Header
View tracker

Hej allihopa!

​Som ni har sett så har jag inte bloggat på ungefär 4 månader nu. Mycket saker och ting har hänt i mitt liv, så sedan dess orkade jag inte blogga samt att man glömde bort bloggen mot slutet. Men nu ska jag börja igen! 

Ni får gärna lämna en kommentar efter er & dela min blogg. Ny design kommer även göras.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet kan vara svårt, men det finns alltid en lösning till allt 🙏

Likes

Comments

View tracker

Idag hade vi speciallektion i permanent istället för ha vanliga kärnämnen. Lärorikt och det såg lätt ut. Jag har testat att göra permanent i ettan och det gick väldigt bra ändå. Så det borde nog gå bra att göra det igen.
Usch vädret var hemskt idag. Till en början var det okej men sen började det blåsa och småregna lite, det jobbiga är när det blåser. Det blir så kallt då... 🍃 men i alla fall, vi slutade runt halv 2 idag så stannade kvar med några andra då bussen skulle gå om en timme.
Hittills har jag bara ätit middag och tagit det lugnt, det blir kanske lite pluggande ikväll. Ha en trevlig kväll 😘

Likes

Comments

Tänkte säga godnatt från mig med Paradise Hotel och OLW stjärnor ❤️😴

Likes

Comments

Alla vi har varit små i sitt liv, hittade två bilder på mig som jag kan bjuda på

På den första bilden var jag runt 2 år och på andra var min födelsedag, kanske 5 år och jag hade tydligen själv sminkat mig sådär gulligt 😁

Likes

Comments

God eftermiddag!

Vilken lugn dag jag har haft, vaknade innan 11 och ringde upp min babe som ville att jag skulle göra det när jag vaknade. Låg en stund och bara tog det lugnt. Senare mot dagen gick jag ner och åt frukost med familjen, mysigt. Efteråt fixade jag till mig och sedan tog jag och min mamma tag i garderoben som skulle rensas. Så mycket onödiga kläder som bara ligger där intryckt längst in. De flesta plaggen som jag inte ville ha skulle hon ta med sig till mina kusin i Thailand då hon snart åker

Likes

Comments