Header

Alltså skylinen från New Jersey till Manhattan. Helt otrolig. Vaknade klockan 3 på natten i och med att min kropp var inställd på svensk tid vilket betyder att den trodde att klockan var 9 på morgonen. Satte mig i soffan och kollade ut på DET HÄR Alltså WHAT. Så underbart vackert.

Utsikten från sägen jag sov i, hur najs att det var två stycken queen size beds i rummet.

Vill tillbaka. NU. Tack. Imorgon kommer min första NY outfit ut. Det blev så najs outfitbilder från denna underbara staden! Inlägget om det kommer imorgon morgon!

Likes

Comments

Så när ens bästavän, spiritanimal och sambo frågar om man vill följa med till New York, då är det bara att le och nicka. Kan fortfarande inte förstå att hon tog med mig dit, sjukaste någonsin. Detta är Part #1 av vår #newyork resa.

Allt började med, vi vaknade börja göra iordning oss. Väskorna var redan packade sen kvällen innan. Sen var det dax att åka till Arlanda och vänta in min sittplats på planet.

Här har jag precis kommit från starten i cockpit till min andra sittplats i planet. Så sjukt att få uppleva både start och landning där inne. Fick in lite mosserande vin, cola, chips nötter.. Och detta var givetvis bara början. Känns som att jag satt och åt ca 8h i sträck. Åt och sov. Levde lajf på denna flygningen. MMH Hon tog så bra hand om mig.

Innan landning, såg man hela Manhattan till vänster. Wow. Det gick en rysning genom hela min kropp när vi var på väg ner mot landningsbanan och man ser hela staden från luften så nära. Kan inte avgöra om rysningen var för jag satt allra längst fram i ett flygplan, cockpit eller om det var för att jag kände att this is my future home.

Likes

Comments

Okej, Lets take it from the top. För ca 6 månader sedan, i april blev jag kär. Alltså inte på ett bra sätt blev obsessed av en jacka. En gul mocka jacka. Under denna tiden bodde jag i Trollhättan, jobbade i Göteborg. En kväll satt jag och kollade vloggar, hauls och liknande på youtube. När jag satt där i min lilla bubbla kom jag över DEN HÄR VIDEON.

Ungefär 14 minuter in i videon tar hon fram denna pärla och enda sen dess har jag LETAT som en idiot efter just denna jackan. Övervägde flera gånger på att köpa en liknande jacka men ingen hade det där lilla extra. Antingen så hade de fel material eller för lite eller inga detaljer. No joke. Jag letade på nätet, i affärer alltså i Trollhättan, Partille och hela Göteborg. Alla jag pratade med sa att dom inte skulle få in den o grejer. Och nu ett halv år efter går jag inne på Mall of Scandinavia för någon vecka sedan OCH SER JACKAN PÅ EN SKYLTDOCKA. Tvekan inte se sekund. Nu är den min.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Åh, bästa jag vet är nog att gå ut och äta på najs restauranger. Detta var för ksk någon vecka sedan när Ebba och jag fick feeling och tog en uber bort till Broms som ligger vid Karlaplan.

Vi började med varsin drink, "French 99" i den var det typ fläder, jordgubb gin och champagne. Så god.

Maten tog vi samma, det blev det var sin Laxsashimi. Den bestod av lax, mango, avokado, koriander, sesam, cashew och ponzu. Mums.

Efterrätt.. alltså vi kände bara why not köra på en liten créme brulée när vi ändå var igång. ÄLSKAR det givet val. Och ett till glas bubbel.. efter vi var nöjds på Broms åkte vi vidare i en bzzt taxi. Alltså jag dör va kul det var att åka i den lite lullig efter alla drinkar. Vi skrattade non-stop. Så jävla underbar kväll. Vi åkte till Brillo och tid en liten drink innan hemgången.

Likes

Comments

Dagens frulle blev som vanligt havregrynsgröt, lite hallon med mjölk. Mmm så gott.

Vid 14 tiden mötte jag upp Ebba inne i stan för att gå en promenad runt Djurgården. Innan vi tog tag i det gick vi till SqueezeUp och köpte varsin smoothie. Jag tog den som hette "just a minute" Den hade lite ingefära i sig, vilket jag för övrigt älskar så det var ett givet val.

Här satte vi oss efter 8km och kolla på utsikten och letade efter något najs ställe att äta på. Slutade med att vi gick till något ställe i gallerian som var.. kanske inte jättegott, inte riktigt vår smak om man säger så.

Likes

Comments

Top - bikbok / tights - HM / shoes - Johnny bulls

Sitter på pendeln in till jobbet nu, sista jobb dagen för denna veckan. Igår kväll mötte jag upp Ebba och Ellen på Gretas. Där satt vi och hade det så bra och grejade med lite dokument. Under tiden vi satt där och sippade på vår champagne(haha) så hörde Jonathan av sig. En kompis från andra sidan landet om att de var i närheten. Dom haka på oss en liten stund. Det blev en tidig kväll.

Likes

Comments

ALLTSÅ JAG ÄLSKAR SHAWN. Jag och Ebba var på hans. Senaste konsert igen nu när den var typ i maj tror jag! Han är så såsåsåsååssåååssåsååsåås fin så bäst !!! Helvete va bra hår han har. Vilken bra video.

Likes

Comments

Okej, härromdagen satt vi på Haymarket Ebba, Elin och jag. Sen upptäckerjag att min pendel inte går. Jag söker den min plats och hela vägen hem. Det går men det är buss och det kommer ta 1 timma och 43 minuter. Alltså jag är död. Okej fuck it tänker jag och söker från Stockholm city. Jag har exakt 9 minuter på mig att ta mig hela vägen ner till pendeln. Hellre springa än att betala uber på 500spänn, jag menar det är iprincip 3-4 drinkar. Im good. Sparkar av mig 8cm klackarna jag har på mig. Det regnar. Det är halt. Alltså jag KUTAR. Ner för 3 rulltrappor som SKÄR in i fötterna. Ner tre trappor sen är det sista rullen tills jag är framme vid tåget. Jag hann. Jag träffade Jonas Hallberg. Jag är nöjd.

Likes

Comments

Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw