Header

Gammal bild. Idag stannar jag också hemma från skolan, mår inte helt hundra. Däremot ska jag dit i eftermiddag för att göra ett prov jag missat. Hoppas ni får en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade upp med dunkande huvudvärk och illamående. Migränaktigt. Inte en chans jag skulle stå ut veckans längsta skoldag 8-16. Stannade hemma och har typ sovit hela dagen. Ikväll var huvudvärken borta och jag övningskörde lite. Gick åt helvete & ifrågasätter om jag nånsin kommer ta de där kortet.

Likes

Comments

Jag kollade tillbaka i mitt kameraalbum på mobilen.. och så mycket bilder jag måste visa igen! Kolla så fina bilder jag tog på mina naglar när jag fixade dom i maj. Måste säga de blev riktigt bra. Nu är mina naturliga riktigt långa och då ser jag ingen anledning att gå och fixa dom. Många som tror de är salongs faktiskt ;)

Likes

Comments

Hej mina vänner! Efter skolan idag ska jag ta en snabbis till stan för att köpa en jacka. Visar er om det blir ett köp. Ikväll blir det körkortsteori och ev. övningskörning. I mörker då... 

Fick beställt årets första julklapp igår. Till mig själv! Varje år köper jag en klapp till mig själv. Skulle köpt en 18-årspresent när jag fyllde i somras, men det blev inget. Därför blir det en blandad födelsedagspresent/julklapp :)

Likes

Comments

Bilderna är inte från idag. Godkväll på er! Tänkte tvätta håret och få gjort lite plugg. Nya Walking Dead avsnittet borde ha kommit ut också, så det ska jag kolla på! Äntligen ny säsong, som jag längtat. Tipsar om den serien, det är den bästa jag sett.

Likes

Comments

​Ett par festliga örhängen, snygga armband och en kamelfärgad polo. Färgen kanske inte ser så smickrande ut på bild, men den var fin till mitt hår. Var även på bh-jakt så fick köpt 3 st bh:ar, ett skärp och tights. Inget värt att fota. Det fick jag med mig hem från Helsingborg!

Likes

Comments

Älskar att gå i butiker och samla inspiration. Visar lite fler bilder från helgen. Ska även försöka fota shoppingen idag. Svårt när det är mörkt hela dagarna hehe. Först en kort skoldag och sen ska jag & Tilde kolla på en film (som vi fått i läxa!). 

Likes

Comments

​Fick jobbat över till 17 idag så har inte gjort något annat än jobbat idag. Men ändå regnigt och trist väder, vad hade man annars gjort? Efteråt köpte jag oboy och minimarshmallows, allt som behövs för en kall vinter. ;) Kollat lite youtube och bloggar, men ska nog sätta på en film. Inte alls taggad för skola imorgon..

Likes

Comments

Det bästa med hotell måste väl vara frukosten.. Åt hur mycket som helst hehe, men så gott ju. Ägg och bacon är enligt mig det viktigaste! Sen en ljus fralla <3 Världens onyttigaste person...

Likes

Comments