Sista hotellet innan hemfärd. Det bästa också! Inga spöken här inte, haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rummet var bokat och klart och vi hade höga förväntningar inför vår vistelse på Bayioke Sky Hotel. Tyvärr slutade det i total katastrof och vår första natt där spenderades i lobbyn med personalen, aldrig att vi skulle gå upp till rummet.

Vi träffade på en kille som jobbade där, som även han sa att han aldrig tog hissen upp. Ingen av personalen gjorde de. Städning av rummen existerade lixom inte..

Han sa även till oss att vänta tills klockan slagit 04.30 innan vi klev in i rummet igen. Vi klev in 07.00.

När klockan slagit 07.00 och vi sakta men säkert tagit modet till oss att slå upp dörren in till rummet och tänt så började stressen, paniken. För vi visste att vi inte var själva..

Stolar var flyttade, mitt smink låg inte där de skulle och dörren till toaletten hade åkt igen.

Vi var rädda. Livrädda.


Väl ute och utcheckade bestämde vi oss för att aldrig sätta vår fot där igen. Aldrig någonsin.

Likes

Comments

Haft 35 underbara dagar på denna ö men nu väntar stadslivet i Bangkok på oss!

Likes

Comments

Trodde "sjuktiden" här i Thailand var över för mig efter första dosen av antibiotika men tyvärr slog den till ännu värre/hårdare inatt igen. Tur att jag har Albin vid min sida som hjälper mig och tar hand om mig.

Ingen sömn för någon av oss, visserligen satt vi och kollade på videos om vad vi ska göra i Bangkok till klockan 03 men aa... somnade runt 07 tror jag.

Nu är klockan strax efter 13 och vi ska bege oss mot apoteket, ännu en gång. Yey!
Vi har i alla fall bestämt oss för att hålla oss borta från stället vi åt middag på igår. Det kan nämligen vara anledningen till mina bekymmer.Vi har planer på att åka till Bangkok tidigare än planerat men vi får se hur de blir med de. Vi har hittat ett rätt bra hotell och vi har även kollat upp lite roliga saker man kan göra där... finns ju nämligen en hel stock med shoppingcentrum och sen läste jag om att dem har en safari world, hur coolt?!

Nej nu ska vi bege oss... tills nästa gång... ha det bäst!

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att äta middag på ett lite "finare" ställe idag. Visst finns de massor av restauranger längst havet men detta är ett av dem "bättre" så att säga!

Nu blir det läggdags för vi har planer på att gå upp tidigt och sola!

Ha en fortsatt fin söndag och hoppas ni hade ett underbart nyårsfirande, för det hade i alla fall jag :)

Likes

Comments

Vi hörs igen 2017!

Likes

Comments

Godmorgon på er!


Klockan slår snart 15.30och jag har alldeles precis stigit upp ur sängen. Så nu är det bara på med bikinin och ut i de fina vädret!
Får se vad som händer senare idag, vi har planer på att ta en taxi till piren ikväll och äta middag och sen gå runt och kolla lite i affärerna. Trevligt trevligt!

Men nu ska jag ut i solen och få ännu mer färg än vad jag redan fått :)


( Just nu är temperaturen ca 30 grader )

( Stället vi bor på )

Likes

Comments

Från snorklingen igår! Ja vi hittade faktiskt Doris men bilden på henne och alla hennes vänner får ni se när jag landar hemma i Sverige!

( Nu ska jag ta mig ut i solen och försöka att inte bränna mig mer än vad gårdagen erbjöd! Temperaturen ligger på ca 32 grader i skuggan)

Likes

Comments