Header

Dagens craving...

Alltså deras cheeseburgare, men champinjoner, majonnäs och massa ost. Jag dör va onyttigt, men jag lever för denna kedjan. Livets liv när man åker utomlands och hittar himlen. Bilderna är ifrån NY- resan när vi en stund innan vi skulle åka hem satt i varsin queensize bed och käkade cheese och pommes.


#newyork #fashionblog #lifestyle

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde mina naglar i veckan. Hur fina blev dom inte??? Känner mig som en människa igen men nya fina fräscha naglar. Denna gången blev det french fade. Vad ska jag köra på nästa gång tycker ni? Tips?

Likes

Comments

Ebba vann biljetter till James TW förra veckan. Så sjukt vi har länge pratat på att gå men inte köpt biljetter så går hon och vinner ! Rhys Lewis var för band. Här stod vi och lyssnade på denna talangfulla killen men ändå lite sorgsna för det såg ut som att baren bara hade alkoholfria alternativ.

MEN SEN, hittade vi the motherlode. The bar. Pratade lite och sen gick vi in för att lyssna på vår artist. För tredje gången någonsin ihop! Andra gången i år!

När konserten var slut, åkte vi in till Haymarket. Tog en drink och sen blev det uber hem.

Likes

Comments

Dagens outfit, andra lediga dagen på denna veckan bar jag linne och tights från H&M. Älskar denna outfiten riktigt skön att bara slöa i, vilket är exakt det jag gjort idag. Gick ut och köpte lite daim men det var ungefär det mest intressanta i livet jag gjort idag. Pratat i telefon med lite vänner, älskar att prata i telefon, ring mig gärna alltid. Så mycket skönare än att sitta och smsa eller skriva people. Kan göra allt samtidigt iprincip. Nu ligger jag och kollar ikapp Wahlgrens Värld. Älskar det programmet. Imorgon fortsätter jag på PART #5 av min #newyork resa.

Likes

Comments

Alltså skylinen från New Jersey till Manhattan. Helt otrolig. Vaknade klockan 3 på natten i och med att min kropp var inställd på svensk tid vilket betyder att den trodde att klockan var 9 på morgonen. Satte mig i soffan och kollade ut på DET HÄR Alltså WHAT. Så underbart vackert.

Utsikten från sägen jag sov i, hur najs att det var två stycken queen size beds i rummet.

Vill tillbaka. NU. Tack. Imorgon kommer min första NY outfit ut. Det blev så najs outfitbilder från denna underbara staden! Inlägget om det kommer imorgon morgon!

Likes

Comments

Så när ens bästavän, spiritanimal och sambo frågar om man vill följa med till New York, då är det bara att le och nicka. Kan fortfarande inte förstå att hon tog med mig dit, sjukaste någonsin. Detta är Part #1 av vår #newyork resa.

Allt började med, vi vaknade börja göra iordning oss. Väskorna var redan packade sen kvällen innan. Sen var det dax att åka till Arlanda och vänta in min sittplats på planet.

Här har jag precis kommit från starten i cockpit till min andra sittplats i planet. Så sjukt att få uppleva både start och landning där inne. Fick in lite mosserande vin, cola, chips nötter.. Och detta var givetvis bara början. Känns som att jag satt och åt ca 8h i sträck. Åt och sov. Levde lajf på denna flygningen. MMH Hon tog så bra hand om mig.

Innan landning, såg man hela Manhattan till vänster. Wow. Det gick en rysning genom hela min kropp när vi var på väg ner mot landningsbanan och man ser hela staden från luften så nära. Kan inte avgöra om rysningen var för jag satt allra längst fram i ett flygplan, cockpit eller om det var för att jag kände att this is my future home.

Likes

Comments

Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw