konstig rubrik, i know.
anyway, sitter just nu i mammas säng och kollar på film, år trött och har lite ont i magen men det går snart över säkert. ikväll sover fredrik hos mig, något annat har jag inte planerat så vi får la se vad som händer. men nu har jag inget mer att skriva faktiskt men jag ska försöka skriva mer under dagen, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejhej!
slutade skolan klockan ett idag, då gick jag och olivia till kungsmässan där jag köpte en bh och ett par byxor (kommer bilder), sen gick jag tillbaka till skolan och olivia gick hem. när jag kom till skolan så gick jag upp till Fredriks korridor där Olof var, så var jag med dom i typ fem/tio minuter när fredrik hade slutat och efter det snackade jag med Viktoria en stund men fick sen skynda mig till stationen för att hinna med bussen. sen klippte jag mig (kommer också bild) *sadface* och nu har jag precis ätit och ska snart åka in till ica maxi och köpa godis, 29:-/kg, yeah! men jadu, nu ska jag inte skriva mer men jag hör av mig, puss!

på bilden på mitt hår så ser man inte så stor skillnad men det är det verkligen!

Likes

Comments

Hejhej!
jag är ledsen för att jag har vart så dålig på att uppdatera mig den senaste tiden men det har vart så mycket i skolan och så har jag verkligen inte haft tid... men jag ska försöka ta tag i bloggandet igen så fort jag får mer tid! men jag ska sova nu så jag skriver imorgon bitti om jag hinner, puss och godnatt!

här får ni en bild på mig och Fredrik som avslut, bara för att jag saknar pöjken som vart sjuk hela veckan!

 

Likes

Comments

Likes

Comments

godmorgon!
sitter just nu i sängen och har precis ätit frukost, ska snart åka till skolan. idag blir det en helt vanlig skoldag vad jag vet, och det ska bli fint väder idag sägs det. men jadu, det finns inte så mycket att skriva och jag ska ändå åka till skolan nu. men jag hör av mig, puss!

Likes

Comments

Hejhej!
För ett tag sen så fick jag en kommentar där det stod att jag skulle lägga upp en bild på mig och Axel och då kom jag att tänka på det... Så Jessica (du som skrev kommentaren), det verkade lite som att du trodde att vi fortfarande är tillsammans? Det är vi iallafall inte, det tog slut för drygt en månad sen, och jag har ändå ingen bild på mig och honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer för det var nog allt jag hade att säga i detta inlägget. Men vi hörs, puss och kram!

Likes

Comments