Header

Ny vecka och nya tag. Förra veckan var jobbig, huvudvärken var min värsta fiende och sömnen var inte heller på min sida . Idag mår jag bättre, lika svårt att vakna som förra veckan men jag är än så länge fri från huvudvärken. Halleluja!

Idag har jag massa möten inbokade och där emellan tänkte jag ta mig ut på en liten promenad.

Ska spela in en video till min youtube kanal också och börja redigera marbella vloggen. Mycket som ska göras nu, but I like it!

Likes

Comments

Medans jag fortfarande återhämtar mig så delar jag med mig av en tävling istället på min instagram @Thaipinnen där vinsten är ett valfri skal från ideal of sweden ✨ sista chansen är idag så passa på!

Foto: Fanny Sundin -

Likes

Comments

Sen jag kom hem från Marbella har jag inte varit på topp. Ständigt huvudvärk, tung i huvudet och trött 24/7 oavsett hur mycket jag än sover. Jag tror det är kroppens sätt att säga ifrån efter en hektiskt månad. Jag har ingen energi alls kvar helt enkelt och jag känner inte igen mig själv. Därför har det ekat lite tomt här och jag hoppas ni förstår.

Hur som helst så är det torsdag idag, har tagit lite ledigt från jobbet för att vila upp huvudet lite. Tog en liten promenad vid lunch för att andas lite friskt luft och känna att sommarens värme äntligen är på väg. Uppfiskande till en början men slutade med en yr Jenny liggandes i soffan efter 30 minuter. Vad är det för fel på mig?

Lägger mig och läser en bok i solen en stund och varvar ner. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Tyvärr bor jag inte lika lyxigt hemma i Sverige med en pool som i Miami. Men så länge det är 20+ och sol så är jag nöjd ✌🏼

Likes

Comments

Mamma och jag är besatta av donkens frappe. Och jag älskar att göra allt hemma gjort, går alltid att få till magiska rätter och smaker när man kan mixtra lite själv med ingredienserna haha. Så nu gett mig in på att försöka göra karamell frappe!
Försök 1 gjordes i lördags, och den smaka skit haha, försök nummer 2 gjordes imorse och nu var det drickbart åtminstone😂 får klura lite mer på den, lovar att ge er receptet när jag fått till den 😉


----------------------
Google translate// Mom and I are obsessed with the dunk's frappe. And I love to make everything done at home, always get to the magic dishes and flavors when you can mix yourself with the ingredients haha. So now I'm trying to make a caramel frappe!
Trial 1 was done on Saturday, and the tasting shit haha, try number 2 was made tomorrow and now it was drinkable at least😂 to get a little more on it, promise to give you the recipe when I got it😉

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med boosified

Fick hem dessa från bangerhead i veckan. Bryngel och primer. As taggad på att testa primern, har faktiskt aldrig använt det innan förutom när jag blivit sminkad av make up artister för plåtningar haha. Och bryngelen har jag hunnit testa lite faktiskt, skulle balt en mörkare färg men den har funkat helt ok dom 2 gångerna jag testat den lite snabbt bara! Tänkte ge dom en ärlig chans imorgon, uppdaterar er mer då ✌🏼

MEN, ni har väll inte missar tävlingen på min instagram @thaipinnen? Jag tävlar ut ett presentkort värt 500kr hos bangerhead.
Det är enkla regler, följ bangerhead och tagga 2 vänner. Vad väntar ni på? In och tävla! Vinnaren presenteras imorgon i samma inlägg på instagram.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /

Efter att ha jobbat i Miami, LA och marbella kan jag säga att jobba i gråa kalla sverige suger haha. Jag är förkyld också, vilket suger ännu mer. Jag är så taggad på att sätta igång med träningen igen och även på att Sveriges sommar ska börja titta fram. Men jag får göra det bästa av situationen och jobba från sängen istället, det är inte fy skam det heller!

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Levine

Med vadå? Jo Livine så klart! Dom har lanserat 2 nya smaker nu också. Ser så fram emot att testa de. För mig som inte dricker kaffe så är det här helt perfekt att dricka istället, coffeinvatten!
Brukar alltid dricka det medans jag jobbar när jag känner att energin börjar dippa.

Tidigare fanns Lemon, men nu finns även jordgubb och äpple! Ni km läsa mer om det på www.livine.se!

Likes

Comments