View tracker
Skrevet i : Innkjøp

Nå har jeg virkelig hatt en stor opprydding i garderoben min. Jeg har kvittet meg med masse klær som aldri blir brukt å ikke minst alle klærne jeg er så lei av å ha. Da er det også lov til å benytte muligheten å dra på januar salg å friske opp garderoben litt ? .

De stedene jeg valgte å kjøpe klær i år var H&M som hadde masse klær til 50 kr. Jeg kjøpte meste parten av innkjøpet på Bikbok fordi det var 50-100 kr + 3 for 2 , der fikk jeg mye klær for pengene. Siste stedet jeg shoppet var Gina Tricot . Der finner jeg alltid masse jeg ønsker meg å de heftigste tilbudene var der med topper å gensere til 29 kr -crazy .

Jeg tenkte å vise dere noen favoritter jeg handlet salg

Hvit topp fra Gina Tricot -29kr

Genser fra Gina Tricot - 29kr

Skjorte fra Bikbok 100kr

Svart genser/jakke fra BikBok 100kr

Svart genser fra H&M - 50kr

Svart å grå genser fra H&M - 50kr

Jeg beklager at bildene er litt dårlig kvalitet , jeg hadde tenkt til å Ta bilder med kameraet ute for å få klare flotte bilder ute. Desverre var kameraet mitt Tom for strøm så den står på lading nå så den er klar til i morgen.

Jeg tenker å spare resten av innkjøpene til en fotoshoot ute så har jeg noe å drive med i morgen hvis det er like heldig med været som i dag.

Har du handlet noe fint på salg siste ukene ? :)

Likes

Comments

Skrevet i : Tanke kontroll

Iløpet av hele livet mitt har jeg finni meg i alt for mye dritt. Jeg har ikke hatt evnen til å klare å det å sette grenser for meg selv å det har ofte ført til at jeg har blitt utnytta av mennesker jeg er glad i. Jeg har også bært på alt for mye dårlig samvittighet for ting jeg aldri burde ha dårlig samvitighe for , det gikk så langt at jeg hadde dårlig samvitighet for å leve ,fordi jeg følte jeg bare var til sorg å plage for andre .

Først nå har jeg klart å gi slipp på dårlig samvitighet Jeg har ikke dårlig samvitighet for noen ting i livet mitt lenger, det føles helt uvirkelig fordi den dårlige samvitigheten min har holdt på å spise meg opp innvendig alerede fra jeg var liten. Jeg vet ikke hva som gjorde at det ga seg, men jeg kan si at det er noe av det beste som har hendt i livet mitt. Jeg kan se livet mitt fra utsiden å forstå at jeg har tatt noen dårlige valg men ikke valg som har gått utover noen andre en meg selv. Jeg ser at andre kan ha tatt valg som virkelig har gått utover meg , både med handlinger å ord. Jeg er den siste som burde ha dårlig samvitighet.

Jeg er så innmari glad i foreldrene mine,. de har skapt meg å de har vært å er to fantastiske foreldre for meg å broren min, samtidig er de veldig forskjellige , jeg har noen gener fra de begge som har gjort at jeg er det menneske jeg er i dag. jeg er glad i meg selv fordi jeg er skapt av dem. Jeg er en blanding av min mor og far å jeg vet at ingen ting betyr mer for dem en at jeg er lykkelig å ikke minst klarer å elske meg selv. Før klarte jeg ikke å elske meg selv , jeg ble trist av tanken på at jeg måtte være meg selv resten av livet , nå er jeg lykkelig fordi jeg klart å innse at jeg ikke bare er meg , men jeg er det viktigste i livet for de menneskene jeg er glad i .Hadde ikke jeg vært meg så hadde jeg heller aldri truffet så mange flotte mennesker i livet mitt som jeg er evig takknemlig for å kjenne å være en del av.

Tanken på å være perfekt ligger i hode , tanken på lykke og kjærlighet ligger i hjertet å det er akkurat det livet handler om. Istede for å tenkte på feil som har oppstått , tenk heller over alle de som elsker deg å alle du har møtt på veien i alle fasene du har vært i livet ditt. oppsøk alle de som gjør deg lykkelig istede for å grave deg ned å bruke energien din på mennesker som spiser deg opp psykisk.

-DEN STØRSTE Å VANSKLIGSTE GAVEN DU KAN GI TIL DEG SELV Å DITT LIV ER Å ELSKE DEN DU ER . RESPEKTERE Å GODTA HVER MINSTE DETALJ SOM ER DÅRLIG Å BRA MED DEG , HVIS DU KLARER Å ELSKE DEG SELV SÅ ER DET MYE LETTERE Å JOBBE MED MÅLENE DU VIL OPPNÅ . SELV OM DU HAR EN VOND FORTID SÅ LA IKKE DET STOPPE OPP FOR LYKKEN DU HAR RETT FORRAN DEG . LYKKEN KOMMER AUTOMATISK NÅR DU RESPEKTERER DEG SELV.


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

I kveld bestemte jeg å Nicolai oss for å reise på kino. Vi er veldig glad i skrekkfilmer å det beste med skrekkfilmer er å få muligheten til å se de på kino. Filmen vi så på heter The Autopsy of Jane doe . Vi så at den lå på fire og fem på terningkast å da krysset vi fingrene på at den skulle være bra, noe den absolutt var.

Det jeg likte godt med denne skrekkfilmen var at den var uforutsigbar. Mange ganger på skrekkfilmer så kan det være lett å forstå hva som kommer til å skje, men her kom det mange overraskelser å skremmende øyeblikk. Jeg angrer ikke et sekund på at vi dro å så den, absolutt en film jeg kunne sett igjen.

Mitt terningkast til filmen er en sterk 5

Nå skal jeg bare slappe av å nyte siste timen av kvelden før jeg legger meg. Jeg ønsker dere en fin kveld videre

​har du gjort noe spennende i dag ? :-)

Likes

Comments

Skrevet i : makeup

Hei Girls 😎

I dag ville jeg blogge om en ny favoritt .Jeg syns det var påtide å prøve noe nytt fordi jeg stortsett kjøper sminke jeg allerede er trygg på og bruker fast. Jeg var så heldig med mitt nye innkjøp så jeg ville innom å tipse dere om L'Oréal sin øyebryn farge kost.

Jeg elsker måten den formen brynene på, jeg grer bryna slik jeg ønsker at de skal formes pluss at den legger igjen et naturlig farge resultat og varer hele dagen, jeg slepper å tenke på at fargen blir borte eller u-jevn i løpet av noen timer .I tillegg føler jeg at bryna mine virker fyldigere å finere.

Jeg syns også den er perfekt når jeg skal nappe bryna mine. Jeg har veldig lyse bryn å da er det lett at jeg napper for mye eller at det blir helt feil . Med denne så har jeg kontroll på hvert eneste Brynhår å det hjelper meg til å få mer kontroll.

Jeg sverger til denne å jeg vil aldri stoppe å bruke denne. Den jeg kjøpte er 03 cool brunette.

Likes

Comments

Skrevet i : Livets gleder

Jeg har startet med et stort rydde prosjekt hjemme. Nå har jeg bare bestemt meg får å bli kvitt alt jeg ikke trenger alt fra klær til kjøkken redskaper å alt en leilighet å bod kan inneholde.

I dag bestemte jeg meg for å rydde i hylla på badet , jeg hadde bare alt for mange produkter liggende som aldri er brukt eller bare prøvd på , alt fra frisør produkter til gode kroppspleie produkter. Disse produktene fylte opp en hel veske. Jeg visste at det var mulig å få inn litt penger på dette men istede valgte jeg å legge det ut på kjøp og salg på facebook .Jeg skreiv at dette gis bort til noen med dårlig økonomi som vil bli glad for disse produktene.

Produktene er nå hentet , jeg angrer ikke et sekund på at valget med å gi bort produktene når jeg så gleden til de som hentet alt dette. Personen ga meg to klemmer å jeg så at rette personen hadde fått disse produktene på grunn av den store gleden som strålte fra smilet å øynene.

GLEDE ANDRE ER MER VERDT EN PENGER

poenget mitt med dette blogg innlegget er ikke å skryte på meg hvor snill jeg var som ga bort disse tingene. Poenget mitt er at, det å glede mennesker som ikke har så mye gir en mye større glede en penger. Å selge ting ender som regel hos mennesker som har penger til å kjøpe det å da er følelsen av salget mindre verdifullt. to klemmer å et stort smil ga meg mer lykke en penger , fordi det kom fra et menneske som ikke har så mye å fra et menneske som virkelig kunne føle lykke over disse produktene. Å jeg føler meg så glad når jeg har klart å gjøre et annet menneske lykkelig for noe så lite som å gi bort noe jeg ikke trenger.


Noe skal jeg selge , men stortsett alt av det jeg ikke lenger skal ha ønsker jeg å gi bort til snille mennesker som trenger disse tingene. #dagenslykkeLikes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei. Har dere en fin lørdag så langt ? Selv har jeg kost meg gløgg ihjel med broren min. Vi syns det begynte å bli lenge siden vi så hverandre sist , å da var det perfekt å tilbringe lørdagen sammen.

Vi har spist middag på Bao Bao her på Jessheim. Grunnen til at vi velger det som fast spise sted er fordi dem lager verdens beste Kina mat der , det er utrolig koselig stemning og de som jobber der er alltid hyggelige å blide. Jeg vil anbefale to supper som er en av mine favoritter, det er wonton suppe å Peking suppe. I dag gikk jeg for wonton suppa til forrett som dere kan se på bilde under innlegget.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av å kose meg med kjæresten min. Jeg syns det er deilig å være ferdig med alt jeg må ordne og da er det lov å late seg litt ekstra "hehe". Jeg ønsker dere en flott lørdag videre

Likes

Comments

Skrevet i : Tanke kontroll

IKKE PRØV Å VÆR ALLE ANDRE , BLI EN BEDRE VERSJON AV DEG SELV

Denne overskriften kom som en ren setning i tankene mine en kveld jeg følte meg nedfor. Jeg lå i senga mi å tenkte åssen alle andre kunne være så perfekt å ikke jeg. Jeg er i en fase i livet mitt hvor jeg er veldig usikker på meg selv som person nettopp fordi jeg ikke føler at jeg har funnet meg selv eller min greie i livet. jeg vet ikke hva jeg vil jobbe med , jeg er langt i fra klar for å bli mamma ,jeg har enda ikke tatt lappen og ikke har jeg særlig god økonomi. Jeg skulle vært helsefagarbeider men angsten min hindret meg i å fullføre skolen å vitnemålet mitt ser ut som en kø lapp på nav ,med andre ord noen nummer jeg ikke kommer særlig langt med. Jeg føler at alle andre rundt meg har så orden på livet sitt ,de har vært russ , de fullførte skolen , fikk jobb , tok lappen , flyttet ut , kjøpte seg hus /leilighet å svært mange har fått seg barn. Jeg ser venner som har holdt sammen etter alle disse årene de legger ut flotte ferie bilder sammen . Her sitter jeg med perfekt leilighet å samboer men null aning om åssen jeg skal klare å komme på banen igjen. Det er ikke det at jeg ikke unner mine venner og bekjente en flott hverdag å selv med alle disse tingene så vet jeg at livet dem har ikke er perfekt , fordi det er ikke noe som heter perfekt liv (tror jeg ) .Men jeg merker at jeg kan bli sårbar på mitt eget liv , nettopp fordi at en så dum greie med navnet angst skal hindre meg i å klare de tingene jeg ønsker. Men film kurset jeg går på om dagen skal jeg si at jeg mestrer å trives på , men angsten forteller at jeg aldri kan bli noe innen det yrket fordi det er for mye å lære før det er mulig. Disse tankene skal det bli slutt på

Mens jeg lå i senga å tenkte på åssen jeg kunne bli alle andre så tenkte jeg tilbake "det er umulig" men jeg skal bli en bedre versjon av meg selv. Jeg skal ikke kopiere andres hverdag eller væremåte , jeg skal bygge på de tingene jeg vet jeg er flink på å jeg skal få frem alle de positive egenskapene jeg har, Jeg tillot meg selv å fokusere på mine gode egenskaper å mine verdier i livet ., det føltes så godt å tillate meg disse tankene ,å det gjorde meg rolig . jeg er allerede godt igang å det gir meg en enorm trygghet å motivasjon å være på lag med meg selv . Man kan ikke skåre fotball om man er redd for ballen og ikke har tro på seg selv , det handler om å satse , å feile å lykke. men så lenge du har ballen så har du valget hva du gjør . Folk vil bue å heie på deg hele veien , det handler mest av alt å huske på de som har heiet på deg hele veien.

Jeg vet ikke om dette innlegget ga noen mening for dere ? men jeg ville frem til at vi må slutte å sammenligne oss med andre å heller skape vår greie i livet. Fokuser på de tingene du ønsker for deg selv å dit liv , ikke la noe eller noen ødelegge selvbildet ditt eller drømmene dine aller minst deg selv . .vi må huske at glansbilder er også papir selv de vakreste og mest kjeldene .Vi er alle mennesker å vi må fremheve det som gir oss lykke

Likes

Comments

Skrevet i : Follow me

Hei. Jeg heter Therese ,jeg er 22 år og bor i en koselig leilighet på Jessheim sammen med kjæresten min Nicolai. På bloggen min kan dere lese om en helt normal jente med en helt normal hverdag. Men jeg har slitt med angst i mange år å det hindrer meg ofte i å leve det livet jeg ønsker, derfor ønsker jeg å fokusere på det tiden fremover med å sette ord på angsten min, samtidig som jeg skal jobbe for at den ikke skal hindre meg i å leve det ønsker. 2017 skal være det året jeg kommer meg ut å ikke isolerer meg inne som jeg har gjort de tre siste årene . Jeg håper at andre som sliter med de samme tingene som meg kan få motivasjon til å ta tak uansett hvor vondt å skummelt det blir. Og jeg håper jeg kan skrive de rette innleggene som skaper motivasjon for å få en bedre hverdag. Hvis jeg lar det gå flere år nå der jeg lar angsten styre meg så er jeg redd det blir for seint med å oppnå de drømmene jeg vil . Sofaen skal ikke lenger være mitt gjemmested men det stede der jeg kan sette meg før jeg starter dagen å avslutter den.

Jeg kommer også til å blogge om andre ting jeg interesserer meg for i hverdagen. Håper du vil følge meg å min hverdag , med å uten angst.


for kontakt- thereselerberg.g@hotmail.com

Likes

Comments