Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

Ja just nu sitter jag med marabou Oreo, lindad arm och film.
Bra film, The Lone Ranger tror jag den heter hah.Likes

Comments
1. Tvätta helst inte håret mer än 2-3 gånger i veckan. Håret mår bättre av att få återfettas naturligt. Håret blir starkare och friskare på sikt!

2. Använd nagelbandsolja. Ha alltid en flaska med nagelbandsolja stående vid datorn, sängen, TV:n eller där du spenderar mycket tid. Om du ser den så kommer du ihåg att använda den. Nagelbandsolja gör under för både nagelplattan och nagelbanden. Du slipper torrsprickor och naglar som delar sig.

3. Ersätt ditt balsam med hårinpackning minst en gång i veckan. En hårinpackning är som ett vitaminserum som är laddat med godsaker för håret. Det är viktigt att du ändå avslutar med ett balsam för att helt sluta hårets fjällskikt och "låsa in" vitaminerna från inpackningen.

4. För använda din eyeliner så diskret som möjligt kan du dutta små prickar längs med den undre ögonfransraden. Det kommer att se ut som att du har dubbelt så många ögonfransar utan att du ser sminkad ut.

5. Smörj in dina läppar innan du lägger dig. Läpparna har en mycket tunn hud och behöver kärlek precis som huden runt ögonen gör. Smörj därför in dem med någonting som ger fukt och vitaminer under natten. I kylan så kommer dina läppar att ha ett bra försprång och blir inte lika känsliga eller benägna att spricka.

6. För att parfymen ska dofta så länge som möjligt kan du först smörja in huden med en hudlotion. Parfym utvecklas bäst på återfuktad hud. Är du torr som fnöske kommer doften att dunsta direkt!

7. Använd ett torrshampo på fett hår eller ett torrbalsam på torrt hår för att boosta volym och glans. Kom också ihåg att använda värmeskydd varje gång du utsätter håret för stylingapparater!

8. Gör en peeling och en ansiktsmask en gång i veckan. Om du väljer en mekanisk peeling, alltså en sådan med små korn i, måste du ta det försiktigt på huden så att du inte skadar den. Du kan också välja en peeling med t.ex. fruktsyror i, en sk. kemisk peeling. Ansiktsmasken ska anpassas efter vad din hud vill ha. Har du fet hy kan du använda en lermask, är du torr kan du använda en creme-mask och behöver du lyster kan du använda en gelémask.

9. Tvätta dina svampar, borstar och buffrar minst en gång i månaden. Även om du inte lånar ut dem och du är nytvättad varje gång du använder din makeup så samlas en mängd bakterier i dina makeupverktyg. Gör dig, din hud, ögon och necessär en tjänst. Tvätta borstarna! Det minskar risken för blemmor, finnar, ögoninflammation och annat ganska äckligt. Dessutom känns det fräschare och du har inte en massa gamla pigment som kan färga av sig på fel ställe.

10. Strunta i solarier och sola med måtta. Solen påverkar din hud negativt och du kan åldras i förtid. Jag har upptäckt magin med att göra en Spray-tanning på salong! Kostar ca 400 kr för helkropp och det håller i ca 10 dagar!Likes

CommentsTänkte att bloggen behövde piffas upp lite nu när jag ska vara mer aktiv så jag satte mig ner och gjorde ny header och ny design. Jag gör även gratis headers så om ni skulle vilja ha en så kontakta mig😊

Nu blir det lite mys med mig själv, en kopp te och CSI Miami på datan, like a dream.

Likes

CommentsJa som sagt så ska jag göra lite vackert i mitt väldigt stökiga rum, städning väl behövd. 

Men så lat som jag e har jag inte pallat med att göra det på evigheter så nu passar jag på, det är lov och jag kan inte göra mycke annat eftersom jag har utegångsförbud, lång historia.

Ja men önska mig lycka till då.

Likes

Comments

omg det har gått EVIGHETER sedan jag blogga :s sorry.

Jag har haft lite trubbel och fått utegångsförbud + att jag inte får använda mobil eller data efter 20.00, under den tid jag har mellan att jag slutat och 20 så måste jag plugga och shit så har inte riktigt haft den tid jag behöver för att skriva ett inlägg. 

But i'm back bitches

aa idag så ska jag på fest sen ska jag bara chilla, kusse fyller 19 hihi.

Ja sen tänkte jag börja lägga en låt i varje inlägg, typ dagens låt eller nå sånt hah. 

Idag blir det Ed Sheeran - The A Team 


Likes

CommentsLikes

Comments

Instagram@johannaparnevik