10 månader & 1 vecka
44 veckor & 2 dagar
310 dagar
7440 timmar
446 400 minuter
26 784 000 sekunder

en lång och oförglömlig tid som jag har spenderat med en person som jag nog aldrig har tvivlat på, hela denna tiden var värd allt. en riktigt tjock hög med många minnen som är helt underbara, en hög med minnen som alltid får mig att le samt en person som också får mig att le. när jag var liten var min högsta önskan att ha ett långt, underbart förhållande med en underbar kille och den önskan gick definitivt i uppfyllelse. min allra första och största kärlek, det är något man inte glömmer. denna personen är värd guld för mig, jag ångrar inte en sekund som jag har spenderat med denna personen. jag vet att jag aldrig kommer glömma bort dig och jag hoppas att du inte kommer glömma bort mig, för vi sa att vår vänskap inte fick förstöras och det ska den inte heller. det kan bli svårt i början, men som sagt så lär man sig allt till slut om man bara försöker. idag har vi känt varandra i exakt ett år, tio månader, två veckor och fyra dagar. och jag ångrar definitivt inte att jag lärde känna dig, för jag tror faktiskt inte att jag hade vart den personen jag är idag om jag aldrig hade träffat dig. men jag är så glad över att vi träffades, tack vare min bästa killkompis som jag heller aldrig kommer glömma. jag älskar er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

alla tycker olika om kärlek (och då menar jag förhållandekärlek), vissa klarar sig bra utan och vissa behöver verkligen kärlek. jag tycker såhär, om du träffar en tjej/kille i tonårsåldern så borde man ändå tänka på om man skulle kunna se det framför sig att leva med den personen när man blir vuxen/mycket äldre. för om du själv letar efter ett kort förhållande bara för tillfället så kanske inte h*n gör det? och då blir garanterat någon sårad. h*n kanske är mer kär än vad du är, och så vill man ju inte ha det. och en annan sak, när det gäller att gå vidare från ett gammalt förhållande så har folk olika lätt och svårt för det. om vi tar mig som exempel så har jag väldigt svårt för det, därför tänker jag alltid efter noga innan jag väljer att jag ska satsa på en person eller inte. alla är olika känsliga, jag är enormt känslig. men dom personerna jag kan visa mina känslor för och till exempel gråta inför borde ta det som en komplimang, för i vanliga fall tycker jag att sånt bara är skämmigt och pinsamt. för mig är kärlek väldigt viktigt, och det finns en person jag skulle göra vad som helst för och h*n vet vem h*n är. jag tar lång tid på
mig innan jag känner mig riktigt trygg med någon, innan jag kan känner mig riktigt självsäker. det är jag det, men vi alla är olika.Likes

Comments

sitter på bussen påväg mot skolan nu, ska göra ett nationellt prov i svenska på två timmar, sen ska jag fixa snabb grej och sen åker jag hem igen, helt okej dag ändå förutom att jag mår illa. vi hörs, puss!

Likes

Comments

har precis vart och handlat med mamma och nu är vi påväg till mormor med fika, klockan sju ska jag på utvecklingssamtal, önska mig lycka till!

Likes

Comments
Likes

Comments

jag hoppas varje dag att du ska inse att jag hör hemma hos dig, att det är mig du vill vara tillsammans med. du är den personen jag behöver i mitt liv och du är personen som saknas i mitt liv, du försvann bara sådär. jag älskar dig med hela mitt hjärta och medans du lever livet och är lycklig så tillbringar jag mina dagar deprimerad och gråtandes i min säng. jag kan inte sluta tänka på dig, varje gång jag tänker på ett av våra många minnen så känner jag hur tårarna kommer. mitt liv suger utan dig, jag hoppas att du förstår det.

Likes

Comments

det finns inga låtar som väcker så många minnen som dessa, minnen med en och samma person som jag aldrig kommer glömma. så jävla deprimerad, det får ni leva med här på bloggen ett tag.

 

 
Likes

Comments

ingen skola för mig idag, åkte med mamma till jobbet istället. har stått i bamba i åtta timmar och är helt slut nu, ska åka hem och sova snart. vi hörs.

Likes

Comments

vet inte riktigt vad jag ska göra, känns som att mitt liv har tagit slut. känns som att jag aldrig kommer älska någon igen, vill inte må såhär dåligt igen. jag trodde verkligen att det kunde hålla mycket längre än såhär, men jag känner inte för att leva just nu. tror inte att jag kommer blogga så mycket på ett tag, behöver vara för mig själv. vi hörs.

10 april 2012 - 24 januari 2013

Likes

Comments