hallå där!
är hemma från skolan idag, är småsjuk vilket suger pga att jag missade bildlektionen idag, fan. Men iallafall, jag tänkte bara ta och lägga upp några bilder som jag tog idag för skojs skull. Puss ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Orkar inte skriva så mycket om mina hårförlängningar men här kommer några bilder som jag tog idag!Likes

Comments

Shaa!

Sitter här med skoldatorn som alla sjuor, åttor och nior fick i skolan idag, fett chill! Men ja, idag har jag då vart i skolan vilket sög pga att det hände lite olika saker som jag inte känner för att snacka om just nu, kanske senare. Slutade skoldagen för drygt en timma sedan och sitter nu hemma hos Fanny, hon sitter med sin dator och jag med min, haha. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva om men jag hör kanske av mig senare under dagen, ha det gött.


Likes

Comments

Shaa.
Ska snart dra mig iväg mot dansträningen vilket är rätt chill. Däremot så var jag hos skolläkaren igår pga min nacke och nu ska jag börja gå hos en sjukgymnast pga det, får inte heller anstränga nacken så vi får se vad jag får göra och inte göra på träningarna... Men ja, jag måste tydligen sticka till Fanny en snabbis nu men vi hörs en annan dag, ha det.


Likes

Comments

Fick bara lust att lägga upp lite bilder från när jag var
i Norge och Finland i sommras, så här kommer dom. ?

Norge:


Finland:
Likes

Comments

|
|
V

Likes

Comments

Shaa!

Sitter här framför datorn och skriver medans jag dampar min lånemobil. Ja, jag har fått lånemobil vilket suger hårt. Jag har fått det pga att jag tappade min mobil i toaletten i skolan idag, jag är så jävla klantig rent ut sagt. Min mobil ligger just nu "på tork" för den är ju fylld med vatten, FML. Jag har fått låna Fannys mobil, en gammal guldig/svart mobil som är smått dampig, hähä. Men ja, jag vill bara att ni som läser min blogg ska veta att jag kommer skära ner på skrivandet ett litet tag pga att jag inte har så mycket ork och jag känner inte för att skriva och göra så mycket under dagarna så jag skriver kanske bara ett inlägg lite då och då tills jag orkar mer igen. Men ja, ni får ha det så gött för jag ska inte skriva mer i detta inlägget nu, men vi hörs. ?


Likes

Comments