Hejhej!
Idag är det friluftsdag med skolan som sagt och då ska jag, Olivia och Elin åka till ishallen, håhå. Nu är jag hos iof hos mormor men hon ska snart köra ner mig till ishallen. Men jag hör av mig senare, puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå!
Kom typ precis ut ur duschen och nu ligger jag här i sängen och myser, funderar på att gå ner till köket och äta något men jag vet inte om jag orkar, haha... Jag är så lat. Men jadu, jag avslutar nog här så skriver jag mer ikväll eller imorgon, puss och kram!

Likes

Comments

Hejhej!
Fick en kommentar på mina vinterbilder som las ut för några dagar sedan.
Kommentaren lydde såhär: Hej! Riktigt fina bilder! Vilken camera använder du och hur har du tagit "frost" bilderna? :)
Svaret på den kommentaren lyder såhär att jag använde min egen kamera, en Nikon D3100. Och frostbilderna var lätta, ingen baggis alls! Jag ställde bara in kameran på läget som är till för att ta bilder på växter och liknande (den lilla ikonen ser ut som en blomma, inte så svårt att lista ut, haha), sen tog jag bara bilderna, jag kör inte på avancerat förstår du, haha. Jag är ingen kameraexpert men jag ska lära mig mer om Nikon-kameror till sommaren för då ska jag gå en fotokurs. Men ja, det var allt, ha det bra!


Likes

Comments

Godmorgon!
Just nu sitter jag här i min säng och lyssnar på musik medans jag väntar på att mammsen och Pär ska blir klara så att vi kan åka till skolan. Hoppas jag kan hålla mig frisk ett tag nu, inte roligt att vara hemma... Men nä, nu ska jag borsta tänderna som jag precis kom på att jag har glömt göra, men ha det gött sålänge så hör jag av mig senare under dagen. Puss och kram!

Likes

Comments

Då var det slut på frågestunden, jag orkade inte ha den i flera dagar, haha... Men det var mycket roliga frågor ni ställde och här kommer en video med alla mina svar. Mobba in början av videon, haha... Känner mig grymt konstig när jag gör videoinlägg men eftersom att jag måste göra lite videoinlägg ibland så var det ju en bra idé att göra en video med alla svar på frågorna, jag tänkte till lite där vettu, haha! Men jag hoppas att ni blir nöjda med era svar och om ni undrar något om mina svar så är det bara att skriva en liten kommentar om det. Puss!


Likes

Comments

Nu är det dags för mig att sova, har haft en jättemysig och rolig kväll med Filip, Kevin, Fanny och Lovisa. Imorgon vet jag inte vad som händer, det får vi se då. Men ni får ha det så bra och sov gott nu, puss och godnatt!

Likes

Comments

Hejhej!
Nu var det dags för ett länkbyte och idag valde jag Bella, en otroligt söt tjej som verkar störtskön och jätteschyst, skulle däremot vilja lära känna henne bättre. Jag läser hennes blogg och jag älskar den, hon skriver om sin vardag och lite annat blandat. Klicka här för att komma till hennes blogg, hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör, om inte mer såklart. Puss & kram!

Jag är allvarligt avundsjuk på hennes utseende, gud vad söt hon är!
|
|
V


Likes

Comments