Header

Contains affiliate links

Ny, röd klänning från Gina. HÄR (adlink) kan ni hitta den. Superfin verkligen, rött har blivit en av mina favoritfärger det senaste. Denna kommer jag troligtvis ha med mig till Montpellier, två veckor kvar exakt. Ha en bra lördag, puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

HÄR // HÄR (adlinks)
Fick igår beställt denna snygga bikini och denna härliga sommarklänning. Är verkligen så taggad på sommaren och allt vad den innebär. Hur mysig klänning att bara ha på sig på solsemester (har minst 2 st framför mig)? Bikinin har jag i svart och den levde jag i i somras.

Efter jobbet ska jag skicka tillbaka ett paket. Beställde några studentklänningar som jag skulle välja mellan och igår fick jag bestämt äntligen.. Ska också in på Gina och köpa den röda partyklänningen haha. Mycket shopping det senaste, men de älskar vi alla<3

Likes

Comments

Kolla vilken drömmig sommarklänning! Den skulle passa perfekt på en solsemester.. Den finns inne på Gina. Idag jobbar jag 11-15. Puss

Likes

Comments

Efter praktiken fick jag provat lite kläder.. Kul ju. Gillade den röda klänningen, men hade nog hellre velat ha i svart. Tyvärr fanns ju inte det, så jag överväger den röda fastän jag har en del röda klänningar nu. Annars, väskan då? Hur fin? Dessvärre vill jag inte ha en rosa sammetsväska men modellen var ju dröm..

Likes

Comments

Bild från Göteborg några veckor sedan
Idag har jag praktik och sedan är det helg! Ska äta med pappa på lunchen och efteråt ska jag kika i lite butiker. Det är en klänning jag har on my mind.. Sedan ska jag övningsköra. Happy friday, min blir lugn. Puss

Likes

Comments

Verkligen älskade vår minisemester i Stockholm vi hade i februari. Här kommer 3 små glimtar från en kväll..

När vi fixade oss för middagen, jag slängde på mig en off shoulder klänning och bättrade på sminket.

Här i hissen påväg för att äta middag, sedan utgång..

Middagen på Vau De Ville blev musslor. Yum.

Sippin'... Cola? Här hade vi precis ätit klart våra musslor och var redo för att gå ner till baren för en drink.

När vi kom tillbaks till hotellet började vi fixa oss för att gå ut. Tog på mig min sammetsklänning som jag tycker om så mycket.

Likes

Comments

Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller. Där var det sköna lovet slut. Tyvärr är man inte ett dugg motiverad till skolan även fast man fått lite ledighet. Har praktik, men slutar tidigare för ska till skolan vid 15. Där är det allmänbildningstävling för kampen om PS. Jag ska faktiskt vara med som tävlande, så hoppas det går bra för 14HA..

Likes

Comments

Startade dagen med lovets sista sovmorgon, samt teori. Sedan i eftermiddag gick jag & Tilde ut på en 2,5 timmes långpromenad i solen. I början var det kallt, men sen blev det skönare. Vi kom fram till att om mindre än 3 veckor så är vi i Frankrike, och herregud vad vi längtar. Dock massa saker att bocka av innan dess, men det får gå bra!

Likes

Comments

Provade denna igår.. Så himla fin, men tyvärr väldigt genomskinlig.

Likes

Comments

En runda på stan fick det bli på nästsista lediga dagen på detta lovet. Jag & Tilde åt på Zupperia och kikade i butiker medan hennes telefon var på lagning. Fick tyvärr inget med mig hem, men blev sugen på en spetsdröm till klänning. Visar senare.. Träningen flyttar vi till imorgon, för nu ska jag göra teori och sedan ska vi se klart på 13 Reasons Why!

Likes

Comments