Hejhej!
Har precis ätit och nu sitter jag här i min säng med datorn i knäet. Jag mår faktiskt riktigt bra idag så jag har hjälpt mamma i trädgården för att tjäna lite pengar, haha. Men iallafall, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ringer väl kanske en vän eller något. Men ahdu, på torsdag ska iallafall Julia och Caroline sova hos mig och på fredag ska jag, Julia och Caroline vara med Fredrik och Olof osv. Men ja, nu ska jag faktiskt inte skriva mer för jag har inget mer intressant att skriva om. Men jag skriver mer imorgon eller kanske till och med senare ikväll ifall jag orkar. Men vi hörs ikväll/imorgon, puss.


Belöningen för att ha hjälpt mamma, hihi.

Likes

Comments

Shaa!
Sitter här och typ dör, mår verkligen skit just nu. Som tur är så har jag inte spytt någon mer gång idag men jag har verkligen sjukt ont i halsen och i huvudet, fml. Men ahdu, jag ska inte skriva så mycket mer nu för det orkar jag faktiskt inte, funderar på om jag ska sätta på en film som jag kan somna till... Men ja, vi hörs säkert imorgon, godnatt.


Likes

Comments

Hejhej!
Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket igår och idag men jag har blivit magsjuk och orkar typ ingenting just nu, spydde två gånger igår osv... Jag vaknade varje timme inatt vilket var riktigt jobbigt. Just nu mår jag skitdåligt, har ont i hela huvudet och i halsen också, jag kan inte heller gå i trappor för jag blir jätteyr då så när jag ska ner till köket eller någon annanstans på nedervåningen så måste jag hålla i mig i räcket och gå försiktigt för att inte ramla. Jag mår verkligen jättedåligt. Men ahdu, inatt sov Patricia hos mig fastän jag är sjuk och har spytt men hon åker hem lite senare under dagen såklart. Men ja, senare idag så kommer mamma, Pär och Per-Martin hem och då ska dom göra tacos eftersom att det var bestämt att vi skulle äta det idag, men där får ju jag ett problem med att äta tacos eftersom att jag säkert kommer spy igen då... Men jag kan ju alltid äta lite, hihi. Men ja, jag skriver mer senare under dagen ifall jag har någon ork kvar. Jaja, vi hörs, puss!


Likes

Comments

Shaa!
Har precis slutat sista lektionen och ska snart åka bussen hem med Caroline. Vi ska baka cupcakes och lite annat. Men jag hör av mig senare under dagen/kvällen. Btw, NU ÄR DET LOV! Men ja, vi hörs, puss.


Likes

Comments

Hejhej!
Jag orkar faktiskt skriva så mycket idag, är jättetrött. Men jag ska blogga så mycket jag orkar. Men ja, det var faktiskt allt jag skulle skriva, ha det.


Likes

Comments

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i min gosiga säng för att sova. Imorgon måste jag ta bussen till skolan vilket inte är särskilt kul, usch! Men ja, jag hör av mig imorgon, godnatt och sov gott!


Det fick bli en bild på mig och söta syrran!

Likes

Comments