Header

Att göra sitt eget Torrschampo är nog det enklaste att fixa inom Hemmagjord Hårvård/Hudvård.

Det enda som behövs är Kakao, potatismjöl och en puderborste som du ej använder.

Pudra på ett tunt lager Torrschampo* närmast hårbotten och borsta eller gnugga sedan ut pulvret i håret.
Torrschampot är perfekt att använda för att fräscha upp håret istället för att tvätta det. Det gör håret lite mattare där det känns fett samtidigt som håret blir riktigt mjukt. Ta lite Torrschampo i taget i tunna lager och borsta sedan ut det noga.

Man kan bara använda kakao eller bara använda potatismjöl men jag blandar båda för att få till en färg som passar mitt hår!

Hoppas att ni gillade detta lilla knep!

Hade!

Likes

Comments

Hej!

Denna fredagkväll sitter jag på verket med Amanda och Becca och har det mysigt! Det är inte så många här så vi blev bjudna på julmust, chips och en liten konsert!

Jag tänkte passa på att fråga er vad ni vill att jag ska blogga om? Ni kan vara jätte snälla och ösa på med förslag om ALLT!!

Hade!

Likes

Comments

Hej!

Kom nyss till skolan och fick veta att min lärare jag ska ha nu fram till kl 12.10 är sjuk, så nu får jag sitta och jobba själv med en uppgift vi har fått (plus två jag har missat) vilket inte är sådär super kul. Jag jobbar så sjukt mycket bättre när en lärare är med oavsett om jag får/behöver hjälp eller inte. Men jag måste ändå ta tag i detta och göra det eftersom det är onödigt att hamna efter vara för att man är lat!

Idag efter skolan kommer Amanda och hämtar upp mig och vi ska antagligen spela in ett klipp till våran nya kanal, vilket jag är sjukt taggad på med det är lite nervöst eftersom jag inte är sådär jätte kamera van...

Jag hade hoppats på att kunna gå till verket senare idag också men pappa har tävlingar på biljarden så jag måste ha Mille hela kvällen vilket suger. Men det är min hund så jag måste ställa upp lite så som pappa allltid ställer upp att ta Mille annars!

Nu måste jag återgå till mitt arbete!

Hade!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag en ledig dag då jag ej har någon praktikplats ännu! Men under denna dag har jag hittills bara städat och fixat lite i mitt rum och jag ska strax gå till verket.

Jag är så sjukt taggad att gå till verket idag då Liv har fixt en filmkamera åt mig och Amanda som vi ska få låna och göra videos till YouTube! Detta är något jag och Amanda har pratat om i säkert ett år och nu händer det äntligen! Och jag kommer självklart lägga upp videorna här på bloggen också. Jag tror inte att vi är riktigt säkra på vilken slags målgrupp och kategori vi vill filma inom så i börja kommer det säkert bli lite av varje men jag hoppas att ni vill börja prenumerera på oss!

Hade!Likes

Comments

​Hej!

Förbered er för en gigantisk fotobomb! Jag har under de senaste timmarna suttit och kollat igenom alla bilder på min dator och insåg hur sjukt mycket gamla bilder jag har och hur sjukt fina och roliga vänner jag har/haft och alla fina stunder och dagar vi har haft. Så jag bestämde mig för att dela med mig av ett antal av dessa! Om någon tar illa upp av bilderna så får ni kontakta mig så att jag kan ta bort dom!


Likes

Comments

Hej!

Det var ett tag jag bloggade men det är faktisk inte så mycket som har hänt.

Om jag ska börja där jag slutade så gick invigningen sjukt bra! Där efter så var det julafton och jag hade det super mysigt med både min och Viktors familj. Nyårsafton firades med 3 rätters middag och raketer på södrabergen! Det nya året startade med en totalrenovering av mitt sovrum vilket blev sjukt jäkla bra!

Det är såklart massa andra saker som har hänt under denna tid jag har varit borta från bloggandet men detta är en snabb summering av vad som har hänt!

Hade!

Likes

Comments