Header

Hei på dere. Her om dagen fant samboeren min en splitter ny IPhone liggende på bakken med deksel beskyttelse rundt seg. Inne i i mappen lå det både bankkort og førerkort, i det sekundet han sto med mobilen i hånda så fikk han et valg,», gi beskjed til vedkommende som eier den, ta den selv , eller selge for noen  tusen kroner. Det er med stolt hjerte jeg forteller at vi sendte melding til mannen hennes å henne på Facebook med en gang, tanken å selge den eller ha den selv var ikke et alternativ å  dessverre vet jeg at så innmari mange ville valgt å selge den eller ta den selv.
Gleden av å se hvor glad hun var når hun fikk telefonen var større glede en penger av å skulle selge den og kjøpe meg noe fint eller unødvendig. I dag ble den hentet , i tillegg fikk vi to flakser vin som takk for at vi fant den å ga beskjed. jeg skal derfor kose meg med i kveld sammen med Nicolai.

Jeg syns vi mennesker skal 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

CommentsHei hei. I dag tenkte jeg å vise frem den nye ghd hårbørsten som jeg fikk i posten i dag. Jeg har blitt utrolig opptatt av å ta vare på håret mitt. Spesielt etter jeg igjen måtte klippe det helt kort fordi det var så slitt . Jeg har heldigvis klart å slutte med daglig bruk av rettetang å hyppig bruk av hårfarging,noe som har vært den største grunnen til at jeg ikke har klart å spare til langt hår. For meg som var så avhengig av disse vanene så er det et stort fremskritt å slutte. Hårfargen min har sakte men sikkert kommet tilbake til den normale, å nå har jeg for siste gang klippet meg helt kort slik at håret mitt får en ny sjanse til å få vokse ut å bli så langt å sunt slik jeg ønsker. Nå får jeg ta tiden til hjelp, å være snill mot håret mitt i mellomtiden.

Nå som håret skal spares er det viktig med gode produkter å en god hårbørste. I morgen får jeg  nye hår produkter i posten som jeg gleder meg til å teste ut sammen med dere her på bloggen .Jeg tenkte å lage et eget innlegg i morgen hvor jeg tester ut de ulike produktene sammen med hårbørsten å jeg håper å kunne lage en video i stede for å bruke
bilder men jeg får se om kameraet mitt vil samarbeide.

Børsten er vennlig mot hår å hodebunn, samtidig som den er perfekt til styling og føning. I tilegg er den rosa <3 

Du kan kjøpe den HERLikes

Comments

Hei. Nå har du mulighet til å bestille en spesial designet header til din blogg. Jeg har tidligere laget headere til bloggere på blogg.no. Jeg bruker flere redigeringsprogrammer som gir meg muligheten til å kunne fylle inn de ønskene dere skulle ha for headeren. Det er Viktig å lese igjennom regler og vilkår før bestilling. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker header eller har noen spørsmål til meg. Du kan kontakte meg på bloggen eller på mail Thereselerberg.g@hotmail.com

Regler og vilkår

* HEADER ER GRATIS MOT AT JEG FÅR REKLAMERE FOR JOBBEN JEG HAR GJORT HER INNE PÅ BLOGGEN. - DETTE SKJER ETTER DU HAR GODKJENT HEADEREN. "HEADER BILDE DITT LEGGES IKKE UT PÅ ANDRE SOSIALE MEDIER"

* FOR AT JEG SKAL KUNNE LAGE EN FIN HEADER SÅ ER KVALITETEN PÅ BILDENE VIKTIG. IKKE UKLARE BILDER DER FLERE DELER AV BILDET ER KUTTET AV.- DISSE BILDENE BLIR IKKE GODKJENT

*HVIS IKKE JEG FÅR SVAR PÅ MAIL ETTER FEM VIRKEDAGER ETTER HEADER ER BESTILT SÅ BLIR ORDREN SLETTET. DET ER FOR Å SLEPPE UNØDVENDIG VENTING SOM GÅR UT OVER ANDRE BESTILLINGER.

*JEG JOBBER MED HEADER I UKEDAGER FRA MANDAG-FREDAG - BESTILLING KAN SENDES I HELGENE.

* DU VIL MOTTA EN SKRIFTLIG MAIL MED KONTAKTOPPLYSNINGER OG UNDERSKRIFT FRA MEG DER JEG STÅR ANSVARLIG FOR Å SLETTE BILDER FRA MIN PC ETTER JOBBEN ER GJORT.


FOR Å BESTILLE SENDER DU EN MAIL MED OVERSKRIFT : HEADER -DITT NAVN TIL Thereselerberg.g@hotmail.com

DETTE ER INFORMASJONEN JEG TRENGER.

*DITT NAVN

*DIN BLOGG

*STØRRELSE PÅ HEADER -VALGFRITT

*HEADER ØNSKE ELLER INSPIRASJONS KILDER/BILDER

Likes

Comments

Hei ! Mitt navn er Therese Lerberg, og er 23 år. Jeg bor i en koselig leilighet på Jessheim, sammen med samboeren min Nicolai og hunden våres Lisa. På denne bloggen skriver jeg om interiør, fotografering, hverdag, å litt av mine kreative sider innen interiør der jeg viser åssen dere kan lage ulike ting av det dere kanskje har hjemme. I tillegg lager jeg header til bloggere, så hvis du ønsker deg en header til din blogg kan du bestille gratis HER

For kontakt : Thereselerberg.g@hotmail.com

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Instagram@thereselerberg