LÄS, LÄS & LÄS!

www.lovakronlids.blogg.se
www.jawks.blogg.se
www.ebbabrink.devote.se
www.klarapersson.blogg.se
www.tildisfoto.blogg.se
www.annuut.blogg.se
www.isabelleidaa.blogg.se
www.matildaholmqvist.blogg.se
www.fokis.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har precis laddat över alla bilder från kameran till datorn så i senare inlägg
kommer nu få se massa bilder från mitt sportlov och helgen som vart, puss!

Likes

Comments

har vart så upptagen på sista tiden med massa pluggande osv så jag tänker ta en liten paus, fast jag skriver kanske något inlägg lite då och då. Men ja, det var allt jag skulle säga, puss!

Likes

Comments

Känner mig fruktansvärt dålig på att uppdatera, hehe. Har vart helt upptagen med att ha kul med mina vänner, och jag är egentligen ganska upptagen nu också för Caroline kom precis, men jag måste ju ändå höra av mig, hehe. Jadu, imorgon har jag sovmorgon så det är därför Caroline sover här, så vi åker buss till skolan tillsammans vi tio-tiden. Men jaja, jag hör av mig så snart jag orkar, puss!

Likes

Comments

Riktigt dålig uppdatering idag och igår, jag vet... Men jag har verkligen inte haft någon ork men jag kände mig tvungen att höra av mig nu, så att, aa. Men jadu, ikväll ska jag sova över med Nicke, Alexander, Charlie, Caroline och Fanny vilket kommer bli riktigt kul. Det blir tacokväll och melodifestivalen såklart, myspys! Men jaja, jag kommer nog inte orka höra av mig under kvällen om jag ska vara ärlig, jag kommer vara ganska upptagen och vill ju inte vara osocial mot Fanny, Caroline osv... Men vi hörs, puss!

Likes

Comments

Herregud som sagt... Jag tror jag somnar snart, jag är så sjukt trött och ont i magen har jag också. Ligger som vanligt i sängen och väntar på att mamma och Pär ska bli klara så att vi kan åka till skolan. Jadu, vad ska jag säga... Jodu, IDAG ÄR DET FREDAG, så jävla gött ändå! Kvällen spenderar jag med mamma och Per Martin, vi ska först äta kinamat och efteråt ska vi gå på bio, vi ska se "en gång i Phuket", många säger att den är jättebra och rolig så jag ser fram emot det! Men jadu, jag har inte så mycket mer att skriva just nu så jag hör av mig lite senare under dagen istället, ha det gött!

Likes

Comments

Hejhej...
Jag är verkligen jättetrött, uttråkad, deppig osv just nu, vet inte varför men jag är bara det. Har inte orkat skriva något inlägg idag så förlåt för det, men jag försöker verkligen bli bättre på det. Jag älskar ju verkligen att blogga och så men jag har det ganska jobbigt just nu och då orkar jag inte särskilt mycket. Och den tiden jag orkar, då måste jag plugga. Men jaja, jag hör av mig imorgon ifall jag orkar, vi hörs...

Likes

Comments

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och funderar på om jag ska gå ner och äta lite, är ganska hungrig. Men ja, jag har inte så mycket att skriva om denna dagen, en helt vanlig skoldag och efter skolan var jag med Fanny och Kevin en stund. Men jag hör kanske av mig senare under kvällen om inte imorgon istället. Puss och kram!

Likes

Comments

Hejhej!
Nu var det dags för skola igen, sitter här i min säng och väntar på att vi ska åka. Helt vanlig skoldag för mig idag, fast vid kvart över tolv har jag möte hos skolsyster/kuratorn, ööh. Har inte så mycket att säga just nu, så jag hör av mig mer under dagen istället. Ha det gött sålänge, puss!
Ps; förlåt för dålig uppdatering igår, var så upptagen i skolan och sen var jag med Maja och Julia.

Likes

Comments