Tjenare, idag var ingen bra dag..
Jag och min kompis skulle cykla till stan men upptäckte då att min cykel hade punka, så vi cyklade till ett ställe med en pump (bara 100 meter bort). Jag pumpade den fast inget hände, jag visste att luften skulle ur igen men ville ändå prova.
Så vi tänkte att vi skulle cykla till Preem, för där finns en mycket bättre pump. Men innan det skulle min kompis bara fylla på luften för hon tyckte att ena hjulet hade lite luft, men då gick all luft ur helt. Så vi fick cykla med bakdäck tomma på luft till Preem.
När vi kom fram pumpade jag min cykel, sen skulle min kompis göra det. Det var då allt gick åt fanders, vi pumpade tydligen för mycket och slangen som satt innanför själva däcket åkte ur. Cyklen var helt omöjligt att cykla på, den gick inte ens att leda. Så hon fick gå hem och jag cyklade på min väldigt sega cykel.

Hoppas att ni har haft en bättre dag, vi hörs!

Likes

Comments

Hej hej! Jag heter Tilda men kallas tg, är 15 år och kommer från Skåne. Här kommer jag självklart skriva om gaming men även min vardag. Det kommer minst 2 inlägg i veckan, så om detta låter intressant hörs vi snart igen, ha det så bra!​

Likes

Comments