Postad i: Vardag , Photos

Som sagt så skulle Casper iväg tidigt, när han åkte kunde jag knappt sova mer. Men vi nio gick jag upp för att packa allting och fixa mig innan jag skulle möta upp Lisa för att åka till Caspers utspring. Casper visste nämligen inte att jag skulle komma på hans utspring (då jag inte var säker på att jag skulle hinna till Rasmus). Men jag fixade ett sätt att lösa det. Så vid halv 12 var vi vid Bäckadal och vid 12 började alla utspring. Efter ca 15 min sprang Casper och hans klass ut. Han blev väl lite chockad när jag var där, men han verkade bli glad iallafall! Vi hängde på saker runt hans hals och tog lite foton och så träffade jag Amanda en kort stund innan jag var tvungen att gå till bussen. Fick sedan byta till ett tåg och han till Rasmus skola med 20 minuter till godo! Så jag letade upp min familj och så såg vi när Rasmus och hand klass sprang ut, mötte honom och hängde på alla saker innan vi gick vidare till flaken. Vi stod där och kollade en stund innan de åkte iväg! När de åkt så blev jag skjutsad upp till Caspers studentmottagning. Men under de 2h jag var borta hade han blivit skit full haha! Men vi åt mat och han piggnade till, sedan så fick han presenter. Hade köpt ett HP-glas som ändrar färg beroende på temperaturen. Efter middagen åt vi efterrätt och sedan så gick vi ner och kollade på film medan Casper sov. Lite senare kom Josef och så satt vi hos Casper en stund innan vi åkte vidare hem till mig.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

I måndags åkte jag hem med mamma när hon slutat. När vi kom hem så såg vi en liten fågelunge som ramlat ur boet....
Sedan så var vi ute och gick med hundarna, på kvällen så var det en klassfest i ödestugu då Emmas klass hade några redovisningar och sen fikade vi lite innan vi gick ut för att spels Flaggan.

På tisdagen var vi ute o gick, försökte lära mig att knyta en slips sen så fick jag fixa allting tills på fredagen.

Onsdagen var väldigt seg, åkte hem till Casper på kvällen. Låg och kollade på "skräckvideos"

På torsdagen så var jag och Casper på middag med hans mamma och hennes pojkvän. Vi möttes i stan vid halv 4 och vid 4 gick vi till pinchos. Vi hade det jätte mysigt och åt massa olika små maträtter! Casper fick sedan lite paket och så gick vi vidare till Amor där vi satt på deras uteservering och drack lite drinkar. Sedan nötte vi upp Lisa en snabbis och sen åkte vi hem för att Casper skulle kunna få sova lite.

Casper sov knappt någonting och sen var han tvungen att gå upp vid 5 tiden, han tog ju nämligen studenten i fredags!
Kommer ett mer ingående inlägg om detta senare!
På kvällen åkte jag, casper, Lisa och Josef hem till mig och chillade.

På lördagen köpte Rasmus en hoverboard för sina studentpengar som jag fick pröva, riktigt roligt faktiskt! Senare under dagen cyklade vi lite, var ute och gick med hundarna och på kvällen/natten badade vi i badtunnan.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

I fredags åkte jag med mamma hem, härligt och behöva ha på sig klackskorna dagen efter haha. Hade sönder min skärm på balen, aldrig spräckt en skärm innan så det var ganska störande... men som tur var så fick jag låna Rasmus telefon. Så min fredag spenderade jag med att skrivs klart och lämna in skolårets sista uppgift! Salt att jag fick fixa den nya telefonen, det tog sin lilla tid att ladda ner och logga in på alla appar haha.

På lördagen stod det kalas och jobb på schemat! Det var ju även den 10:onde vilket betyder att det var ett år sedan jag tog studenten! Samt träffade min yngsta kusin första gången, har var då bara några dagar gammal.
Vi åkte till kalaset där vi skulle fira två utav mina kusiner, det bjöds på tacos och fika. Det är sån skillnad på min yngsta kusin, som ni kan se på bilderna nedan. Har har blivit så stor!
Efter kalaset åkte vi och handlade lite, sen när vi kom till Ica mack började jag gå mot mitt jobb och vid 16.30 så började jag. Det var ett tag sedan jag jobbade nu. Men det gick skit bra och vid nio så kom casper och hämtade mig, sedan fick jag åka hem och sova. Skulle jobba 7-14 på söndagen.

Så vid 5.30 var det bara att gå upp och åka in mot stan, men även denna dagen gick fort och smidigt! Mötte Casper på Esplanaden, vi åkte till Ica och köpte godis sen åkte vi och åt på en pizzeria. När vi var klara mötte vi Lisa och Josef och så åkte vi omkring lite. När vi kom hem satte vi på en film.

Likes

Comments

Postad i: Vardag , FEST

Dagen började vid 10, då gick jag upp och duschade. Åt lite frukost och sen fixade jag naglarna. Satte mig för att fixa mitt smink och så kom Lisa och Josef. När sminket var klart så fixade vi vårt hår, sen så drack vi lite champagne och sen var Rasmus tvungen att åka då han skulle gå tidigare än oss. Vi gick ut och tog massa bilder och sen fick vi ordna det sista, när vi väl skulle ut till bilen så fick Lisa lera på hela klänningen så det blev ju lite panikartat då vi skulle försöka görs den ren igen. Vi åkte iväg och så ringer dom och säger att alla bilar redan åkt! Vi fick panik och försökte skynda oss, så klart fastnar vi i en kö. När vi väl kom fram så var det inte bråttom alls 😅
Vi stod och pratade med några kompisar innan vi åkte iväg. Vi åkte in framför stora hotellet och så fick vi börja gå runt. Träffade massa människor vi kände och pratade lite med medan vi gick omkring. Vi fick gå två varv och sedan så skulle vi gå in, självklart så skulle de ju intervjua mig och Casper på jnytt... haha det var lite jobbigt att kolla på den efteråt. När vi kom in fick vi snittar och vatten, sedan var det fotografering och så gick vi till baren, bestämde en cider och så gick vi ut och satte oss. Pratade, lyssnade på musik, sjöng och tog helium... haha vi hade det skit roligt! Vid 17.30 fick vi gå upp till röda rummet eller något liknande där vi fick champagne. Sedan var det förrätt. Vi åt och så gick vi ut en sväng, sedan in igen och äta varmrätten. Ut igen och träffa lite folk och sedan in igen, då körde vi lite lekar. Mitt bord vann! Sen körde vi linedance en stund innan de kom in med efterrätten. Sedan var det slut, vid 22 började vi gå upp mot krogen. Mötte Fredrik och bytte klänning mitt på gatan, haha! När vi väl kom in så såg jag reva vid spelbordet, så pratade med henne en stund! Sen körde Casper en gång och vann 50kr! Efterfesten var väldigt seg så vi åkte hem vid 23-00 tiden. Avslutade med att kolla på skräckfilm!

Likes

Comments

Postad i: Tips, Vardag

Har använt denna tandbleknings krämen i två veckor nu, och jag måste nog ändå medge att det har blivit en liten skillnad. Hade bl.a. en gul fläck på ena tanden (första tanden till höger bredvid framtanden), men jag tycker att den har försvunnit!

Har försökt så gott som möjligt att likna bilderna, ljuset mm. Men min hud är lite mörkar nu än vad den va just då.

Likes

Comments