Förlåt att jag inte har skrivit något inlägg på suuuuper länge. Jag har som sagt varit borta hela förra veckan 0ch kom hem i lördags. I söndags hade jag fullt upp med att hämta hem en ny familjemedlem nämligen Tira vår nya lilla hundvalp, vi har redan en hund sen innan men vi tyckte att det var dags att skaffa en till. Jag lägger en bild här nedan för så ska ni få se det gulligaste ni sett.

Veckan i Österrike var helt underbar och det var så fint att åka skidor, dock så var det bara riktigt bra väder två dagar. Det fanns även sjukt många snygg killar där hehe....😁 Jag tänkte va lite cool och spontan en av dagarna så jag åkte in i en skog med min syster, ni kan nog gissa att det inte slutade speciellt bra. Under tiden som jag var i skogen trillade jag säkert fyra gånger. När jag äntligen skulle ta mig ut i skogen var där som ett litet "stup" om ni fattar vad jag menar med det. Jag kom i ganska snabb fart ner och det slutade med att jag gjorde ett magplask i snön, vilket gjorde ganska ont men jag skrattade ändå. I alla fall maten var god och när jag kom hem så var jag väldigt nöjd över veckan då jag insåg att jag blivit kanske en tiondel nyans brunare yey eller nått.

Jag hade som sagt tänkt att göra en haul snart men jag har inte köpt något nyligen. Då kom jag på att ska köpa några nya smink produkter ganska snart som jag kan visa upp då. Jo på tal om smink så om det är intressant så köpte jag en mac ögonbryns penna som jag blev super nöjd med på flygplatsen.


Likes

Comments

Jag vet att det var någon dag sen jag la ut ett inlägg senast men nu kommer ett till. Idag hade jag sovmorgon eftersom att jag gått upp vid åtta tiden hela veckan. Så jag sov till ungefär 10 halv 11 tiden vilket var väldigt skönt! När jag gick ner för att äta frukost hade min underbara lillasyster gjort pannkakor till mig och henne. Jag gick sedan och sminkade mig eftersom att jag och Felicia stack till Nova. Det enda jag köpte var en ansiktsmask så det var inte så intressant, dock så köpte Felicia en super fin bikini.​ När vi kom hem provade vi ansiktsmasken och tog det lite lugnt och bara hängde ett tag fram till typ fyra tiden. Vid fem åkte jag, mamma och Anna och handlade lite saker som just för tillfället är lite hemliga (jag kommer berätta på söndag nästa vecka). När vi kom hem åt vi tacos hela familjen och just nu sitter jag framför tv:n och äter fredags mys, och så skriver jag här på bloggen såklart. Jag hade tänkt att hoppa in i duschen nu eftersom att jag åker till Österrike i morgon vilket ska bli super kul! Nej jag ska inte åka själv. 

I alla fall jag kommer inte kunna skriva på bloggen förrän när jag kommer hem vilket är lite tråkigt men det blir desto större anledning till att ge er lite tid till att tänka ifall ni vill att jag ska göra något speciellt inlägg som typ en haul eller några snygga outfits. Hör gärna av er i kommentars fältet eller skriv till mig på kik: sofia_girl inte det snyggaste namnet jag vet men jag valde det för jätte länge sen okej. Aja nu måste jag dra, HADE!

Likes

Comments

Hej!

Det här är som ni kanske märker, mitt första inlägg på min första blogg. Jag är väldigt ny på det här med blogg och det har nog alltid varit en underdrift då folk sagt att det är lätt. Om ni vill veta så befinner jag mig just nu uppe i norra Sverige, det är riktigt kallt. Det är riktigt mycket snö och väldigt halt, jag borde veta så många gånger som jag har trillat hum. Man kan säga att jag är väldigt trött efter att ha åkt en mil längdskidor igår i mörkret, då jag trodde att en varg skulle komma och äta upp mig. Jag skojar inte. I alla fall jag kommer väll typ skriva saker här som förhoppningsvis är roliga och tillräckligt intressanta för att ni ska vilja läsa det. Måste gå nu men jag är nog tillbaka snart med nya inlägg! :)

Likes

Comments