är det bara jag som inte är ute och festar eller hänger med folk nu på valborg? jag orkar bara inte, så jädrans mycket skönare att bara krypa ner i sängen och sova ifred, hehe. jag ska iallafall sussa nu, sov sött allihopa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
samlade tillräckligt med mod för att våga gå ut på bryggan själv, jag har ju bryggskräck. det börjar blir lättare nu faktiskt, hehe. det känns så skönt att komma ner hit till havet själv och bara rensa tankarna, och på samma gång tar jag ju lite kort också. men jadu, finns inte så mycket att skriva om... har tänkt på Fredrik flera gånger idag, saknar honom så mycket. ska iofs kanske träffa honom imorgon, men vi får la se om han fortfarande kan. hör av mig senare, puss!

Likes

Comments

Hejhej!
ligger just nu i sängen och kollar på "älskling, du har blivit en tjockis!" och bara latar mig, haha. funderar på att lägga ner kameran i kameraväskan och pallra mig ner till havet lite senare för att ta lite fina kort när det ändå är så fint väder utomhus idag, kan ju inte ligga här och dega hela dagen. men jag hör la av mig lite senare, puss!

Likes

Comments

hejhej!
har precis lagt in en kladdkaka i ugnen, hehe. blev lite sugen på något sött så det fick bli så, jag är en liten tjockis ibland ja. har inte så mycket att skriva men dagen spenderar jag nog inte med någon, ska bara ta det lugnt och mysa framför tvn. men jag hör av mig senare, puss!

Likes

Comments

sitter på tåget mot Ängelholm nu, åker sedan buss från Ängelholm till Laholm (?) och därifrån tåg hem till Kungsbacka. vi åker såhär krångligt eftersom att det är banarbete, så aa. men hör av mig senare, puss!

Likes

Comments

väntar på tåget till Lund just nu, har börjat få ont i magen igen så vi får la se hur denna dagen kommer sluta... hör av mig senare, puss!

Likes

Comments

godmorgon!
denna morgonen har vart ett helvete, fick mensen som inte skulle kommit förens om typ två veckor så jag hade ingenting med mig men josefin räddade min dag som köpte tamponger. lite öppen? jajemän, känner det på mig, hehe. orkar dock inte bry mig om det just nu, nästan alla tjejer har mens? inget konstigt för fan, haha. anyway, om tio minuter ska vi mötas i lobbyn och sen går vi till Malmö station där vi tar tåget till Lund central. så ska vi till en kyrka och sen på högmässa och efter det tror jag att vi åker hem men jag är inte säker, vi kommer iallafall hem vid sextiden om jag minns rätt. nu har jag dock inte så mycket mer att skriva men jag hör av mig senare under dagen kan jag lova er, puss!

Likes

Comments

är tillbaks i Sverige nu så ni vet men hör av mig senare och skriver lite om dagen sen också, puss!

Likes

Comments