Header

Jag älskar denna lilla gubben, även fast han igår välte ut min vas med rosor i:) så glas låg överallt:) & vatten:) precis innan jag skulle gå till jobbet:)
Jobbar idag öppning & stängning denna lördag. Inte så superlångt pass alltså. Ikväll väntar god middag med mamma innan jag ska ut på såsen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blickar tillbaka till balen, en vecka innan studenten! Ååhh.. Denna sommaren har varit så himla rolig! Tänkte göra ett helt inlägg med de bästa händelserna under våren/sommaren. För det är något alldeles speciellt med ens sista vårtermin i gymnasiet. Tänk er 99:or som har detta framför er!!

Likes

Comments

Mornin'! Idag jobbar jag till stängning & sedan har jag inga planer faktiskt. Kom på att det ändå är fredag så något borde man väl hitta på. Ska ut imorn kväll vet jag iaf...

Sen att skolan börjat & att man tagit studenten känns ju underbart! Inte alls sugen på att sätta mig vid skolbänkarna än. Dessutom vet jag inte vad jag vill bli, så därför vore det ju skumt att börja plugga till något i höst då ju. Men hur skönt för er som vet exakt vad ni vill! Nä, så för mig blir det jobb ett tag sen får vi se vad som händer!

Likes

Comments

Ännu en ledig dag, som jag i princip inte gjort någonting på. Jag är antingen eller, antingen spenderar jag en ledig dag med att hitta på något, tex åka iväg till en annan stad eller så gör jag som idag. Ingenting. Vid 18 när Tilde slutat så mötte jag upp henne för att äta kvällsmat. Nu får det faktiskt räcka med sushi känner jag...

Ska kolla lite gossip girl nu i regnet, så himla mysigt. Imorn börjar jag inte förrän 11, så skönt med ytterligare en sovmorgon. Om jag inte drar till H&M's klubbfrukost vill säga..

Likes

Comments

Testade den nya frapinon igår, med smak av popcorn & caramel. Trodde verkligen jag skulle gilla den, då den låter fantastiskt god. Men är ju inte så förtjust i caramel... Bananaspliten föredrar jag hellre!

Likes

Comments

Är ledig både idag & imorn! Fick njuta av en sommardag med bra väder. Kvällsmaten blev pizza som åts på klipporna vid havet. Hoppas det blir lika bra väder imorgon!

Likes

Comments

Kolla min fina ring från Lily and rose som jag fick i födelsedagspresent av bästis!! Blev såå glad, har spanat på den så länge så kan inte bli mer nöjd :')

Likes

Comments

I höst har jag både Berlin med pappa & Köpenhamn att se framemot. Båda resorna sker i oktober med antagligen bara någon veckas mellanrum. Igår fick jag bokat hotell i Köpenhamn helt själv, ska ju nämligen på Lady Gaga. Ska träffa en tjej där som jag går på konserten tillsammans med, så jag blir bara själv på hotellet. Tänker jag berättar mer om det när det närmar sig, ska bli fantastiskt roligt!

Men jag är sugen på att resa bort över nyår! Kollat runt lite här & var, allt från London, NY till Rom osv haha. Får se vart det slutar, men vore så skönt att åka bort över den högtiden som aldrig blir riktigt perfekt här hemma i Sverige.

Likes

Comments

Hämtade ut min väska igår! Det är en Mulberry mini lily, som är jättefin, men inget jag ska behålla. Den var löjligt liten, så den rymmer inget. Jag läste måtten men det stod lite olika på flera sidor, så jag gjorde en chansning. Har iaf hittat en annan finare grej jag ska byta den mot, som jag har velat ha en bra stund.

Likes

Comments