Header

Dessa är mina favoritbyxor atm! Inte kunde väl jag tro det för ett par år sedan, då jag tyckte bootcut var det fulaste som fanns.

Likes

Comments

Invigde min nya tröja idag! Trumpetärmar är så fint <3 Valde en rätt speciell färg också, brukar inte köpa så mycket grönt precis. Men kan vara kul med lite variation!

Blev så sugen på att springa ner till stan och kolla efter tröjorna jag visade i senaste inlägget. Får ta det imorgon på håltimman instället.. Puss

Likes

Comments

Älskar verkligen H&M, bästabästa butiken. Bra utbud och perfekta priser haha. Dessa fyra hade jag gärna velat ha, 2 av dom är till och med på rean. Den med snörning på sidan är min favorit!

Likes

Comments

Nä hörrni, är inte alls taggad på en ny vecka. Vill ha lov igen! Såå taggad på att ta studenten och vara arbetslös & ledig resten av mitt liv. Skämt å sido. Idag blir det skola och antagligen hem direkt efteråt. Måndagar är enda dagen jag slutar "tidigt" på hela veckan och är lite ledig. Annars slutar jag 16-17..

Likes

Comments

Ni anar inte hur glad jag är! Har letat runt som en galning både i butiker och online efter dessa örhängena i svart. De ska tydligen kanske slutas tillverkas i svart sten... Tillslut ramlade jag över dom på en sida igår och beställde dom direkt. Hade tänk kanske ha dessa till balen (och till vardags, för de är så fina). Superglad!!!!

Likes

Comments

Här är min superfine silkesskjorta på bättre bild. Som sagt, den måste strykas...

Likes

Comments

Röd klänning från Gina // Rosa silkesskjorta från Zara (Ingen rättvisa på bild. Ska visa bättre senare. Den MÅSTE strykas)

Grön tröja med trumpetärm från Zara

Mössa från Gina // Festörhängen från Glitter

Offshoulder topp från H&M

Ser nu att allt var på rean, haha fyndarn man är. Idag jobbar jag 9-15!

Likes

Comments

Hemkommen från en tripp till vår grannstad Kungsbacka. Fick med mig en del kul hem! Visar imorgon. Men syftet var egentligen för att köpa ett par superfina Lily And Rose örhängen som jag suktat efter ett tag. Typsikt nog fanns de inte, men de ringer ifall de kommer in iaf. Nu ska jag ha lördagsmys

Likes

Comments

Hittade dessa två på Intersport igår. Bra att ha nu när jag tränar mer! Neongult är så himla snyggt på träningskläder... Sitter just nu på tåget mot Kungsbacka. Shopping står på schemat. Puss

Likes

Comments

Gårkvällens trevliga middagsdate med Tilde på Invito. Tog älskade parma pizza med ruccola på, det är verkligen det godaste man kan äta i pizzaväg enligt mig. Fick invigt en fin klänning jag köpte i höstas. Den är lite längre, går till knät och är offshoulder. Skönt med längre klänningar och att det inte alltid måste vara kortkort.

Likes

Comments