spenderar kvällen med Fanny, Julia och Lisa. vi ska först till smarholmen och sen kanske vi drar vidare, inte helt planerat ännu. men jag hör av mig, puss!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

sista lektionen nu, har svenska med vikare. längtar till jag kommer hem så jag kan laga mat, bästa som finns. hör av mig senare under dagen, puss!

söta lilla Fanny...


Likes

Comments

har lunch just nu, sitter i cafeterian och kollar på när några sjunger. rolig skola det här, haha. slutar 14:10, då ska jag hem direkt och göra lite god Caesar sallad. men hör av mig senare, puss!


Likes

Comments

godmorgon!
sitter just nu på bussen mot skolan med världens sämsta hörlurar, mina bra hörlurar är hos Caroline så fick ta ett par värdelösa sålänge... jobbigt läget alltså. efter skolan ska jag följa med mamma hem eftersom att det är Valborg, så kommer det komma lite släktingar och så. men nu ska jag snart gå av bussen, puss!

Likes

Comments

orkade inre göra mat när jag kom hem så mamma köpte donken åt mig, är lite smådeppig så vill helst sova. men jag hör av mig ikväll eller imorgon, puss!

Likes

Comments

är för lat för att blogga just nu så ni får en video istället. om typ tre timmar kommer mamma och hämtar mig så ska vi handla, sen kanske Caroline sover hos mig inatt. men hör av mig senare, puss!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är måndag och då blir det tillbaka till fängelset, oj jag menade skolan... lätt att blanda ihop dom orden alltså. 

Efter skolan ska jag hem direkt och sen hämtar mamma mig vid halv sex, då åker vi och handlar mat och sen kör hon hem mig igen. Men jag hör av mig under dagen för nu ska jag sätta mig i bilen och åka till skolan, puss!


Likes

Comments

nu ska jag sova, skola imorgon. men vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Likes

Comments