Workout - How & Why

Inpirasjon, Trening

" Trening er en sentral del av hverdagen til de fleste på vår alder. Presset om å ha "sommerkroppen2018" er meget stor, derfor er det viktig…"

Spring is here

Inpirasjon, Mote

" Hei igjen!💗 Nå har det gått en stund siden forrige innlegg, men er det ikke slik at man blir mer inspirert når solen skinner som den gjør…"

NEW IN - New Balance

Mote, NEW IN

"Hei, hei! Denne uken fikk jeg pakken fra Nelly levert til Sokna, dessverre! Hadde vært så fint å kunne skrive "levert på døra", men slik er…"

Trening er en sentral del av hverdagen til de fleste på vår alder. Presset om å ha "sommerkroppen2018" er meget stor, derfor er det viktig å vite hvordan man skal trene for å få best mulig resultat.

Som de fleste sikkert vet, har maten du spiser en stor betydning på hvordan resultatet blir. Faktisk er det så mye som 70%. Derfor i dette innlegget skal vi ta for oss tema om hvorfor vi trener og hvordan få gode resulterer.

HOW? 

For å nå resultatene du ønsker er det to deler som spiller en stor rolle, nemlig kosthold og aktivitet. For å kunne oppnå resultatene du ønsker, teller faktisk maten du spiser 70% av hvordan resultatet blir. Det betyr at delen man burde fokusere mest på er kostholdet, men det er like viktig å ha en god variasjon mellom mat og trening.

For å kunne få en sunn, men variert hverdag, er det lurt å lage en plan for uka. Det er viktig at du prøver så godt som mulig å holde deg til den, slik at resultatene kommer kjappere. Det er ikke lurt å presse kroppen din, ved å starte hardt og hver eneste dag. Det er viktig med pauser, slik at musklene dine får hvilt. Derfor start rolig, med en plan som er mulig å gjennomføre. Det er nå det er viktig at du begynner å lage nye vaner, når det kommer til mat og hverdag.

Det er ikke lurt å ta vekk alt det gode med en gang, da er det en stor sjanse at man gir opp. Vaner man har lagt seg gjennom livet er ikke så lett å forandre. Det er viktig å ta det rolig, og derfor velge en dag i uka hvor man har så kalt "cheat day". Det går ut på at kun den dagen, spiser man noe man er glad i, om det er sjokolade eller brus spiller ingen rolle. Et sunt liv skal ikke handle om å bare spise kylling og ris, men å ha gode vaner. Derfor er det ikke farlig å unne seg en sjokoladebit på en bestemt dag.

Det er viktig at treningen gir glede slik at det blir noe du ser frem til i hverdagen. Tren det du liker, og husk å ha variasjon. En dansetime i uken er et fint eksempel på det. I begynnelsen er det viktig at du samarbeider med en personlig trener slik at du ikke trener feil. Det er veldig lett å gjøre en øvelse feil, og det vil gjøre det motsette enn å hjelpe deg, det kan føre til at du kan skade muskulaturen din.

WHY? 

Vi trener ikke bare for å oppnå drømmekroppen, men trening spiller en viktig del av helsen vår. Å være i bevegelse og leve et sunt liv er viktig. Trening gir endorfiner, som gjør at vi føler oss bedre. Ikke fordi vi ser bra ut, men fordi vi får nytelse av å bevege oss. Det er viktig at man trener regelmessig hver uke, fordi regelmessig trening reduserer kolesterolet og sjansen for blodpropp, det reduserer høyt blodtrykk og bedrer lungekapasiteten din.
Det at man er fornøyd med kroppen sin spiller også en stor del. Det er så mange unge som slanker seg og lever et usunt liv ved å sulte seg, fordi de ikke er fornøyd med seg selv. Trening gir bedre selvtillit. Man trener for seg selv og lager sine egne mål, som man jobber hardt for å oppnå. Å kunne sette seg mål, og klare å oppnå de er en viktig egenskap, som man kan ta med seg videre i livet. Når målene man har satt seg begynner å vises, gir det motivasjon til å fortsette og dermed lage høyre mål. For å oppnå målene sine, må man ha god tålmodighet, resultater kommer over tid.

Her er det noen motivasjonsbilder, hvis innlegget ikke har motivert deg nok allerede.

TRENINGSØVELSER:

Hva synes dere om innlegget?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Hei igjen!💗

Nå har det gått en stund siden forrige innlegg, men er det ikke slik at man blir mer inspirert når solen skinner som den gjør i dag. Derfor valgte vi å ta noen inspirerende vårbilder! Den beste følelsen er når du kan legge vekk alle de tykke jakkene og ta på deg en tynn vårjakke uten å fryse!
Er dere enige?

Siden det ble offisielt med vår for 2 dager siden, har vi begynt med å finne frem våre tynnere plagg. Planleggingen av sommeren har begynt og vi kan ikke vente på å vise dere flere kule outfitter, nå som våren er her og sommeren nærmer seg med store skritt. Så bare følg med!

Ellers så har vi planer om å ta en liten treningsøkt senere i dag, siden som sagt sommeren er ikke lagt unna haha!
Hva skal dere i dag?


Dagens bilder er altså inspirert av det gode været som har endelig kommet frem til Hønefoss! 💗

JAKKE - POSH DESIGN

BUKSE - VILA

SKO - SUPERGA

KLOKKE - KYBOE

SOLBRILLER - husker ikke hihi

Hva synes dere om outfitten?

- Thale & Julia

Likes

Comments

Hei, hei!

Denne uken fikk jeg pakken fra Nelly levert til Sokna, dessverre! Hadde vært så fint å kunne skrive "levert på døra", men slik er det ikke her på landet (Veme) hihi.
Tilbake til dagens tema. Jeg bestilte et par "New Balance" på 40% salg på "Nelly.com". Tror dette er livets-kupp, er ikke ofte man får kjøpt gode sko, for nesten halv pris. Det var det siste paret på siden, også akkurat i min størrelse, om ikke det er meant to be, så vet ikke jeg..

Uansett, så kom skoene og jeg er forelsket! Modellen heter "Fresh foam zante rose gold" og finnes også i en mørkere farge, men selv synes jeg det er finest med lyse farger på sko og klær om våren/sommeren.

Under kan dere se bildene av skoene!

QA - Hva synes dere om skoene?

- Thale & Julia

Likes

Comments

Hei,hei!

Da var onsdagen kommet, og flere innlegg er på vei. Innenfor moteverden er det ikke tvil om hva som har vært mest ettertraktet blant ungdommen, nemlig pelsjakker. Enten om det er sauepels, strutsepels eller noe annet, finnes i alle slags farger, og ser smashing ut.

Ekte pels eller falsk er noe man bestemmer selv, men vi må alle innrømme at uansett så ser det superfint ut, også er det så varmt. En varm, men fin, jakke om vinteren er vanskelig å finne. Derfor er pelsjakkene et kjempekupp.

Strutsejakken & Buksa : Poshdesign

ps. I dag har poshdesign butikken i Høneofoss 50% rabatt på alle klær.
Det er bare i dag, så dere må være kjappe!

Q&A - Hva synes dere om outfitten?

- Thale & Julia

Likes

Comments

Hei, hei! Forrige uke var jeg og fikset neglene mine, siden det var på tide for å si det mildt. Jeg pleier å fikse de hver måned, så da tenker jeg at slike innlegg kommer til å dukke opp på bloggen da, hvis jeg ser at dere liker de.

Jeg pleier ikke å ha gelenegler eller akrylnegler, men jeg har noe som kalles for hybridnegler. Det er en slags kur for neglene, det første laget du putter på er en proteinbase, og gjør at neglene blir sterkere og lengre. Ved å ha hybridnegler filer du ikke av det første laget på neglen, slik du gjør med akryl eller gelenegler, og derfor gjør det at dine egne negler ikke blir ødelagt. Kort fortalt er det en forsterket neglelakk, som varer i ca. 3-4 uker. Hybridnegler, er ikke en forlengelse av neglene dine, "neglelakken" tar du på din egne negler. Derfor takket være, blant annet proteinbasen, blir dine egne negler lange og fine.


Her kan du se hvordan neglene ser ut etter over en måned

Her ser dere sluttresulatet, Grey Ombré

Jeg anbefaler alle dere med korte og tynne negler å prøve ut hybrid. Etter bare første gangen ser du forskjellen på lengden av neglene dine. Nå som jeg har hatt det i et par måneder, ser jeg også forskjellen på tykkelsen. Det er virkelig vært å bruke 400-450,- på negler :*

ps. Hvis noen lurer på hvor jeg har fikset de, så bare skriv en kommentar i kommentarfeltet. ;)

- Thale & Julia

Likes

Comments

Hei, vi er to jenter som går på videregående og har fått i oppgave på skolen å lage en blogg. Dette tok vi veldig positivt, fordi vi begge er kreative, glad i mote, interiør og god mat hihi.
Som dere skjønner så blir disse temaene hovedsakelig på denne bloggen.
Vi har tenkt til å blogge tre ganger i uka og ha et spesielt tema fordelt på hvert innlegg. Målet vårt er å inspirere dere med fine klær, gode tips og fristende oppskrifter. Så bare "stay tuned" for her kommer det en bombe med inspirasjon!

Følg oss gjerne på Instagram for å få med dere litt ekstra
Thale: Thalero
Julia: Julia_aleksandra


ps. hvis dere har noen spørsmål eller ønsker, skriv det gjerne i kommentarfeltet.

- Thale & Julia

Likes

Comments