View tracker

Klockan börjar närma sig 19.00 och vi sitter just nu på stranden och ska äta middag. Det blir Red Snaper (fisk) med bak potatis. Till det en stor kall Chang (öl).

Dagen har spenderats mestadels vid poolen. Har även tagit en långpromenad längst stranden. Vi har även kollat runt lite i affärerna.Just nu sitter vi med vinterjacka för det är så kallt (27 grader.)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag vaknade vi upp runt 07.10 och gick ner och åt frukost på hotellet där vi bor. Det blev kokt ägg, yoghurt, bröd med apelsinmarmelad och ett glas juice.
Efter frukosten tog vi oss ett dopp i havet och sedan några längder i poolen.

Idag tänkte vi se om det fanns möjlighet att hyra moped någonstans så vi kan ta oss runt på ön, har nämligen hört att de ska finnas ett fint vattenfall.(Just nu är klockan 09.45 och temperaturen ligger på ca 29 grader i skuggan. )

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag är det första december och jag ska lämna ett kallt Sverige bakom mig för ett varmt och förhoppningsvis härligt Thailand.

Vi har kommit fram till Arlanda och ska vänta här i ett par timmar innan det är dags att boarda. Vi har en lång flygtur framför oss innan vi landar i Bankok och därifrån väntas en 5 timmar lång bilresa innan vi är framme på ön Koh Chang där vi ska bo dem 6 veckorna vi befinner oss i Thailand. Om internet fungerar som det ska när vi kommer fram och flygturen går som vi tänkt oss så uppdaterar jag er mer när vi är framme och kommit på plats å så.

Likes

Comments