Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

...så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det är sommarlov och då glömmer jag av att skriva, men jag ska försöka bättra. bilder kommer ni säkerligen få gott om men skrivandet kommer kanske vara lite glest fram tills skolan börjar då jag kommer vara mer aktiv på bloggen och troligtvis göra en ny design och header. men iallafall, idag har jag vart med Fredrik och lite med Fanny, och imorgon kommer Julia hit till mig och sover över. det finns inte så mycket att skriva just nu men lite senare ikväll kommer några bilder att läggas ut här på bloggen som togs idag, men först ska dom laddas över från kameran till datorn. men vi hörs när vi hörs, puss!

Likes

Comments

rubriken är otroligt ironisk. men aa, just nu sitter jag, Stephanie och Filip i en liten gummibåt mitt ute på havet och försöker komma in till land. orkar inte skriva något särskilt för jag är på världens sämsta humör just nu. men vi hörs, puss.

Likes

Comments

godmorgon... när jag vaknade på morgonen idag kändes det som att jag låg på något hårt så jag kollade vad det var och gissa vad? jag hade legat på min mobil hela natten pga att jag pratade med Fredrik på kvällen/natten och sen somnade jag troligtvis, så smart är jag ja, hehe. men iallafall, Fredrik sover över hos mig idag men vet inte riktigt när han kommer. och vi kanske åker in till Kungsbacka en stund och bara tar det lugnt, orkar inte göra något speciellt idag egentligen eftersom att jag är så trött. men ja, vet inte vad det finns att skriva mer men jag hade tänkt att lägga mig i soffan och kolla på tv en stund nu och bara lata mig, men jag hör av mig senare under dagen eller kanske imorgon. puss! oldpic... | | V

Likes

Comments

Hejhej! vaknade vid elva idag men gick upp vid kvart över tolv ungefär, satte på musik på hög volym och började göra iordning mig. plattade håret och satte upp det, sen gick jag ner till köket och tog en av mammas naturdiet-smoothie's för att bara hinna äta något snabbt. min buss går om ungefär en halvtimme, ska ju till Fredrik idag. nu till en sorglig sak... min gammelmorbror gick bort igår pga skelettcancer, har inte haft så bra kontakt med honom under dom typ fem senaste åren men när jag var mindre brukade jag, mormor och morfar alltid hälsa på honom. tycker så synd om framför allt mormor, eftersom det inte ens gick ett år emellan morfars och gammelmorbrors bortgång. usch vad jag hatar cancer, morfar hade ju prostatacancer och blodcancer också tror jag och gammelmorbror hade ju skelettcancer. riktigt tråkigt verkligen. men nog om ledsamheter nu, orkar ändå inte skriva något mer nu. men jag hör av mig när jag kan, puss!

Likes

Comments

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har ju vart med Fredrik dom senaste dagarna och han blir så putt när jag sitter med mobilen, haha. iallafall, Fredrik har sovit över här hos mig dom två senaste nätterna men inatt sover jag med mamma. per martin är i Ryssland och pär är på ett helghem så jag och mamma är ensamma, därför lovade jag att sova med mamma i henne stora mysiga säng så att ingen av känner sig ensam, hehe. men imorgon åker jag till Fredrik någon gång på förmiddagen och så sover jag där den natten, sen på lördag fyller Fredriks syrra år (om jag minns rätt) och då blev jag självklart bjuden så poppis som jag är! haha nejmen, jag blev såkallat "bjuden" dit då så på eftermiddagen/kvällen åker jag hem igen och sover hemma. orkar inte skriva mer nu för jag ska sova, så puss och godnatt!

Likes

Comments

hälsar godnatt från mig och Fredrik, puss och sov gott!

Likes

Comments

Hejhej! vaknade typ tolv/halv ett idag, gick då upp och städade mitt rum osv. nu väntar jag på att Fredrik ska komma vilket han nog gör snart. ikväll tar mamma hem donken och ikväll blir det nog bara att ta det lugnt... hör av mig när jag orkar, puss! drar till med en oseriös och ful bild, PEACE OUT.

Likes

Comments

hallå hallå! ligger här i min säng och skriver just nu, det är varmt son satan i mitt rum. orkar dock inte öppna fönstret mer så lat som jag är, hehe... men iallafall, imorgon sover Fredrik hos mig som jag tror att jag skrev i mitt förra inlägg...? jag älskar verkligen att vara med honom, att sova bredvid honom och vakna upp bredvid honom på morgonen. han är det bästa som har hänt mig på riktigt länge, verkligen. men jaja, funderar på att försöka sova nu även om jag inte är särskilt trött. men jag måste försöka vända tillbaks på dygnet lite för annars kommer det säkert sluta med att jag somnar en eller två timmar innan jag ska upp på morgonen när skolan börjar, blä. men jag orkar inte skriva mer nu så vi hörs la imorgon, puss och godnatt!

Likes

Comments