Idag var dagen vi sa hejdå till farmor.
Det är först på begravningen man inser att en person faktiskt ÄR borta och inte kommer tillbaka.

Kl 12.05 ringde klockorna för farmor.
Klumpen i magen som vandrar upp i halsen när man försöker hålla tillbaka för att inte brista ut i allt för häftig gråt är så svår.
Farmor hade en vit kista och massor med röda rosor på och runtom. På kistan stod detta foto på henne. Klänningen hon har på sig hade hon sytt själv och hon var så stolt över den.
Det var alltid så viktigt för henne att vara fin. Frågade alltid oss barn om hon såg gammal ut.

Lilla söta farmor.

Det sjöngs två psalmer. Första psalmen så var mina ögon så tårfyllda att jag inte ens kunde läsa. När en man från begravningsbyrån spelade en melodi på sin trumpet såg jag min farmor i sin fina klänning svajandes fram och tillbaka tillsammans med min farfar..

Lilla söta farfar.

När det var dags att gå fram och lägga blommorna på kistan så gick min pappa fram först och så sa han tyst -hejdå mamma.
Det var så hjärtskärande.
Under hela ceremonin grät aldrig pappa.
Jag grät alla grät men inte pappa.
När vi kom ut var jag fortfarande i tårar och stod och hölls om av min syster. Jag hade redan kramats med pappa men han kom från en bit bort och kramade mig igen. När han släppte.. Så var det första gången i hela mitt liv som jag sett pappa gråta. Hans mun ryckte hans ögon tårades och hans röst gav vika.. Så jag kramade honom hårt igen.

Lilla söta, bästa pappa.
Vad kommer jag göra utan er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag på min systersons dop.
Han heter nu officiellt Filip Jason Erik 👏🏼
Jag har vart på 8 dop i mitt liv (som jag minns då) och alla har vart barn till mina systrar!
Sjukt vad många vi kommer blir! 😉
Det här var nog ett utav dem bättre pga prästen var så härlig på något sätt. Är inte en religös människa men jag tycker det är så fint och mysigt med kyrkor.
Denna prästen hur som helst var väldigt avslappnad och det var så där lagom strängt. Han pratade så att alla barnen skulle förstå vad han menade och så och det tycker jag är fint! 👍🏼
Efter dopet åkte alla hem till min syster och där blev det fika och presenter.
Alltid härligt med fika 😂

Lilla Filip hade på sig samma dop-klänning som pappa hade när han döptes. Den har även vi syskon och alla andra barnbarnen också haft. Tycker det är så väldigt gulligt! 💕

Detta hade jag på mig 😊💁🏻

Ha en bra måndag! Tjingeling!

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag ute och åt middag med en utav mina kollegor. Vi har så himla trevligt ihop när vi väl tar oss för att ses. 😊
Vi drack lite vin och åt black & white på en grekisk resturang i stan som heter Akropolis.
Riktigt bra mat 😍!

Vi träffades där vid halv 8 och gick någon gång efter 11. Det är så jobbigt/läskigt att gå hem själv på kvällarna.. Speciellt efter som att det på senaste tiden hänt mycket otäcka saker här i stan! 😔
Så jag ringde Samuel så skulle han möta upp mig. Jag och Matilda tog sällskap en bit i stan för att vi inte skulle behöva gå själva någon av oss. Vi satte oss på en bänk i stan och väntade på Samuel. (Det hade blivit en så lång bit för Matilda att gå själv annars om vi gick längre.

Helt plötsligt så kommer en kille fram till oss..
Väldigt full..
Han frågar vad vi gör och jag säger direkt att vi väntar på min pojkvän. Som lixom ett artigt men tydligt sätt att säga kan du låta oss va tack.
Han frågar var han är någonstans och jag säger bara att han är här snart han ska följa mig hem.
Han säger bara jaha och hänger kvar ett tag till sen går han..

Vi väntar lite till och ser Samuel komma längre bort. När han kommit fram och vi rest oss för att gå kommer den där kille tillbaka och frågar åter igen vad vi gör.
Jag säger bara -här är min pojkvän som vi väntade på så nu ska vi gå.
Han säger bara åter igen aha hänger kvar en stund och går igen... Alltså vilken konstig kille 😅 uppenbarligen full men ändå..

Som tur var så var det all "action" för kvällen skönt är ju det. Vi gick hem sov super gott och när vi vaknar är Samuel super mega dunder förkyld! 😷 Jag bara hoppas att jag inte blir sjuk! 🙌🏼 På fredag 23/9 åker vi till Kreta! Så då ska jag ta mig fasiken va frisk!

Så idag gjorde jag den soppan som vi alltid fått hemma när vi var sjuka. Världens bästa soppa! Potatis och lök soppa 🙌🏼 gott gott gott!
Speciellt med färsk persilja och rostat bröd till!
Nu ska vi slappa och kolla på anime hela dagen! Tack alla världens krafter för lördagar! 😘

Likes

Comments

Hej!
Länge sedan jag bloggade nu!
Mycket tråkiga saker har hänt!

Men en kul sak som hänt är att en gammal barndoms vän till mig kontaktade mig förra vecka och i tisdags bestämde vi oss för att träffas och fika.
Vi hade inte träffats på 6 år!!

Anledningen först och främst som hon tog kontakt med mig var för att hon skriver en bok. En om sitt eget liv. Hon har vart med om mycket saker och hon vill dela med sig till andra som vart i samma situation som hon.
Säger inte vem det är ännu! Än så länge vet inte många att hon skriver boken heller! Allt kommer att komma fram när den är klar!
Hur som helst så ville hon ha min hjälp. Genom att jag skulle berätta hur jag reflekterat över dem saker som hänt, hur hon varit och så vidare. För att ge boken ett annat perspektiv än hennes egna. Hon hade bara tagit kontakt med mig som skolkamrat och vän och några lärare från skolan vi gick på.
Ska bli så spännande att se den färdig sen!
Idag är min kväll på jobbet och jag börjar kl 3! Nu ska jag laga mat och slappa innan det drar igång!
Tjingeling!

Likes

Comments