Har inte fått sova på hela kvällen Sasha blev bara varmare och grät nästan hela tiden.
Så tog henne till sjukhuset för att kolla upp henne men det skrev ut medicin till henne sen fick vi gå hem och har inte kunnat sova sen det.

Är så orolig att jag inte kan sova även om hon sover så ligger jag helst vid henne just nu eller sitter vid henne medan jag kollar på teve men min mamma kommer snart också och hjälper mig så jag inte ska vara så orolig hela tiden.

Hatar när hon är sjuk man känner sig så maktlös speciellt när det är någonting sånt här.
Vill inte ha min bebis sjuk alltså och försöker ändå städa i mellan åt så jag inte bara är vid henne men känns bra ändå att ha lite koll på henne.


Men ska nog försöka sova lite när mamma kommer så jag kan vara lite mer klar i huvudet för nu tänker jag för mycket och är för orolig så förhoppningsvis kan jag sova lite kanske duscha och sen sova en stund i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tror inte man uppskattar den stunden man får vara ensam tills man har en liten unge som inte kan vara en sekund utan en.

Just nu går jag till affären för min vän har kommit och tar hand om Sasha i början var det alltid svårt för mig att lämna henne ensam men nu är det ju inte lika svårt för mig.

Men idag klockan 18:00 ska jag ut med vänner och ta ett glas vin medan min mamma passar då Sasha.

Jag är ändå 18 och ibland behöver jag vara ensam eller bara vara med vänner annars är jag ju en mamma 24/7 så ibland är det skönt att vara med andra som man kan ha en konversation med och inte springa efter hela tiden haha.

Men annars idag ska jag nog inte göra så mycket ska hem efter jag druckit vinet kanske gå runt lite i stan innan det stängs köpa några saker men sen gå hem och duscha sen lägga mig i sängen och sova för när jag kommer hem ska Sasha redan ligga och sova.

Likes

Comments

Tror att det är många som sover denna tiden men godmorgon och hoppas ni sovit gott när ni väl ser detta.

Själv vaknade jag av att Sasha grät och spydde så fick ta hand om henne byta hennes lakan och allting men min älskling har fått feber :(

Hatar när hon får det känns som jag inte kan göra någonting för att hjälpa henne men hon blir så mysig också när hon har feber hon vill hela tiden ha mamma.

Börjar i alla fall dricka kaffe nu när Sasha har somnat men kan inte somna om igen så får börja min dag nu.

Ska senare gå och handla lite snabbt mat och allting som vi behöver så min bästis ska ha komma och passa Sasha medan jag går men det är inte förräns om några timmar så ska försöka städa nu så mycket jag hinner sen kolla på film.

Likes

Comments

Det är ingenting jag valt själv eller tillslut har jag ju faktiskt valt det men pappan hade varit med när hon fötts sen när hon varit 6 månader och började bli lite mer jobbigare med att få tänder och allting så ville han inte träffa henne mera.

Det var en jobbig period för jag kommer ihåg jag tjatade på honom ringde honom flera gånger och sa att det var bra om han var där för sin dotter att en dotter behövde både sina föräldrar.

Tillslut gick han med på det och han började faktiskt vara med henne vilket gjorde mig riktigt glad... Men det var ett stort misstag jag ångrar mig idag att jag ens tjatade för han började bli aggressiv mot mig med bara ord först tryckte verkligen ner mig som person och som mamma.

Det funkade bara inte det hände för mycket dåliga saker i att jag skulle låta honom men när det slutade ville han inte träffa henne förrens nu när hon fyllt 3 år men då sa jag att han inte får träffa henne.

Anledningen till varför är ju för jag vill inte ha honom nära mitt barn om han inte kan stanna jag vill inte höra mitt barn springa runt skrika pappa för det krossar mig när han inte är där. Jag har gråtit flera kvällar på grund av detta men det är bättre så här och jag ångrar inte detta valet heller utan jag har det bra och mitt barn med.

Likes

Comments

Jag var tillsammans med en kille när jag var 12 år tills jag blev 15 vi började vara mer sexuellt intim när jag var 15 och han var då 17 år.

Men i alla fall min mens kom oregelbundet och hade gjort det sen jag varit 12 år det kunde gå månader innan jag fick mens. Men i början av gravitationen så fick jag min mens som vanligt i 3 månader och jag gick inte upp så mycket heller.

Det var då jag började känna morgon illa mer och mer också när jag åt så jag kände att det var dags att börja kolla upp det och gick med min vän till ungdomsmottagningen.

Där var det riktigt snälla mot mig och behandlande mig bra det var inte så hemskt som folk berättat för mig.
Men det var så jag fick reda på att jag var gravid vilket var en stor chock för jag trodde inte det skulle hända för jag tog p-piller och hade aldrig missat heller när jag skulle ta dem.

Det tog några dagar för mig att smälta allting men tillslut gjorde jag och kunde inte vara lyckligare att jag behöll barnet.

Likes

Comments

Efter som jag har en 3 årig dotter så får jag massa frågor/kommentarer av främlingar mest men ibland av folk jag känner också så tänkte skriva dem här.

1, Vart är barnets förälder ?

Medan man hör min dotter skrika mamma efter mig eller säga det hela tiden även om det framför främlingen så frågar dem.

2, Hur kan en så ung som du ta hand om ett barn du är ju barn själv ?

Ja du har mycket support jag har jobbat och alltid varit sparsam av mig speciellt nu när jag har ett barn att tänka på också.

3, Pappan måste försörja er bra!

Nej pappan är inte med i bilden och det kommer inte hända heller.

4, Efter som du är ung var barnet planerad?

Spelar det egentligen någon roll?
Om barnet är planerat eller inte menar nu behöll jag ju mitt barn kunde inte vara nöjdare med det beslutet men tycker inte det är någons ensak.

5, Men herregud hoppas socialen är på dig och kollar så barnet får i sig mat och rena kläder.

När jag hörde det här första gången blev jag riktigt förvånad för om jag varit 20+ skulle ingen fråga mig detta eller ens säga någon kommentar som detta.

6, Har du ens någon fritid ?

Ja, men redan innan som mamma har jag alltid varit den personen som sitter hemma kollar på film. Men min mamma brukar passa Natasha ibland eller som jag kallar henne Sasha.

7, De kan inte vara lätt att va mamma i den åldern.

Är det lätt att vara förälder i någon ålder? Åldern gör inte en till bättre föräldrar visst man har mer pengar ju äldre man är men annars kan man va lika bra föräldrar för det.


Men man blir irriterad när man hör sånna frågor jag fick mitt barn när jag var 15 år skulle fylla 16 efter några månader ba.

Likes

Comments

Jag har bloggat förut men kände att jag var för oseriös med hela och skrev saker jag inte alls står för idag och allting sånt.

Men ska försöka börja igen och hoppas det kommer gå bra och att jag faktiskt får läsare för känns lite onödigt att ha en blogg om ingen ska läsa den heller haha.

Kommer fixa up min blogg mer när jag får tillbaka min dator så det blir lättare en att göra allt på mobilen. Kommer lägga upp så ofta jag kan så blir ju glad om jag får några som vill läsa om lilla mig :)

Likes

Comments