Header

Hejsan.
Ja som sagt de var inte igår precis som jag bloggade... Jag vet inte riktigt om ja ska börja blogga igen men jag känner för det lite då och då... Men har ju tyvärr inte så mycket att blogga om direkt :p

Tänkte skriva jätte kort fattat vad som har hänt nu senaste tiden typ..
Igår var det 50 års fest... Jag fyllde 18 år 8 oktober och tog körkort på samma dag :) jag var i Thailand med min flickvän och min pappas familj förr förra veckan och halva förra veckan. Jag köpte egen bil 2 veckor efter jag fyllde, en 745 GLT 16 ventiler :)
Och så har det hänt mycket mer som jag inte orkar komma på nu :)
Ska se om ja har lite bilder så får ni de med :)
Och så var jag med om en olycka...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Gick upp "tidigt" idag, redan kl halv 10 då jag vart hämtad av min pappa för vi skulle på begravning då min Farmor gick bort nyligen! Mycket känslor och väldigt varierande stämning mellan alla men men det var sorligt som sagt men alla dör en dag så är det bara det är ju inget som går att göra åt..!

Jag har inte bloggat på några dagar då jag inte har direkt något att blogga om, igår var jag på augusti festivalen en kort stund med min kusin Jojjo!

Hämtade en m40 idag med så nu har jag 2 st m40:s så nu jag till och med 2 m40:s som funkar så jag ska ta och bygga dubbla växellådor så jag kan besiktiga.

 

Likes

Comments

Glömde bort o blogga när jag vaknade då... Sitter och spelar med Macke och Danne i skärblacka där dom bor. Just nu vrål regnar det och åskar som bara den >.< tycker det har varit rätt mycket åska och det nu senaste veckorna men mig gör det inget det är bara mysigt ju :)

Nä nu ska jag fortsätta och spela så haj haj :)

Likes

Comments

Hejsan!

Är i skärblacka då hos min kusin och hans KK :P Nä men hans kompis, dom ligger och sover sen ett par timmar tillbaka och jag har legat och kollat på film >.<

Tycker ni ska kolla denna filmen, ingen skräck vilket det kan verka som i början... Skit bra film bara lite synd att slutet var lite dåligt men as grym annars :)

Dead mine!

http://www.swefilmer.com/dead-mine-2012/dead-mine-2012-video_509d391c8.html

Likes

Comments

Hejsan!

Inte bloggat på några ensttaka dagar då jag inte haft något att blogga om tyvärr :P.

Älskling åkte kl 01:00 hemifrån till Arlanda för att vänta på planets som skulle gå lite innan 09:00, så jag har suttit och spelat. Dom kom fram ungefär 15:00 för då smsade älskling och sa att dom satt sig på bussen :) Så nu är det bara hoppas på att dom får det trevlligt.

Själv har man andra planer i några dagar nu :)

Haj då!

Likes

Comments

Godmorgon alla.
Gick upp för en timme sedan och bara tagit det lugnt vid datorn typ, funderar på att ta något att äta nu.
Måste ner och flytta en av mina a-traktorer då den står på oljesmörj bryggan och det var någon annan som behövde den i morgon så måste väl cykla ner och göra det.
Väntar fortfarande på den förbannade jävla växellådan vilket det är som har tagit mer än hela sommar lovet så det är ju skit kul... Hatar skiten ! Lär väl få äga dom ett år yttligare ...

Likes

Comments

Hejsan.
Som ni märkt så missade jag att blogga idag eller ja jag gjorde ju ett inlägg men inte mer. Har gjort massor av annat så inte haft tid och tänkt på det ber om ursäkt för det.
Nu ligger jag i sängen och ska sova så jag säger godnatt då jag är trött och inte orkar skriva mer :p.


Och ja bilden vart cp men blixten var förbannat starkt på iPhonen när det är kolmörkt här inne :p.

Likes

Comments

Godmorgon, Sovit gott nu? Det har i alla fall jag.

Det inte inte långt kvar nu till varken jag blir 18 och får ÄNTLIGEN ta körkort och inte långt kvar heller till Egypten, och på tal om det har mitt pass gått ut och jag måste hinna skaffa nytt kom jag på nu, får se till att tjata på mamma så vi kan ta och åka in och fixa pass åt mig. Min bror behöver oxå pass då hans gått yt med så...

Älskling är och tränar på sådan träning i park summerparkhit eller vad det heter, så jag ska väl sätta mig och spela lite APB.

Hej då :)

Likes

Comments

Everyone så att säga! x) Nu ska jag gå och sova så godnatt alla :) Och du glöm för fan inte att sova gott med :)

Likes

Comments

Sådär då... Nu har man sätt klart alla Taxi filmerna tog ett litet tag är ju trots allt 4 filmer. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra då macke vill spela APB med mig men jag vet inte då jag har uppe rose online och säljer på båda mina gubbar så orkar inte stänga det men men får se för jag är då fan inte trött för fem öre i alla fall så finns väl inget annat att göra typ om jag inte spelar Heroes 3 som jag tänkte igår men inte vart av :P.

Aja nu ska jag spela APB iaf tror jag :P haha beslut ångest :P

Likes

Comments