på Stall WX och vi har trivts jätte bra men vi flyttar ju för att det ska underlätta lite mer för mig. De nya stallet har ridhus och skrittmaskin, fina hagar och thazzi kommer inte behöva gå ensam längre! Vi var och skrev in passen i det nya stallet igår, man ska ta ett stort pass (där man tar in/ut hästarna) och sen ett litet pass där man bara fodrar.

En bild på en trött thazzi som fick vara ute och äta hö naken igår! Idag ska hon få jobba lite små hinder på banan!

(Ska väll försöka komma igång med bloggandet nu igen, har varit lite dålig med de på senaste tiden hehe..)

Kram
Isabelle

Likes

Comments

Igår satt jag och letade medryttare till thazzi då jag inte hinner med skolan riktigt, jag hittade en jätte trevlig tjej som ska komma och prov rida i helgen, såklart att det känns tråkigt att inte hinna fixa allt själv men de är bättre än att hon står. Behöver ju mest hjälp med dressyren eller ja, behöver inte hjälp men hoppningen sköter jag helst själv.

Likes

Comments

Just nu provar jag jennys dressyrsadel då jag fått mer och mer intresse för dressyren och de är lite svårt att rida dressyr i hoppsadeln, förhoppningsvis så blir det starter inom dressyren nästa år vilket ska bli jätte kul!!

Likes

Comments

Idag är första dagen som hon gått med lindor dygnet runt för att raspen inte ska bli mer infekterad o sprida sig ännu mer o jag tycker att de har funkat ganska bra, de är lite varit oså men inte alls som de va för några dagar sen. Muggen är i stort sätt helt borta bara lite små skorpor kvar har klippt runt raspen så det inte ska komma in ännu mera smuts därför de ser lite konstigt ut!

Iaf skulle jag rida på stubbåkern idag men den va lite för mjuk så jag tänkte jobba galoppintervaller men de tyckte iiiinte thazzi haha hon ville bara busa eftersom hon stått i 2 dagar nu hade hon ÖVERSKOTTS energi som bara den, hon bockade o bockade o bockade o bockade så till slut gav jag upp o red hem.

Bilderna är tagna idag efter jag tvättat raspen.

Kram
Isabelle

Likes

Comments

Nu var de lääänge sen jag uppdaterade här, och fick en liten chock att de är 113 stycken som läser inläggen?? Iaf så har thazzi förändrats något eeeenoooormt mycket och har fått höra det av jätte många också, väldans roligt att rida henne nu eftersom hon är så fin att rida. Här är lite bilder på allt möjligt som har med thazzi att göra! :)

Kram
Isabelle

Likes

Comments

Märkte idag att jag fått upp mot 90 läsningar på vissa inlägg! Helt sjukt, har även runt 30 unika läsare varje dag, det är så kul att det är många som kikar in lite då och då :D uppdateringen sk bli bättre jag lovar, har bara inte riktigt haft tid till att sköta skolan, stallet OCH en blogg, så då valde jag att fokusera på skolan och thazzi istället!

Kram
Isabelle

Likes

Comments