Header

Vi trotsade vädret igår och åkte ut till farmor och grillade lite. Önskar att jag kunde bjuda hem er alla så att ni fick ta del av mammas mat haha. Munorgasm rakt igenom. Mmmm!

Har ni testat den här potatissalladen föresten? Om ni gillar lite mer smak på maten så rekommenderar jag den starkt. Godaste potatissalladen jag har ätit. Vi köper den alltid när vi ska grilla.


Måndag idag och jag har varit uppe sen kl 06.00 för att bocka av dagens "att göra " lista relativt tidigt så att jag kan slappa resten av dagen haha. Kan erkänna att en powernap lockar väldigt mycket just nu också så dags att flytta kontoret från sängen till skrivbordet kanske.  Hur som helst så önskar jag er en fantastiskt start på veckan så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Har många nya läsare oh en hel hårddisk med bilder att rensa så varför inte bjuda på ca 2 års gamla bilder?
Kommer komma en hel del såna här inlägg i framtiden, perfekt när jag har bildbrist eller noll inspiration till nya inlägg =)


Foto: Camilla Nykvist

Likes

Comments

Jag heter tydligen numera Amelia och jobbar som strippa. Är 21 år och en kåt jävel.

Jag blir så frustrerad och arg. Förra veckan var det över 7 personer som skickade det här till mig. Jag förstår verkligen inte grejen med att ta andras bilder och göra fejk-konton. Vad vinner man på att låtsas vara någon annan?
Är evigt tacksam till er alla som även anmält det här och visat mig det.


Till dig som gjort det här kontot: jag har kontakt med tinder och du kommer polisanmälas. Hoppas du tyckte det var värt det😊Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt ok efter 2 dagar av krasslighet. Känner att det är något på gång. Kroppen säger ifrån, nyser från ingenstans, huvudet är tungt och ja det var allt jag hade att klaga på för idag.

Har ätit frukost och ska strax krypa ner under sängen och jobba lite, fryser som satan just nu. Tror vloggen från kryssningen kommer upp idag också, håll utkik på youtube, heta såklart thaipinnen där med!

Hade inte tackat nej till dessa myskläder just nu heller hehe.

This post contains adlinks from AdviralPINK SET / BLACK SET

Likes

Comments

I lördags åkte jag, min familj, farmor och pojkvän på kryssning till åland(?). haha bra att jag har koll på vart vi var!
Tur i oturen så började det med att motorn började ryka precis när vi kom fram och väntade på att få köra ombord på båten. Direkt när vi lämnat av alla väskor i våra hytter så väntades en trevlig middag på bottega.

Jag valde en pasta som var riktigt god men saknade någon krämig sås då det blev lite för torrt enligt mig. En varsin citronshot och godisbit bjöds det på också. Om ni frågar mamma så var den riktigt äcklig haha, fick med hennes reaktion i vloggen så den får ni inte missa när den kommer upp!

Efter det blev det spel, en runda på taxfree och en jäkla massa goda drinkar.

En randomtjej som raggade på min pojkvän, och försökte sedan bli bästis med mig och bröt av min nagel. Bitch😓

frukostbuffén var ingen hit för varken mig eller brorsan. Fy vad vi mådde illa, fick endast i mig en macka och lite bacon. Och gissa om det gav mig ångest när det fanns så mycket gott som jag i vanliga fall skulle vräka i mig..

Och sista bilden vill jag visa er mannen i mitt liv <3

Likes

Comments