något ni undrar över? något om mig alltså. då är det bara att gå in på ask.fm/thalenaforsander och fråga! kommer svara helt ärligt på allt förutom de frågorna som är olämpliga vilket jag själv avgör, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag avlivades min lilla älskling, kommer aldrig glömma honom. min alldeles egna katt, han som sov vid min huvudkudde på natten. jag brukade somna med hans mjuka tass i min hand, men nu är det slut med det. du kunde inte ens gå idag, så det var bara att inse att det var dags för dig att flytta till himlen. hejdå min älskling, vi ses där uppe någon gång.Likes

Comments

efter ett svettigt första gympass för mig så åkte jag och Fanny hem och duschade, så nu är jag fräsch och ska snart äta middag.

innan vi åkte hem hyrde vi tre filmer som vi ska se ikväll, det blir att bara ta det lugnt ikväll och så sover jag hos extrafamiljen.

nu sitter jag och pratar med extramammsen och väntar på att maten ska bli klar, det luktar såååå gott! 👌 men jag hör av mig senare, puss!Likes

Comments

känner mig jättemongo, sitter här på gymmet och cyklar... men detta kommer nog gå bra!

Likes

Comments

precis när vi skulle gå mot bussen så kom Fannys mamma körande och då kunde hon köra oss till gymmet. så nu är vi påväg dit, yey! hihi 💕 men jag hör av mig senare, puss!


Likes

Comments

Hejhej!
har precis ätit frukost och snart ska mamma köra mig och Fanny till busshållsplatsen, vi är inte för lata för att gå till busshållsplatsen om ni tror det men den är typ 4km hemifrån så, haha. när vi kommer hem till Fanny ska vi nog duscha och lite annat och lite senare i eftermiddag ska vi åka till gymmet?, dags för mig att börja gymma på tk (träningskompaniet) med Fanny. men vi hörs senare, puss och ha en bra dag!

Likes

Comments

När jag ser hur ditt vackra leende smittar av sig och min läppar plötsligt höjs, då inser jag att mina känslor för dig inte är över. Jag har vart kär i dig i över ett år nu men jag har lärt mig att leva utan dig hur jobbigt det än är, jag vill inte vara tillsammans med dig längre för jag orkar inte gå igenom samma sak en gång till men jag hoppas att det händer igen om något år eller två kanske. Jag saknar dig enormt mycket men inget vet hur framtiden kommer se ut. Men bara så du vet så älskar jag dig, min vän.

Likes

Comments

startar morgonen med film, måste vakna helt. lite senare idag åker jag och Fanny kanske hem till henne och kanske sover där om det går. men jag hör av mig senare, puss!

Likes

Comments

vaknade för kanske en kvart sen av att mamma väckte mig, hon sa att Janne bara låg där på golvet och han rörde sig knappt så nu är det dags för honom att flytta till katthimlen. jag ligger just nu i sängen med Janne på magen och han ligger helt still, mitt lilla hjärta. att en katt kan betyda så mycket för en, det är speciellt. han föddes när jag var runt fem års ålder och nu är han tio år och sjuk, men jag ska mysa med honom dom sista timmarna jag kan. vi hörs senare, puss.

Likes

Comments

nu ska jag, Fanny och Janne sova. det var vart en mysig och jättetrevligt kväll så somnar nog gott inatt som sagt. ligger och kliar Janne på magen som han gillar så mycket och han spinner som en gräsklippare, haha. men vi hörs imorgon, godnatt hälsar jag och Janne! (Fanny har redan somnat...)
Likes

Comments