Då plötsligt dyker en massa jobbiga tankar och möjliga framtida händelser upp i mitt huvud. Jag snurrar runt som en galning och blir så frustrerad på alla dessa jobbiga tankar. Säkert flera som känner igen sig.

Det som funkar bäst för mig när detta händer är:
1. Lyssna på musik som får mig att bli glad
2. "Tänka en dröm" skriv en historia i huvudet och blunda och planera en dröm, tillslut drömmer jag det och vaknar glad.
3. Räkna får

Hoppas ni sover bra där hemma och hoppas mina knep funkar för er med! Kramisar


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej där! Jag har inte haft tid att blogga på väldigt länge nu men det betyder inte att jag slutat med det jag gör.
Ni kan alltid chatta med mig på Facebook där jag heter Alana Vas och jag svarar så fort jag bara kan. Allt du skriver läser BARA jag och ingen annan kommer någonsin att få veta vad du skrivit till mig. Så skriv gärna till mig.
Jag har även en mail som även står här på infon: sk8girl9565@outlook.com
Du kan skriva till mig om nästan vad som helst, jag kommer att försöka förstå och svara så bäst jag kan.

Hoppas ni mår bra!


Likes

Comments

Den där känslan. Den där känslan som du hatar så grovt mycket. Du går till skolan och den känslan gör dig osäker, alla runtomkring dig ser så mycket finare ut. Varför kan inte du vara så fin? Varför har alla den turen att se perfekta ut?

Tyvärr så är du inte den enda med den känslan om att du inte är bra nog. Massa tjejer och killar har samma eller liknande känslor men bara för att du har en sån känsla så betyder det inte att den stämmer in med verkligheten.

Du är redan fin, det är vi alla och ingen av oss förtjänar att känna att vi är värdelösa. Vi förtjänar mycket bättre än så, men det är så svårt att vara helt nöjd med sig själv. Men bara för att det är svårt så betyder det inte att vi inte kan bli av med den jobbiga känslan.

Vi är redan fina. Vi kanske inte ser ut som alla andra eller har råd med likadana kläder som andra tjejer och killar men det betyder inte att vi inte är fina.

Du är på stan med en kompis och två andra tjejer går förbi er helt klädda i Hollister kläder, de går bara förbi utan att kolla snett eller något. Ni kollar på era kläder, ert hår,mage,ögon,ansikte och plötsligt har du 100 nya brister. Varför kan du inte se ut så?
Någon som känner igen sig?

Ibland så är ens värsta fiende än själv, vi jämför oss med andra fastän vi inte borde och det är naturligt. Men den känslan kan ingen annan än du få bort. Jämför dig inte med andra, det är sjukt svårt men försök för det går.
Du kanske inte har likadana kläder som de andra men det har ingenting med skönhet att göra.
Kämpa för att inte känna dig osäker. Gillar du dina HM/Gina tricot/Cubus/beyond retro kläder (eller annat) så är det mer än okej. Vi alla har olika stilar och det är OKEJ!

Ställ dig framför spegeln varje morgon och säg "Det här är jag och jag är fin precis som jag är"


(Jag själv älskar att shoppa second hand men det är den jag vill vara och den jag är! Stolt second
handare!)Likes

Comments

Har sett lite överallt på internet att flera börjar oroa sig inför skolan. Det närmar sig och flera av er ska börja i en helt ny skola i en helt annan miljö än vad ni är vana vid. Klädpanik har de flesta.

"Vad ska jag ha på mig??"
"Vad ska ni ha på er? Så jag vet vad jag ska ha"
"Vart köper du dina kläder? Vill ha en ny stil tills
när gymnasiet börjar!"


Men hallå? Kläder är väl inte det viktigaste ? Du börjar gymnasiet för att lära dig nya saker för att få en bra framtid, du gör dig inte redo för en fashionshow! Oroa dig inte så mycket och klä dig precis som du vill! Alla kommer vara så nervösa och självfixerade första dagen att nästan ingen kommer att märka vad du har på dig!
Ha på något som du känner dig bekväm i och klä dig efter vädret helt enkelt!
Var dig själv så kommer allt att bli bra :) lycka till er alla som börjar gymnasiet/8an/9an/Universitetet
Ni kommer fixa det galant!Likes

Comments

Jag har fått nog av alla elaka kommentarer på folks bilder, videos whatever. Jag tycker verkligen inte att det är okej att skriva elaka saker till/om folk. Vi alla har känslor, vi tar åt oss och blir ledsna. Vissa tar åt sig mer än andra men varför ska man kalla någon "ful" "tjock" "äcklig" utan någon som helst anledning ?!
Det är fan INTE okej! Vi alla har bara 1 liv, 1 liv inge mer så varför ska man förstöra någons liv? Varför kan du inte låta folk vara glada, bekväma i sig själva? Mår du inte bra? För om det är anledningen så finns det omtänksamma människor som jobbar för att alla vi människor ska må bra och ha ett bra liv. Om du känner att du inte kan se en smal/kurvig/mittemellan tjej eller folk som ser annorlunda ut utan att känna att du måste kommentera något negativt så borde du nog söka hjälp så att du lär dig hur man ska vara mot andra människor.Likes

Comments


Likes

Comments

Åh, du är så fin, så himla himla fin och jag önska bara att du kunde se det jag ser, för du är så himla otroligt vacker, speciellt när du ler även fast du inte brukar le så ofta. Men när du är glad och dina ögon glittrar då smälter jag, för lycka är det som gör mig glad. Oavsett vad folk säger så kommer du alltid att vara fin i mina ögon. ALLTID.
Säg inte nej bara för att jag inte kan se dig, för det är bara en bortförklaring. Du kan ändå vara fin även fast jag inte ser dig. Du är fin för du är du, en person, någon som andas någon som har ett hjärta som slår. Du har känslor, du blir ledsen om någon säger något elakt, glad om någon säger något bra. En person är vacker bara den är sig själv eller trivs i den person den blivit. Så ja du är vacker/fin/gullig oavsett vad.
Det spelar verkligen ingen roll vilken storlek du har i kläder,skor, hur dyra kläder du har osv, det är inte det som gör dig fin.


DU ÄR FIN OKEJ!!

Likes

Comments

Jag går runt och ler, är glad för alla andras skull så ingen ska fråga vad det är. Jag går runt och mår jätte dåligt utan att ens mina närmaste vänner märker. Jag mår verkligen inte alltid bra, jag mår inte jätte bra ofta. Visst när jag är med vänner så kan jag le ett äkta leende och ha kul men den där jobbiga känslan försvinner aldrig. Den där jagärintevärdnågotjagärfuljagvillbaraförsvinnajagvillvarafinvarförblevjagful känslan. Den känslan jagar alltid mig.
När någon tjej kollar på mig och skrattar så tar jag åt mig så jävla mycket, sedan går jag runt och tänker på alla mina brister och att om jag skulle vara så mycket finare så skulle alla gilla mig, då skulle ingen ge elaka blickar osv.
Det är ofta att jag känner mig tjock,äcklig och helt enkelt jävligt ful. Jag vet att alla är i olika storlekar och det finns alltid någon som är smalare eller kurvigare än en själv men jag styr inte mina känslor och ofta så känns det verkligen såhär.
Jag skriver att alla är fina precis som dem är för jag tycker verkligen det men jag kan verkligen inte räkna med mig själv som fin. Jag gillar verkligen inte mitt utseende.
Jag får ofta höra att jag är fin och så, jag har fått höra så många gånger att jag är "perfekt" men det går inte in, jag kan inte ta det seriöst och det försvinner snabbt. Men om någon skulle kalla mig ful eller säga att mina kläder är fula så skulle jag tänka på det nästan för evigt och må ännu sämre över mig själv och försöka göra allt för att någon ska gilla mig.


Likes

Comments