Hej finaste ni!! Hur mår ni just nu? Själv har jag lite smått panik över skolan och alla 1000 prov.. men men.. fysik är mitt sämsta ämne haha? Vilket är erat? Man får försöka lösa situationen med 10000 timmars plugg.. TRÅKIGT!

Just nu (20.33) sitter jag i soffan med mamma och bara pratar om alla problem & alla roliga saker som går att prata om! Super mysigt! Men snart är det dags att välja outfit inför imorgon och packa min väska till träningen efter skolan! Och på tal om träningen...
Jag ska träna i 2 månader till & sen efter VM blir det NO TRAINING på 3 månader.. känns lite som om jag kommer förlora mig själv och det suger.. för träningen är verkligen mitt ALLT.!! Men efter det så tror jag att jag kommer kunna träna på.. förhoppningsvis! Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan trampolinen.

Men på torsdag åker jag på en tävling i Spanien med landslaget vilket kommer bli grymt kul!! Det är som en uppladdnings tävling inför (inofficiella) ungdoms-VM! Och även alla som ska vara med i riktiga VM kommer tävla denna tävlingen så det blir kul och kolla på världs eliten!

Nu ska jag snart sova så godnatt fina !!

Bilderna är även en liten outfit jag köpte i Stockholm! Allt är från Zara och jag tycker verkligen det är SUPER snyggt! Både en fest outfit men också en vanlig chill outfit.. materialet på båda kläderna är seriöst det skönaste jag känt! IN LOVE! Väskan är sen innan och är ifrån new yorker!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments