God fredag flotte lesere.

Nå er første julefilmen ferdig. Det vil komme nye julefilmer hver uke frem til Jul. Typisk nok så forsov jeg meg på denne dagen ,så sminken fra dagen før pluss dårlig hårdag følger med på denne videoen . Jeg måtte gjøre et forsøk på å late som om jeg ikke brydde meg om det , selv om det var det enste jeg tenkte på hehe. Men filmen ble utrolig bra å jeg håper dere liker den <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : video

Herlighet så utrolig deilig å komme hjem å vite at jeg har helg frem til mandag. Dagen hittil har vært bra ,vi pyntet litt på kurset i dag å prøvde å få frem litt julestemning og Nå driver vi å lager jule episoder på kurset som skal vare frem til jul. Med ulike juletemaer hver gang, jeg kommer til å poste alle jule episodene her på bloggen så jeg håper det kan være underholdende for dere .. Typisk meg å komme med dårlig hårdag , sminke fra dagen før når jeg skal bli med å ha en rolle i videoen . Jeg så trøtt å sliten ut ,men det er vell en del av juletiden det også . Allerede i morgen kommer første juletema filmen vi har laget . følg med :-)

I går samlet jeg videoene jeg har på musical.ly så jeg avslutter blogg innlegget med å dele den her så kan dere se hvor crazy jeg er når jeg er alene. Haha .

Jeg ønsker dere en super fin ettermiddag/kveld . Så blogges vi <3


Likes

Comments

Skrevet i : Tanker

Vi trenger bekreftelse gjennom deling , Emoj og likes

Okei jeg trenger å lufte en tanke med dere som jeg tenker det kan være delte meninger om det kan hende jeg er 80 år i hode eller kanskje jeg har et poeng "I Dont know " men nå skal jeg dele mine tanker rundt bekreftelse på Facebook .

Ting som irriterer meg med Facebook

1. Les hele teksten , send til 20 venner inkludert meg hvis jeg er en venn for deg

jeg syns det er trist når mennesker inkluderer meg som en av sine 20 venner som er utsatt for å lese en lang novelle om hvor viktig det er å lese hele teksten , som til slutt ender med at jeg må kopiere og dele med 20 andre venner inkludert den som sendte , fordi det visstnok skal gjøre at morgen dagen skal bli perfekt og det vil skje noe stort . dersom dette ikke blir gjort er jeg en av de som ikke er en ekte venn . Hva faen liksom ! Jeg hater sånne meldinger . Jeg blir glad når jeg får melding fra deg , men det var bare en melding som 20 andre venner av deg også har fått pluss dems 20 venner Åjaa resten av Facebook .2. Type AMEN

Det er flott å vise sympati å medfølelse men ikke gjennom å spre bilder ut på nettet med en tekst som tilsier at du må skrive amen "ellers kommer karma å tar deg " med et bilde du faktisk ikke ønsker å se.
Da lurer jeg mer på om dette blir som en syk Facebook lek.


3. Støtte for brystkreft

Jeg ser det kan stå
-banan -tom for dopapir- og mange andre random stikkord som er postet rundt på Facebook . Jeg husker spesielt en gang det sto hos flere , jeg er tom for do papir hva skal jeg bruke , jeg svarte med kaffe filter og fikk plutselig en melding om at dette gjaldt støtte for brystkreft. At jeg kunne plukke ut en av mange setninger som var så langt unna støtte av brystkreft som det går Ann . Fordi mamma har brystkreft å har måtte fjerne ene brystet sitt så følte jeg et hat av dumskap på Facebook . Hva da tom for dopapir ??? Hva da banan ? Hva er greia ? Hva er støtten med slike ord ? Hvis du bryr deg om brystkreft på ekte så støtt med å kjøp en rosa sløyfe å slutt å lek morsom på Facebook .

Dette er for deg 😊 Les til endes! Jeg sendte en engel for å se over deg i går kveld, men den kom tilbake og spurte hvorfor? Engelsen svarte: engler vokter ikke over engler! Tjue engler er i din verden. 10 sover, ni av dem spiller og en av dem leser denne meldingen. Noen har sett at du sliter med en del ting og noen sier at det er over. En velsignelse er på vei til deg. Hvis du har tro på noen så send denne meldingen til 14 venner inkludert meg, hvis jeg ikke får melding tilbake så er jeg ikke en av dem. Så snart du får 5 svar, kommer noen du elsker til å overraske deg... Tuller ikke. Send denne meldingen videre. Vennligst ikke ignorer den. Du har blitt testet, og noen kommer til å fikse to store ting i din favør. Hvis du har tro på den personen så slipp alt, og send den videre. I MORGEN KOMMER TIL Å BLI DEN BESTE DAGEN I DITT LIV. IKKE BRYT SIRKELEN. SEND DETTE TIL 14 VENNER I LØPET AV 10 MINUTTER, DET ER IKKE SÅ VANSKELIG. DEN SOM HAR SENDT DETTE TIL DEG MÅ VIRKELIG BRY SEG OM DEG. Vet du ikke hvordan du skal sende det? Bare hold en finger på den og då skal det stå videresend 👼😘👼😊

De dagene jeg får slike meldinger kan være en dag jeg trenger en venn som spør Åssen jeg har det , det kan være en morgen dag jeg vet blir jævlig fordi jeg må gjennom noe vondt /trist . Det kan være jeg ikke har 20 venner og ikke har hørt fra folk på lenge . Dette er hva jeg får en lang melding hele Facebook sprer rundt , en slutt der jeg ender opp som en dårlig venn hvis jeg ikke følger strømmen

Type amen for dårlig karma på bilder som du bare ønsker å bla forbi fordi bilde gir for sterke inntrykk ,det holder med amen ikke en jævla dårlig karma .

Facebook relax . er du en ekte venn så vis det med å send en person melding som kun er relatert til den du er glad i . Ikke noe alle får . Trenger du bekreftelse så spør om vi skal møtes . Trenger du likes så legg ut koselige bilder . Vær en venn med å ikke sende Karma på folk

Likes

Comments

for en stund tilbake på den forrige bloggen tenkte jeg å dele mine vaner jeg har hverdagen. Jeg ble kort tid etterpå kontaktet av Romerikesblad der de lurer på om de får dele innlegget på siden sin. Jeg hadde veldig få lesere og kommentarer på innlegget så jeg tenkte at meldingen fra dem var fake hehe. Men jeg tok kontakt og kort tid etterpå lå innlegget om mine vaner på RB. Jeg tenkte jeg skulle spole tilbake til den dagen.

innlegget fra RB kan du lese HER


Likes

Comments

Skrevet i : video

Nå er videoen endelig klar til å vises her på bloggen. Som jeg skreiv på mitt forrige innlegg så er dette en video jeg har jobbet med gjennom kurset jeg går på. Jeg startet på kurset nylig uten noen erfaring innen photoshop, så målet med hele videoen var å kunne filme , klippe å redigere.. Jeg er veldig fornøyd med tanke på at det er den første videoen jeg lager , jeg har lært masse disse to ukene å det kan jo bare bli bedre :-)

Personene dere ser på videoen er kurs læreren min å 3 av de som går på kurs sammen med meg . Jeg har virkelig havnet på kurs med beste gjengen , å uten dems hjelp hadde jeg vært hjelpesløs .

Her er videoen .

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God dag flotte lesere. Hyggelig at du ville komme innom å lese bloggen min i dag ❤️

Er det noe jeg er klar over så er det at bloggen min suger om dagen ". Jeg blogger ikke hver dag å innleggene er ikke særlig spennende når jeg først poster noe her . Jeg kunne fått en pris for verdens dårligste blogger hehe .

I dag skal jeg poste min første video som jeg har laget på kurset jeg er på . Hoved målet med filmen er å lære Photoshop , sette sammen video og filme, spennende perfekte filmer er et mål men vanskelig å få til på første film forsøk , Men jeg vil likevel dele den med dere siden det er første filmen å jeg har tross alt mestret Photoshop som er en seier i seg selv . (Stolt hehe) nå skal jeg drikke opp kaffen også fullføre resten av videoen .

Vi blogges ❤️ kom gjerne med ønske til innlegg dere vil lese .

Likes

Comments

Det er så gøy på kurset jeg er på . Jeg går på video kurs der jeg lærer å filme å lage filmer .Nå jobber jeg med en video som handler om søvnproblemer blant unge mennesker å den blir delt opp i 2 filmer . Jeg er på kurs sammen med ekstremt morsomme mennesker som tuller masse , jeg tenker jeg deler begge videoene med dere . Den seriøse videoen og den crazy tullete videoen . Jeg tror den skal være ferdig denne uka å det blir første filmen jeg lager på kurset hittil . Jeg er kjempe spent om den faller i smak å ikke minst at den er underholdene . Så det er bare å glede seg 🙊

  • 20 lesere

Likes

Comments

Juhuu nå er luke Nr 1 i gang av 24 , det er virkelig kort tid igjen til jul. Jeg har faktisk begynt å føle på litt julestemning i dag . Jeg var nede på butikken å kjøpte julekalender og pepperkaker til meg og Nicolai å nå sitter jeg å nyter pepperkakene sammen med en kopp kaffe.
Jeg husker godt den perioden som barn når pappa og mamma drakk kaffe og ikke jeg , men likevel elsket jeg å duppe pepperkakene i kaffen dems å spise den , den fikk en ekstra god smak syntes jeg . Dette har ikke forandret seg , men eneste forskjellen er at jeg drikker kaffe selv. Det føles så kort tid siden jeg var barn å jeg merker følelsene rundt julen forandrer seg meg årene. Julen var så utrolig spennende , men nå er den bare koselig å stressende.

Jeg har gledet meg til å se julekalenderene på tvn igjen. Nissene over skog og hei & unge Fleksnes viser seg å være julens kalendere . Jeg gleder meg masse til å følge med i kveld .
Nå sitter jeg bare å slapper av i silkepysjen Min å koser meg med pepperkaker å kaffe . I mellomtiden mens jeg venter på at julekalenderne skal starte på tvn så skal jeg lese litt blogger så lenge ..

Hva gjør dere i kveld ? Skal dere se kalenderne som går på tvn i kveld ?

  • 21 lesere

Likes

Comments

God mandag flotte lesere . Har dere hatt en fin start på uka? Jeg har brukt fridagen min på å ordne litt hjemme . Jeg og Nicolai kom frem til at det var alt for mye interiør ting over alt (kaos).

Jeg elsker å ha masse kurver men Nicolai og jeg syns det var i det meste laget med masse Tomme kurver som bare ble liggende som en tom pyntegjenstand rundt å kring i leiligheten hehe . Men derfor kom jeg på en kreativ løsning med kurvene , jeg hang dem opp på veggen på soverommet og pyntet litt inni dem å jeg ble veldig fornøyd ned resultatet .

Jeg har i tillegg hatt lyst til å henge lyskulene mine over senga så det jeg gjorde var å ta en gardinstang å surret dem rundt for et finere resultat . Der henger de greit å fint over senga . Det er så morsom å tenke ut kreative løsninger, utrolig hva man. kan bruke ting og tang til

Når jeg først er i gang med å skrive om kreative løsninger så har jeg et siste tips som jeg syns er genialt . Jeg har begynt å pynte lysene hjemme med øredobber jeg ikke bruker . Noen ganger blir det utrolig pent , så før du bestemmer deg for å kaste eller gi bort prøv å se om de kan bidra til vakre flotte lys .
Her er et eksempel

Jeg kommer tilbake med nytt innlegg i morgen , da skal dere få se bilder av leiligheten . Jeg er ikke helt ferdig å ordne her hjemme å jeg har heller ikke fått frem all julepynten så ..

Jeg ønsker dere en flott kveld

  • 24 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Mote & fashion

Jeg elsker å fikse på neglene mine , jeg har nylig bestilt meg Chanel klistremerker som skal festes på neglene pluss ny neglelakk som jeg er storfornøyd med . Neglene er vell det vi ser oftes på oss selv i løper av en dag fordi hendene våres ligger synet vårt å vi bruker hendene til å taste på mobilen store deler av tiden så det er viktig å ha flotte negler (syns jeg)

Jeg hadde vært enda mer fornøyd dersom neglene var lange men akkurat nå er ikke budsjettet slik at jeg kan unne meg dette for øyeblikket så jeg får vente til jul 😊

Hva syns dere om neglene ?

Likes

Comments