Header

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

A
lltså den här jackan, give me!!! Min storlek är slut ( som vanligt ) men den finns iaf för
halva priset just nu just so you know 😉 Måste hur som helst hitta en ny vinterjacka, min har blivit så satans sliten nu... Har ni några tips på fina vinterjackor?

Idag har jag endast jobbat från sängen, växlat mellan teamcall och startat igång nya drivna personer med deras egna online business! Det är häftigt att se vad som händer i Sverige nu. Den här hösten/vintern kommer bli galen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

.

Jag bubblar av motivation och inspiration just nu. Det är en härlig känsla samtidigt som det blir den där känslan som man får när man har alldeles för mycket att göra så man lägger sig ner i soffan och gör ingenting istället ni vet? Exakt så har det blivit med bloggen.

Jag har även funderat en hel del med vad jag vill göra med bloggen, om jag ska stänga ner den helt eller ta en paus. Ska jag fokusera på en viss kategori, satsa stort eller bara blogga för mig själv som en dagbok.

Igår kom jag äntligen fram till det, jag kommer fortsätta blogga, 1-2 gånger per dag och fokus kommer vara entreprenörskap, träning , resor och mode. Jag kände att jag behöver en nisch som jag kan luta mig tillbaka på när jag känner att inspirationen och motivationen går ner. Jag tror det är exakt det här som saknats i bloggen och anledningen till varför jag är en riktigt jojo-bloggare haha.

Självklart kommer jag skriva om mina dagar också men eftersom att jag fokuserar väldigt mkt på mitt företag just nu så ser dagarna hemma likadana ut nästan. Men det ska bli spännande att se resultatet av vad jag suttit och grubblat över nu den senaste tiden 😉  Och tappar jag det nu, ja då är det förmodligen dagen för ett riktigt långt bloggpaus haha...


Foto: Fanny Sundin - http://www.fannysundin.se/​

Likes

Comments

Jag älskar ju att vakna tidigt, finns inget bättre än att vakna 6.00 och vara klar med allt det viktiga redan vid 9.00 och ha hela dagen fri. Men igår bestämde jag mig för att inte ställa någon klocka, så jag vaknade av mig själv runt 8.30, körde lite yoga hemma ( haha ja ni läste rätt) , åt frukost i lugn och ro samtidigt som jag kollade på youtube och sen satte jag igång arbetsdagen. Riktigt skönt måste jag säga, men får lite ångest över att klockan redan är 12 haha.

Ska förbereda inför 3 telefonmöten nu och sedan hoppa in i duschen och tagga till kvällens event/party!
Men mer om det senare, hoppas ni får en toppen fredag!

Likes

Comments

Känns rätt sjukt att det redan är September, jag menar, det är 4 månader kvar till Julafton?! Våren och sommaren har flugit iväg, och jag har varit utomlands 4 gånger i år redan. Jag älskar att resa, mår så bra av det! Fick ångest igår igen efter att ha varit i Sverige i ett dygn endast haha. Men jag är så taggad på hösten, mycket som händer i businessen nu, stora mål som ska tas, detsamma gäller bloggen och youtube. Första gången på snart ett år som jag känner mig riktigt laddad och fokuserad igen! Det är nånting med hösten och vintern. Jag går alltid in i någon slags motivationsbubbla!

Har bockat av dagens första möte, ska sätta mig och planera för kommande veckor nu. Ler's do this September!

Likes

Comments

Tänka sig att plutten nu har flyttat hemifrån, ljuger om jag säger att jag inte blev ledsen haha.. min älskade lillebror<3 Kommer sakna att inte ha någon att småretas med, skrika på och skratta så att jag nästan kissar på mig.

Vad har mer hänt i helgen? Jo kikat runt på södertäljefestivalen, fixat med nya bokföringsprogrammet och förberett och packat inför Marbella! Om 12 timmar sitter vi äntligen på flygplanet till värmen. Som jag har längtat!
Nu ska jag ta tag i sista mötena för idag, och sen packas datan ner. Funderar på om jag ska ta med mig systemkameran också, hmm...

Likes

Comments

Alltså wow, vilken pojkvän jag har. Han överraskade mig med en romantisk dejt här om dagen. Så himla mysigt, han lagade tre rätters, vi drack bubbel, spelade tv-spel och avslutade kvällen med en skräckfilm.
Är så lycklig lottad som har en sån underbar man i mitt liv. om 5 dagar åker vi till Marbella också, ser så mycket fram emot massa kvalite tid med min kärlek <3

Hur fin?!?! Jag smälter <3

Likes

Comments

Vi trotsade vädret igår och åkte ut till farmor och grillade lite. Önskar att jag kunde bjuda hem er alla så att ni fick ta del av mammas mat haha. Munorgasm rakt igenom. Mmmm!

Har ni testat den här potatissalladen föresten? Om ni gillar lite mer smak på maten så rekommenderar jag den starkt. Godaste potatissalladen jag har ätit. Vi köper den alltid när vi ska grilla.


Måndag idag och jag har varit uppe sen kl 06.00 för att bocka av dagens "att göra " lista relativt tidigt så att jag kan slappa resten av dagen haha. Kan erkänna att en powernap lockar väldigt mycket just nu också så dags att flytta kontoret från sängen till skrivbordet kanske.  Hur som helst så önskar jag er en fantastiskt start på veckan så hörs vi lite senare!

Likes

Comments