Postad i: Vardag

Fredag: sista träffen med gruppen! Vi såg hemma hos en klasskamrat och fixade det sista på våran film. När vi var klara gick vi till Rosgarden och firade med lite mat, super mysigt! Pernilla hämtade mig i stan och så åkte vi hem, packade ner det sista, fixsde naglarna och var ute i snön och byggde en snögubbe!

Torsdag: var i skolan vid 9 för att träffa min grupp, vi fortsatte att arbeta med våran film och den blev superbra! Vi var klara vid 15 tiden och då tog jag bussen hem till Casper. Fixade iordning lite saker och sen kollade vi på film.

Onsdag: mötte min grupp vid 9 för att börja klippa ihop våran film. Verkligen jätte roligt att kolla på alla scener och vi har haft det super mysigt med fika på både det ena och det andra! När vi var klara åkte jag upp till A6 för att möta Julia och Johanna. Vi gick omkring där en stund innan vi åkte upp till Ekhagen för att fika med två utav Julias kompisar. Efter fikat åkte vi ut och körde lite, men vid 20 tiden åkte jag upp till casper.

Tisdag: idag var det dags att spela in våran film! Började dagen med att gå i den 20cm djupa snön i 2km för att komma till bussen haha. Klockan 9 möttes vi vid skolan och så åkte vi hem till en av de i gruppen. Väl hemma hos henne började vi att fixa oss och sen gick vi ut i en lite skogsdunge hon hade bara några meter ifrån sitt hus! Vi började filma i den djupa snön och hade det skit roligt, men vilken tid det tog! Vi var ute i 3h och filmade material som kanske täcker 8 minuter 😂
När vi var klara med alla scener ute så gick vi in och åt innan vi började filma de scenerna som skulle vara i en ”studio”. Vi var klarna strax innan 16 och så tog jag bussen upp till Casper, gjorde i princip ingenting 😅

Måndag: idag skulle jag och fyra utav mina klasskamrater börja med en grupp uppgift! Vi ska nämligen spela in ett barnprogram med tema skogen! Och eftersom vi läser Utforskande matematik i förskolan så skulle ju givetvis filmen genomsyras utav matematik! Vi samlades vid 9 och började planera vårt upplägg. Strax efter 14 plockade min mamma upp mig och så åkte vi till tandläkaren. Efter detta åkte vi hen och så fixade jag en massa saker.

Söndag 10/12 : vaknade tidigt och fick fixa iordning i mitt rum, då vi skulle ha släktkalas idag! Min lillebror fyller år under tiden vi är på Teneriffa så vi passar på att fira nu innan vi åker. Det bjöds på smörgåstårta och fika.

Lördag 9/12: på eftermiddagen åkte jag till Ekhagen där jag mötte Sara och Venesa. Vi gick upp till Venesa och så hade vi världens mysigaste kväll med vin, chips och godis! Sen på kvällen träffade jag lite andra människor och hade det skit kul!

Fredag 8/12: var ledig och fixade bara med en massa saker! På kvällen klädde bi vår julgran!

Torsdag 7/12: hade en långsam i skolan! Vi började med en idrotts workshop vid 9-12, det var super roligt men väldigt jobbigt! Sen hade vi lunch och avslutade med en musik workshop, där vi fick sjunga och spela instrument.

Onsdag 6/12: var ledig även idag, skrev en skoluppgift.

Tisdag 5/12: var i skolan väldigt tidig och hade en bild workshop, där fick vi agera som statyer och försöka förmedla ett budskap och liknande saker. Sedan var det lunch och så avslutade vi med en musik och rytm workshop, där fick vi sjunga, göra ramsor, dansa osv.

Likes

Comments

Postad i: GLOSSYBOX

I dagens lucka fick jag ett litet ”Try me out” kit från M Picaut. Detta kit innehåll tre olika produkter, en moisturiser, en nourishing cleanser och en peel off mask. Dessa produkter är återfuktande och ger lyster.
Moisturiser- återfuktande anti-age kräm, stärker hudbarriären samt förhindrar slapp hud. Anti-inflammatorisk.
Nourishing cleanser- återfuktar och reparerar huden samt lugnar stressad och känslig hud. Ekologiska och naturliga ingredienser.
Peel off mask-skonsam borttagning av döda hudceller samt återfuktar på djupet. Minskar rodnad.

Try me out kitet finns att köpa på hudvardsbutiken.se för 199kr (då ingår även en olja).

Likes

Comments

Postad i: GLOSSYBOX

Ett läppbalsam från Nonique som smidigt vårdar dina läppar. Produkten är helt vegansk som består utav basproduktion nonifrukten som innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter. Alla ingredienserna är från ekologiska odlingar och är fria från konserveringsmedel, färg- och doftämne.
Produkten finns att köpa på curapost.se för 58kr!

Likes

Comments

Postad i: GLOSSYBOX

En hårolja från Luam som innehåller extrakt från Capirona-trädet! Med en blandning av detta extrakt och vitamin E så blir håret mjukt, glansigt och välmående. Vid användning får du en antioxiderande effekt som motverkar frissighet samt reparerar och skyddar håret mot värme.
Produkten finns på Lyko.se för endaste 299kr (ord. Pris 399kr)

Likes

Comments