Hejhej!
imorgon är det jullov, sjukt gött. egentligen skulle jag åkt till Stockholm med pappa imorgon efter julavslutningen men både jag och han har blivit sjuka så det blir tyvärr inte av. Fredrik är också sjuk, och mamma, och Henke. dom flesta börjar ju bli sjuka nu. men det finns inget jag kan göra åt saken just nu så jag får bara lägga mig i sängen och kolla på film, bara ta det lugnt. saknar min älskade pojkvän, stackars den sjuklingen. men jaja nu ska jag inte skriva mer, puss!

bjuder verkligen på denna hemska bilden, haha...

Likes

Comments

jag går aldrig en dag utan att tänka på dig, saknar dig så fort du går ifrån mig. älskar dig något otroligt, min kärlek.

Likes

Comments

Likes

Comments

ligger här i min säng och myser med hunden, egentligen inte en bra idé eftersom att jag har pälsallergi men hon är den enda som går att gosa med nu så. saknar min Fredrik, vill bara mysa med honom nu, hehe. men iallafall, lite senare kommer Albin hit och slappar med mig. men nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs, puss!

Likes

Comments

godmorgon!
har precis vart hos läkaren och nu väntar jag på bussen som ta mig tillbaks till skolan, är skittrött idag. är på dåligt humör, har ont i magen, är trött på allt idag och jag är ganska säker på att denna dagen kommer sluta med att jag gråter, kul som fan. vet inte varför jag skriver det här, men jag kommer nog inte vara så social idag kanske. orkar inte skriva mer nu, puss.

Likes

Comments

hejhej!
lika bra att jag uppdaterar, trots att jag just nu inte orkar. men idag har jag vart i skolan, sen åkte jag hem och gjorde ingenting typ. lite senare kom albin hit och slappade med mig, världens finaste vän alltså. nu har han dock gått hem så jag är ensam, men fanny ringde nyss så nu ska jag gå över till henne och ta ett varmt bad och snacka med henne. men vi hörs, puss!
 

Likes

Comments