Hej! Förlåt att jag suger på att uppdatera men jag glömmer att jag har bloggen osv osv.
iaf.
JAG HAR FÅTT KLÄNNINGEN!?!

ja. äntligen har min kära dresslink klänning kommit på posten! om jag ska vara ärlig trodde jag faktiskt inte att den skulle komma eftersom skolavslutningen är i övermorgon (?!?). Men det gjorde den och jag är så sjuuukt taggad för sommarlov. vem är inte liksom?

sen ska jag också få en iphone 5!! just nu använder jag en söndersprucken iphone 4s och har haft i ungefär 4 år. min pappa bestämde sig ÄNTLIGEN för att uppgradera till en iphone 6 (han har en 5:a) så jag ska få hans gamla! även fast den inte är ny är jag så sjukt tacksam och glad, och jag längtar tills hans nya mobil kommer!

idag har det vart en okej dag, vi fick sluta någon timma tidigare och så har det vart så bra väder att man hunnit bli lite brun! imorgon har vi klassdag, vilket betyder att från 9-2 ska vi umgås hela klassen och våra mentorer och hitta på något roligt att göra tillsammans. det ska också bli väldigt roligt, för vi har aldrig
träffats utanför skolområdet allihopa.

detta var ett ganska långt inlägg, i know i know. men jaja. nobody cares. tack för mig!

kramish!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! förlåt att jag varit kass på att uppdatera men jag har vart lite busy, hehe. Igår var jag på en fest hos min kompis Frida som fyllde år för ett tag sedan, så jag skriver idag ist. Det var jätte kul, vi körde några "lekar" och dunkade ashög musik, haha. Efter det gick jag, Maya och Agnes hem till Agnes och sov över, och just nu har vi ätit frukost och ska snart kolla på film! Senare idag ska jag inte göra så mycket, mest chilla å så.. Men ni får ha det så bra så ses vi imorgon!

Kramish!❤️


ps. alla bilder finns på min snapchat: wildaaceder

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en rätt så chill skoldag, vi hade en asgrym vikarie i no, som vi ska ha resten av terminen (2 lektioner men ändå). Sedan fick vi som har spanska eller tyska sluta tidigare för våra lärare var sjuka, så jag var med på mina kompisars franska lektion. De hade nån konstig tipspromenad om frankrike och franska språket, men ändå fick jag mest rätt i min grupp, haha. Annars har det vart en rätt så
chill dag, jag hängde med en kompis, kolla lite på Netflix å så. Helt okej dag!

Just det, jag skulle berätta att för några veckor sedan beställde jag en klänning från dresslink (bild infogad här någonstans)! den är typ vit med spets och till den ska jag ha ett par vita pumps :) Den har inte kommit än men när den gör det lovar jag att göra en review på den! Jag är så sjukt taggad inför sommarlovet, nio dagar kvar! (8 om 1 minut). är det bara jag eller är vädret skitkasst förresten?

iaf, ska avsluta nu för jag hade inget mer att säga idag!
kramish!

Likes

Comments

нej, jag är då wιlda ocн på denna вloggen ĸoммer nι ғå veтa мer oм мιтт lιv ocн мιn oмgιvnιng. nι ĸoммer ғå läѕa мer oм мιg ѕenare ι vecĸan då jag preѕenтerar мιg oѕv.

vι нörѕ ѕnarт!

ĸraмιѕн ♥

Likes

Comments