Header
View tracker

My life

Hej! Hur mår ni? Jag bloggade inte igår pågrund av att jag helt enkelt inte hade tid alls igår. Jag åkte skridskor efter skolan och kom hem vid klockan 19 och var väldigt trött.

Men nu är det lördag och jag har precis duschat efter en morgon där jag hjälpt min mamma med städningen. Just nu funderar jag på om jag inte ska åka in till Vallentuna centrum och sola solarium en stund? Vi får helt enkelt se om jag orkar det.

Här har ni iallafall lite bilder från igår då vi åkte skridskor i kungsträd gården. Det var super härligt och mysigt! Men sen hände en rolig sak haha. Det var en kille som kom fram till mig och fråga om min Facebook chockad blev jag 😂

Likes

Comments

My life

Godmorgon solstrålar!

Jag vaknade idag och var så himla glad. Just nu sitter jag på espresso house i Slussen och väntar på Patrycja vi har lite ledigt nu i ungefär två timmar då vår svenska lektion blev inställd. Så vi ska sitta här och jobba med lite Engelska frågor som vi måste göra medan vi dricker lite morgon caffe. Hur gott?

Idag tänkte jag bjuda på en throwback när jag slutade 6:an jag hade en blogg då också faktiskt men la av. Denna bild var tagen till den bloggen. Hur söt var inte jag? Älskar verkligen klänningen men nu är den för kort för mig tyvärr😔

Ha en bra Torsdag nu! Kämpa på imorgon är det fredag 😉

Likes

Comments

Godkväll på er!

Hur har eran onsdag varit? Om jag ska vara ärlig så var den skit men ibland så har man dåliga dagar. Nu mår jag faktiskt betydligt mycket bättre och ska ringa Samuel efter att jag har skrivit klart inlägget. Vi ska nog se ett avsnitt av gåsmamman för att därefter lägga oss och sova.

I detta inlägg tänkte jag iallafall visa er min kvällsrutin och hur en vanlig dag efter skolan ser ut för mig oftast. Hoppas ni gillar såna typer av inlägg!

(Jag åt faktiskt en ordentlig middag jag åt inte bara yoghurt med flingor och banan)

Så oftast när jag kommer hem är klockan redan runt 17 så efter att jag ätit middag så går jag oftast upp på mitt rum och tränar. Jag tränar antigen yoga och då finns en youtube kanal som heter yoga with adriene den kanalen hittar ni HÄR eller så tränar jag med blogilates den kanalen hittar ni HÄR

Idag så var det dags för att tvätta håret så jag la in lite cocos olja i hårbotten och längderna då håret blir så mjukt! Sedan tog jag även bort sminket med cocos oljan. Den är ju helt magisk!

Därefter gick jag in i duschen och hade me time där jag skrubbade hela kroppen, tvätta håret, smörjde in mig, tvätta ansiktet och hade lite ansikte mask. Välbehövligt minst 2 gånger i veckan!

Jag använde mig även av mitt underbara läppskrubb från lush. Den älskar jag men det vet ni redan. Den är vegansk och lämnar läpparna silkeslena. Tips tips tips !

Jag åt även lite mumsig kvällsmat.

Likes

Comments

View tracker