Halloj!

Vecka 49 sprang förbi som en seg ångestfylld storm, och nu återstår endast 1 och en halv vecka av 4 andra ångestfyllda aktiviteter, dvs prov och inlämningar. Åh vad KUL!

Den här helgen har varit väldigt fylld av icke-ångestfyllda aktiviteter. Jag var på kalas i lördags, eller det började iallafall som kalas och slutade med någon drink på golvet och alkohol. Trots att jag var förare så hade jag kul, jag var ju ändå där med Jesper så. (pojkvän).

Vi kom hem relativt tidigt då jag var rätt trött och behövde upp tidigt dagen efter, idag söndag. Mor blev bjuden att åka med, med hennes jobb Agape, en second hand som skänker pengar och kläder till ställen som Balkan. Vi fick följa med först på julbord på Billingehus i Skövde, otroligt mysig och en otrolig buffé. Min favorit var efterrättsbuffén där det fanns chokladmousse och rosa glass, alltid uppskattat.

Senare fick vi gå på en julkonsert som heter "The Story of Christmas", också otroligt mysigt. De gjorde jättefina varianter på julmusik, det skulle vara lite mer modernt så det var kul att kolla på.

Har försökt hinna med lite plugg också, skolan väntar inte på någon... Ska iallafall avsluta helgen med film & Jesper.
Och pommes, oh yes ❤️

Tills vidare,
M

Likes

Comments

Hej!
Mitt namn är Maria, jag är 18 år gammal och går tredje året på gymnasiet.
Jag har sedan tidigare haft en blogg som jag lyckades orka med i några månader, vilket för mig är en stor grej. Men den var en "vanlig" uppdatering på mitt liv två gånger i veckan, så under flera tuffa veckor när energinivån var läskigt låg så slutade jag uppdatera och kände att det var tråkigt att fortsätta efter det.

Iallafall! Just nu är det början på December, vilket betyder att 2017 lider mot sitt slut.. Mitt 2017 har varit en riktig berg- och dalbana. Jag menar det, i somras jobbade jag på Skara Sommarland så det är väldigt bokstavligen.

2017 har givit mig mitt första riktiga sommarjobb, med fasta arbetstider anyway, det har givit mig min pojkvän, en större förståelse för min framtid, alkohol och festande. Men den har också gett mig ett massa helvete, jag har kollat in några andra bloggar och tro mig, livet är inte "kampen till att få den där Michael kors väskan" och sen tar det slut. Nej.

Det har varit tjafs med lärare, tårar, stress, halsfluss, acne, blåsor i händerna och ännu mer helvete. För det är vad livet är, en jävla massa skit med en liten guldkant som glimmar till då och då, som min mor säger.

Nu till våren kommer jag ta studenten, rent jävla sjukt ärligt talat. Vem fan planerade det? Inte jag. Jag har nästan alltid undermedvetet tänkt att jag började i skolan när jag var 7 (borträknat dagis och detta) och jag kommer dö i skolan. Men tydligen stämmer inte det? Jag förstår fortfarande inte.

Jag ser fram emot att ha en riktig blogg för en gångs skull, en som kanske inte alltid tar upp allt dåligt men iallafall en som inte ljuger. Jag ser detta som ett sätt för mig att lämna några visdomsord men också för att kunna skriva av mig om mina upplevelser. Jag vet inte hur det kommer gå men det känns bra, i nuläget iallafall.

Bilden är på mig, en av de sista sommardagarna, hittade en katt som var sugen på ost och vin. Den fick bara ost.

Till höger finns bra låtar, --->

Det är nog allt för idag tror jag, ska plocka ut ca 6 clementinskal från mitt rum samt julmusten.. Sen kommer jag inte sova för det råkade jag göra i okänt antal timmar tidigare idag, men det blir nog bra.

Tills vidare,
M

Likes

Comments