​Solnedgang. Bål. Grille pølser og spise marshmallows. Nødt eller sannhet. Klassekamerater. Vilt mye latter. Flue i øyet til Ane. Bilen til Peter. Musikken som durer. Svingete veier. Sauejorder. Smil. Og så mye gode tanker. 

Likes

Comments

Jeg tror dette blir veldig, veldig bra.

Likes

Comments

Nå er du faen meg ferdig. Ferdig med å tro at du er stygg. Ferdig med å tro at du ikke kan noe, er verdt noe. Ferdig med å tro at du ser ut som en rotte når du ler. Ferdig med å gråte fordi du ikke er like pen som søsteren din, venninnene dine eller som en av de jentene på Instagram. Ferdig med å tenke på at du ikke er tynn nok.
For du er pen. Og du har hørt det mange ganger nå, men du har aldri villet tro på det. Hvorfor ikke? Jeg er vakker, og jeg kan bare drite langt i å tro noe annet.
Og jeg fortjener bedre. Og derfor sletter jeg deg på snap. Og jeg fatter ikke at det tok meg så lang tid å innse alt dette.
Jeg måtte se på Megan McKenna på søppelprogrammer Ex on the Beach for å skjønne at det å ha selvtillit og tørre å vise det faen meg er noe av det kuleste som finnes. Du er bra nok. Så til tusen ganger bra nok. Og det er jeg også. Og vi jenter er mye kulere hvis vi hjelper hverandre oppover isteden for å trykke hverandre nedover.

Likes

Comments

Våknet av alarmen 08:57. Slumret til jeg bestemte meg for å hoppe ut av sengen og gå i dusjen. Gikk ned i morgenkåpe. Spiste fersken og kokos-youghurt og hjemmebakt brød med gulost til frokost på terrassen i sola. Hørte på the Beatles imens jeg leste avisen og ryddet litt. Fant ut at jeg plutselig hadde ekstremt god tid før jobb, så satt på en utrooolig lame film. Asthon kutcher og en eller annen blond jente på noe bryllupsferie i alpene... nough said. Så omtrent halve før jeg gikk inn i dusjen på nytt (?? alzheimer lite much?), før jeg husket at jeg nettopp hadde vasket håret. Kledde på meg. Hørte på mer Beatles. Syklet ned til jobb kl.12, og snakket om reising og backpacking og hadde latterkrampe med de to morsomste kollegaene i nærmere en time før sjefen kom. Sluttet på jobb 4 timer senere fordi det ikke var en pøkk å gjøre. Syklet opp igjen alle bakkene, vasket av meg all sminkedrit og satt meg ute i sola med mamma før jeg lagde middag. Og nå har jeg sittet på youtube de siste to timene så vurderer å dra my sorry ass opp av soffaen og trene litt. Ugh, ble svett bare av den setningen der. Dagens lyspunkt: virker som om jeg har fått meg en ny jobb. #happylama 
Håper egentlig ikke at dagen din har vært så veldig mye mer spennende enn min... Men det har den sikkert vært. Hvertfall dere som har reist på fhs. Savner dere alldeles för mycket. <3 Bilder fra Paris i vår.


Likes

Comments