Header

My life

Godmorgon, det var väldigt länge sedan vi hördes sist och jag ska inte komma med några ursäkter den här gången. Jag har helt enkelt ingen inspiration till att skriva här inne. Dessutom så är det tufft i skolan då jag endast har 4 riktiga veckor kvar av årskurs 1. Det har gått väldigt fort.

Idag sitter jag hemma från skolan då jag inte mår så jätte bra. Jag har precis ätit frukost som bestod av äggröra, bacon, bröd, te och citronvatten.

Något nytt som ni måste få veta är att jag blivit blond eller halv blond. Jag har färgat mitt hår i blont ombre nu till sommaren och är väldigt nöjd då jag haft samma hårfärg i 17 år nästan så nu var det dags.

Men nu ska jag ta tag i lite skolarbete vi hörs senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skönhet & Smink

Hej på er! Det var väldigt länge sen jag var här inne och skrev något men tiden räckte inte till helt enkelt. Det var svårt för mig att kombinera både jobb och skola på en och samma gång men jag börjar faktiskt se ljuset i tunneln nu vilket känns skönt. Kan vi bara prata om vädret en sekund? Alltså hur underbart är inte vädret just nu? Här i Stockholm har det varit strålande sol i flera dagar nu! Det ger mig så mycket energi och jag är så mycket gladare.

Just nu sitter jag i min säng och anledningen till varför jag inte är i skolan är på grund av att vi har studiedag. Men jag sitter faktiskt och skriver på lite skolarbete eftersom vi har så himla mycket nu på en gång och jag vill inte ens tänka på nästa vecka för den är helt brutal! Senare idag ska jag och pappa åka för vi ska ta en övningskörnings kurs. Äntligen tog jag tag i det.

Men nu till rubriken. Jag har skickat hem nya shampoon och som ni ser är dom för blond hår. Jag har först skickat hem ett shampoo och balsam från märket sexy hair. Mitt shampoo och balsam heter Blonde sexy hair och det är två 1 liters flaskor så dom räcker ett långt tag. Ni hittar dom för 342 kr HÄR . Sedan har jag även klickat hem ett silver shampoo från Loreal Paris den är 500 ml så ett halvt liter och den hitter ni för 119 kr HÄR. Men nu tänker ni säkert men Angelika varför behöver du shampoo för blont hår när du inte ens är blond? Jo det är nämligen så att nu på onsdag så ska jag färga blont ombre! Därför behöver jag lite shampoo och balsam så att jag kan ta hand om mitt hår på bästa möjliga sätt!

Likes

Comments

Contains affiliate links My life, outfits

Hej på er! Hur härligt är det inte med att våren är äntligen påväg, det känns som det iallafall och jag fick en sån otrolig vårkänsla idag. Tyvärr så var jag inte ute och njöt av solen idag utan jag satt hemma med världens förkylning. Men jag är glad ändå eftersom första vårmånaden är äntligen här och det känns helt underbart. Februari var en ganska tråkig och grå månad måste jag säga så det är skönt med lite sol nu jag håller tummarna för att det fortsätter att vara så.

Men när vi ändå är inne på vår spåret så har jag även satt ihop ett collage med en outfit som jag inte skulle tackat nej till. Skorna är bara to die fore! Jag är också i ett väldigt stort behov av nya jeans och hur snygga är inte dessa? Den puder rosa kappan ger en färgklick och det sägs att den vita skjortan ska vara inne i vår.

Likes

Comments

My life, Tips!

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen och är på väg till jobbet då jag inte har någon skola idag så jag passar på att jobba istället. Jag har en 8,5 timmars pass idag och jag är ganska så taggad faktiskt även fast det är jag som stänger.

Jag tänkte faktiskt tipsa om en podd som har blivit min nya favorit och det är On fleek med Celina och style Elin. Dom pratar väldigt mycket om naglar och hår då det är det dom jobbar med. Dom ger massa tips och hur man blir stor på sociala medier. Det är väldigt underhållande så jag tycker att ni ger dom en chans.

Likes

Comments

My life

Godmorgon godmorgon! Jag är på så himla bra humör idag ska ni veta! Jag har sovmorgon och börjar inte skolan förens klockan 12:05. Dessutom så har vi så himla fint väder här i Stockholm, solen skiner och fåglarna kvittrar, man får direkt en härligt vår känsla om man inte snön på marken räknas haha. Just nu sitter jag och äter frukost och dricker te medan jag lyssnar på Ed Sheeran.

Vad står på er schema idag? För mig gäller två lektioner och sedan ska jag till optikern för att ta ett syntest då jag ska börja övningsköra. Nu är det verkligen igång! Jag har även bokat ett övningskörnings kurs ihop med min pappa så snart är jag ute och kör på Stockholms vägar och då ska man akta sig 😉

Likes

Comments