Som ni kanske fattar så har jag vart på Ullared idag. Jag va där med min bästavän Cajsa. Vi kom dit ca 11 och åkte 4 haha, så vi va där i fem timmar ungefär..! Jag kanske kan fota en bild på allt jag köpte när ja kommer hem för nu är jag nämligen i Göteborg. Men en dag jag blev väldigt nöjd med är den här bikinin, enkel och somrig och sååå snyygg :) Hadeee bra puss!

Överdel - 49/59kr
Underdel - 20kr (!!!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såhär har mina senaste dagar sett ut, frukost ute i solen, stranden - bada & sola, hem och grillat ungefär. Ganska gött! På måndag ska jag även till Göteborg och antagligen till Ullared på fredag, härligt! Det blir mycket bilresande för min del nu i sommar. Jag har ju inte riktigt fattat att jag har sommarlov än, weird. Och så är det snart ( 6 veckor ) slut haha. Puss

Likes

Comments

Holaa la blog.
Hahaha?!
Uppdateringen har vart sämst nu under sommaren eftersom jag är i Skåne just nu, Ystad, och hör finns inget internet så ja måste använda surfen och det räcker inte så långt. Men så fort ja får internet ska ja lägga upp några fina bilder som jag tagit här, för det är så så så sjukt fint!!

Likes

Comments

Hej hej bloggen!
Nu är jag i Skåne och "hälsar på" min farmor & farfar och mina kusiner som bor här, vi kom igår kl 5 typ.
Idag har vi vart och plockat jordgubbar faktiskt haha. Man fick äta hur mkt man ville och ett kilo kostade bara 20 kronor, och det va svenska jordgubbar. Så det va fett värt det tycker jag (:
Bilder där nere!!

Likes

Comments

Jag har haft en grym midsommar helg i Värmland med min familj och min bästis familj. Vi badade, solade och bara va me varann. Det va sjukt varmt där och vi badade jätte mkt, typ 7 gånger.
Något jag verkligen vill göra om!! Hoppas ni hade en bra midsommarhelg!

Likes

Comments

Nya uppdateringen på nouw är typ att man kan lägga upp videos här från Videofy t.ex. Så jag tänkte att det kunde va kul att göra. Så ni kanske kommer få se lite videos på bloggen fram över.

Likes

Comments

Idag har jag vart med Amanda (nouw.com/zorrrbas). Vi har badat och bara haft det bra! Det va iskallt i vattnet men så skönt när man kom upp igen.
Det känns verkligen som sommarlov nu, mellan 23 och 28 grader har det vart idag, helt sjukt!

Jag ska snart hem och då ska vi på middag hos kompisar. Och på söndag fyller även en min lillasyrra år.

Likes

Comments

På fredag får jag sommarlov, den 5 juni. Det är ganska tidigt om man gemför med andra skolor som får nästa vecka. Men det ska iaf bli sååå skönt med ledigt i 10 veckor.

Efter sommarlovet tjat jag nu skola och ny klass så det är kul och lite nervöst. I sommar ska jag träffa några av mina internet vänner, ska bli såå kul. Sen ska ja va i Göteborg, Skåne osv. Har inte så mycket planerat faktiskt.

Likes

Comments

helloo!
jag har inte upd på typ några veckor men jag har helt enkelt glömt bort. jag lägger heller inte all min tid på bloggen utan upd när jag vill och kan, sen nu sista tiden i sexan är det ganska mycket i skolan så ja. som att välja ny skola osv. men nu är allt det gjort och jag ska försöka bli bättre på att börja blogga igen.

det har ju vart långhelg nu sen i torsdags som har vart så himla skönt. behövde verkligen det för jag är jätte försyld, ont i halsen osv. så det har vart skönt. jag, mina systrar och pappa har vart på kolmården i fredags och igår, det va så himla kul. vi bodde på hotell en natt så det ca myysigt.
men nu måste ja hå, BYEE!

Likes

CommentsHej bloggen!
Det är sååå skönt med lov!
I skolan har ju jag nationella och det är skönt att ta en paus från det och bara ta det lungt.
Bilden är från idag då jag och min kompis var på Östermalm och åt lunch med hennes pappa, jätte mysigt och så himla gott!
Tänkte att jag ska fota lite outfit bilder imorn om jag inte planerar något speciellt. Så vi hörs!

Likes

Comments