Hej sötisar!! Tack SÅÅÅ mycket för 2900 läsare!! Sjukt hur kul! Gjorde verkligen min kväll igår när jag såg det så tack verkligen!
Hur mår ni idag? Nu när jag skriver detta är klockan 22.33 och jag mår sådär..
Vi var hos min läkare idag angående min rygg och rönken svaren hade kommit, det värsta jag hade kunnat ana mig har hänt! Jag har artros, kotorna längst ner har fått sprickor och jag har en påbörjad diskbrock.. allt detta går att motverka och fixa med MYCKET tålamod & tid... MEN det är det att jag INTE har tid med detta!
WAGC alltså (inofficiella ungdoms VM) är om en månad och då vill jag vara på topp.. men inte nog med det.. efter WAGC blir det NADA träning för mig! På 4 hela månader?! Förstår ni? Kommer nog bli sängliggande då känns det som.. men efter kommer jag nog vara fitforfight! Kolla framåt brukar alltid min mamma säga! :)

Efter att jag varit hos läkaren behövde jag pigga upp mig och göra kvällen bättre på något sätt så jag åkte och träffade min bästavän? Och vet ni! Jag är så gaaaaalet tacksam över att jag har en person som het exakt allt om mig! Som ser hur jag mår och alltid vet vad som är bäst! Det var super mysigt iallafall.. vi satt bara och snackade om allt och ingenting :) som vanligt!

Sedan cyklade jag hem och tog ett bad samtidigt som jag hade silver schampo och balsam i håret!

Imorgon ska jag till Stockholm med Ebba, äta lunch, shoppa och ta en massvis med bilder!! Så var beredda på mycket bloggande!

Följ mig på Instagram för mer uppdatering också!
Tezzpalmquist heter jag där!

Godnatt <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments