Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

väntar just nu på pendeln, ska åka till skopunkten för att köpa nya skor som jag har för mig att jag skrev igår? iallafall, sen ska jag till kungsmässan och efter det tar jag bussen till mammsen.

hörs sen, puss!

Likes

Comments

nu ska jag snart sova så vi hörs imorgon, natti 💋Likes

Comments

ligger just nu i soffan, kollar på 90210. ska kolla klart på det nuvarande avsnittet och sen ska jag ta mig en dusch, föna håret och sen platta det så jag slipper göra det imorgon. jag vet, det verkar riktigt dumt att platta håret innan man ska sova men jag är alltid för trött för att platta håret på morgonen så jag gör det på kvällen istället när jag är pigg.

imorgon ska jag åka till skopunkten och köpa nya skor, sen ska jag svänga förbi kungsmässan och kolla lite kläder. efter det åker jag antagligen hem. imorgon kväll ska jag till mamma och sova där, sen kör hon hem mig på morgonen. men nu ska jag fortsätta kolla på 90210, puss 💋


Likes

Comments
Likes

Comments

det blev så sent igår och det ösregnade verkligen så jag fick sova hos Martin snäll som han var, det ösregnade idag igen men jag var ju tvungen att åka hem så jag fick gå i ösregnet till busshållplatsen ändå. när jag kom hem var jag verkligen pissblöt och jättekissnödig så jag gick på toa så fort jag kom innanför ytterdörren och sen tog jag på mig nya varma kläder. nu ligger jag i soffan och kollar på 90210, ska nog städa mitt rum sen för annars får jag inte mitt barnbidrag för denna månader... 🙈

jaja vi hörs sen, puss 🙈

Likes

Comments

väntar just nu på bussen, ska ju till Martin. tänkte bara höra av mig, puss 💋

Likes

Comments

ligger just nu i soffan och kollar på Project X, har precis ätit mat. skulle tagit kort på maten som jag brukar göra men jag hann äta upp den och så glömde jag att ta kort, haha 😄 jag åt iallafall BBQ-marinerad kyckligfilé med tomater och räksallad.

lite senare ska jag antagligen ta bussen till Martin, en kompis i Kungsbacka. sen får jag se hur länge jag stannar där och vad jag gör efteråt, antagligen åker jag hem efteråt och sover 💤

men vi hörs sen, puss 💋

mitt gottiga för ikväll 😍bilder från igår 👇


Likes

Comments

var med Joakim, linkan, isabel, Cajsa och några fler igår. hade riktigt roligt och i slutet av kvällen var det bara jag, joakim och linkan kvar så vi sov i Joakims husvagn, det var väldigt varmt men det var jätteroligt också. vi vaknade vid halv tolv idag och då städade vi och åt frukost, och nu sitter jag på stationen och väntar på bussen hemåt.

vid fyratiden slutar mamma jobbet och då ska vi till ica gör att handla mat, sen ska jag hem igen och så ska jag kanske vara med Joakim ikväll igen. får se hur det blir, inget är helt planerat ännu men det får vi se ikväll.

men vi hörs sen, puss!

Likes

Comments