Header

My life, Tips!

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen och är på väg till jobbet då jag inte har någon skola idag så jag passar på att jobba istället. Jag har en 8,5 timmars pass idag och jag är ganska så taggad faktiskt även fast det är jag som stänger.

Jag tänkte faktiskt tipsa om en podd som har blivit min nya favorit och det är On fleek med Celina och style Elin. Dom pratar väldigt mycket om naglar och hår då det är det dom jobbar med. Dom ger massa tips och hur man blir stor på sociala medier. Det är väldigt underhållande så jag tycker att ni ger dom en chans.

Likes

Comments

My life

Godmorgon godmorgon! Jag är på så himla bra humör idag ska ni veta! Jag har sovmorgon och börjar inte skolan förens klockan 12:05. Dessutom så har vi så himla fint väder här i Stockholm, solen skiner och fåglarna kvittrar, man får direkt en härligt vår känsla om man inte snön på marken räknas haha. Just nu sitter jag och äter frukost och dricker te medan jag lyssnar på Ed Sheeran.

Vad står på er schema idag? För mig gäller två lektioner och sedan ska jag till optikern för att ta ett syntest då jag ska börja övningsköra. Nu är det verkligen igång! Jag har även bokat ett övningskörnings kurs ihop med min pappa så snart är jag ute och kör på Stockholms vägar och då ska man akta sig 😉

Likes

Comments

Tips!

Det bästa med 2017 måste nog vara alla filmer som kommer ut / har kommit ut. Detta är nog det bästa film året enligt mig och jag som inte ens ser på filmer så ofta. Här har ni 5 filmer iallafall som jag kommer att se. Jag är nog mest taggad på Smurfarna, skönheten och odjuret och pirates of the caribbean. I'm such a child haha.

Smurfarna 
Skönheten och odjuret 
Pirates of the Caribbean 
Annabelle
Fifty shades darker 

Likes

Comments

My life

Hej på er! Just nu sitter jag på bussen påväg hem ni tänker säkert varför så sent men anledningen är att jag åkte hem till Samuel efter skolan och överraskade honom då han inte hade en aning om att jag skulle komma. Jag köpte med ett bukett rosor och delicato bollar. Jag satt först med hanns mamma och pratade med hans fina mamma om lite olika saker medan vi åt muffins som hon hade bakat och drack te. När Samuel väl hade kommit hem så såg vi på Paradise Hotel. Lite onsdags lyx så att säga.

Annars har jag haft ett matte prov på kapitel 4 som var funktioner och det kändes så himla bra efteråt. Jag är också så himla glad då kursen är snart slut. Jag har bara 2 kapitel kvar och nationella prov och sedan så är kursen klar! Sedan har jag 1 matte kurs kvar i 2:an och i 3:an har jag inget matte om jag inte väljer till det och det tänker jag verkligen inte göra.

Likes

Comments

Contains affiliate links Angelika Testar!


Igår kväll när jag hade en litet hemma spa på kvällen så passade jag på att göra naglarna då mamma hade köpt ett nagel kit från Depend som innehåller ett Hybrid lack vilket känns så skönt på naglarna. Problemet är just nu mina sjukt torra nagelband som gör så ont och det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer dom. Har ni några tips?

Nagel kittet innehåller iallafall en rengörning till naglarna som är steg 1. Sedan lägger man på en bas som är steg 2 därefter lackar man naglarna med en önskad färg. Jag tog depends lack som är väldigt ljus rosa men även genomskinligt. Sist men inte minst lägger man på ett Hybrid lack och så är det klart. Jag är väldigt nöjd med det och jag upplever hybrid lacket som väldigt skyddande så dina riktiga naglar inte skadas för det lägger sig verkligen som en hinna över naglarna. Är ni sugna på kittet löper ni det HÄR färg lacket köper man separat.

Likes

Comments