Oil painting by Adrian Borda

Jag tyckte denna målningen var väldigt häftig och ville dela den med er!

God morgon och ha en fantastisk dag

Likes

Comments

Alltså vem bryr sig om andras personliga, privata liv?

Jag har alltid hållit mig undan från att dejta folk och göra saker som jag egentligen velat för jag var alltid orolig över att få en dålig "stämpel" på mig men nu det senaste känner jag bara alltså vem bryr sig? Om man bara är en snäll person så spelar det väl ingen roll vem man ligger med och när så länge båda är med på det och inte är otrogna mot någon liksom? Jag känner att det är så onödigt att behöva gå och oroa dig för oavsett vad man gör så får man rykten och falska saker sprids. Jag vill bara vara glad och jag tänker göra det som gör mig glad här i livet!

Jag tänker inte oroa mig för vad någon tycker längre, jag tänker göra vad jag vill och göra det som gör mig glad. Tänker vara en snäll och trevlig person och det är det enda jag bryr mig om att folk tycker om mig.

Förlåt för min rant men blir bara så irriterad

Likes

Comments

http://m.damnlol.com/you-were-on-your-way-home-but-you-died-97237.html

Likes

Comments

View tracker

Alltså jag vet att jag har varit kass på att blogga nu det senaste men EA kom ut med en GRATIS uppdatering till Sims 4 (vilket är bland mina favoritspel) som kom med SMÅBARN! Och alltså jag har väntat i två år på småbarn och jag är SÅÅ glad så jag har inte gjort mycket annat än att spela Sims 4 x'D

Men jag har fått byta färg idag efter fyra dagar i rad av ljusblå! Filten börjar bli större och bökigare att virka på men det är framsteg och jag är sjukt glad och längtar tills den är klar!

Men ikväll så kommer jag dra till gymmet så jag ska göra ett litet blogg inlägg om mitt träningsschema och vad jag använder som pre-workout och så.

Likes

Comments

Godmorgon gott folk!
Idag har jag inte haft den bästa morgonen då jag försov mig men jag sprang iväg till bussen och hann gå och köpa en lyxig vit mocha latte på Espresso House. Eftersom jag hade pengar på mitt kort/appen så slapp jag betala för det nu + jag fick rabatt för att jag använde appen!

Idag ska jag träffa L, har saknat honom och längtar tills vad vi ska hitta på sen.

Hur har eran morgon varit? Hur ser eran dag ut?

https://flic.kr/p/if7MCs

Likes

Comments

Idag försöker jag vara så positiv som möjligt och försöker att kämpa på i skolan, jag är rätt nöjd med matte lektionen med tanke på att jag hann göra förra lektionen, denna lektionen och halva nästa lektionens planering på bara 1 timme!

Sen så kan det ha hjälpt att jag tog det lugnt på morgonen och försökte tänka positivt. Men denna dagen känns som att den kommer att bli bra 👍🏻

Btw jag ÄLSKAR Ed Sheerans nya singel "Shape Of You" lätt min nya favorit!

Likes

Comments

Jag har anpassad studiegång, det betyder att några av kurserna som ingår i VO har blivit framskjutna för mig, så denna terminen är jag sjukskriven från tre kurser, men detta gör så att jag inte får gå ut på APL med resten av min klass. Men pga mina psykiska besvär så känns det bäst för mig att få slippa de kurserna nu och ta igen de senare när jag mår bättre.
Det värsta med detta är att jag har smakat på arbetslivet och det fungerar sjukt bra för mig, alltså är det bara skolan som ger mig ångest. Första dagen för denna terminen satt jag inne på toan och grät och skakade pga panikångest. Alltså är det skolan som triggar detta för mig.

Hoppas andra som läser denna blogg och som går i skolan med panik och ångest får känna en lättnad av att veta att arbetslivet kan vara lättare än skolan.

Likes

Comments