Skulle väcka en jättetrött M men han ville sova och inte alls gå till förskolan. Då ringer vi förskolan och säger att vi kommer senare så han får sova lite till :) bortskämd? Hmm, kanske, men vi passar på när vi kan. När studietiden är över kan man ju glömma såna här tillfällen, har man ett jobb är det bara att masa sig upp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

M hittade sig nåt att önska till jul då vi var på Toys R Us sist :)

Själv ska jag nog kliva upp ur sängen nu. Alla barn är vakna så dags för brunch.Likes

Comments

Det är jobbigt att vara liten :) Han fick i sig lite yoghurt så han klarar sig nog tills imorgon. Ingen idé att väcka honom nu, hellre att han vaknar lite tidigare imorgon istället.


Likes

Comments

Ibland kan man ju fundera hur folk är funtade. Att lägga ner 12 år av sitt liv på att tracka en annan människa, vad får man ut av det??? Tänk att leva i ständig rädsla, usch!!!

Nej nu kollar vi lite elak Gordon Ramsey så man kan sova gott i natt.

Natti natti!

Likes

Comments

Idag var vi in till Sundsvalls sjukhus för att träffa Leos nya läkare. Han fick en på barnkliniken där istället, då han var neurolog, så det är ju bra, man vet ju att han kan nåt om det här då :)
Lite skillnad här mot för Gävles barnklinik, inget illa menat om läkaren för han var den bästa, men allt runt omkring. Här ska vi få träffa en dietist för att få hjälp med vad och hur L ska äta och han ska även få göra en röntgen av hjärnan. Medans vi satt i väntrummet kom barnpsykologen och presentera sig och satte sig och prata en stund. Hon ville att vi skulle veta att hon fanns som stöd och hjälp om vi känner att vi behöver. Hon skulle även ringa oss i nästa vecka bara för att kolla läget lite. Snacka om att känna sig väl omhändertagen :)
Efter dietist och röntgen besök ska vi träffa läkaren för lite tester och sedan är det dags för medicin. Ska bli spännande att se om det blir nån skillnad, vi får hoppas på det.

Var lite orolig om jag skulle hitta till sjukhuset, men bi kom både dit och hem. Däremot höll vi inte på att hitta ut från själva sjukhuset :D Många långa korridorer!

Nej, röja undan lite nu och sedan mat. Magen kurrar redan. Har bara hunnit äta en korv m bröd idag, glömde ta medicinen i morse oxå så jag känner av ryggen lite idag, hmm har tydligen inte blivit bra :(

Bye bye!

Likes

Comments

Stressade iväg i morse till IUP samtal för L och efter det iväg till förskolan med M som absolut inte ville till förskolan idag utan skrek och skrek. Tur det går över snabbt, fröken sa sen att det gick över så fort jag hade gått :)
Förmiddagen spenderades mesta tid sovandes för att bli av med huvudvärken :( Så så jättemycket pluggande blev det inte idag. Sen på em var jag till S och hälsade på. Det var ju alldeles för länge sen sist. Tur att det inte dröjer lika länge tills nästa gång, fredagsmys inplanerat :)
Slänger in lite bilder från dagarna som varit.

Likes

Comments

Man måste ju bli lite imponerad av Ms mackor med gurka :)
Nu lite 112 på liv och död innan vi stoppar M i badet.
Huvudvärken fick jag visst på köpet oxå :(

Likes

Comments

 OMG! Fick idag min första komplimang idag att jag var en vacker milf. Shit, tänker bara på Stifflers mom när jag hör eller ser ordet milf. Är det så man uppfattas när man är gammal? Eller är man milf bara man har barn? Är det egentligen dåligt eller bra? Tanken bakom komplimangen var ju snällt menad så det är väl bara att tacka och ta emot. Hellre milf än gammal och gaggig cheeky

  

C U!

Likes

Comments

Eftersom vi inte har någon pappa hos oss just nu att fira så tog vi extra lång sovmorgon och nu käkar vi brunch. Tomtegröt, mums!
Idag ska vi nog åka och leka i lekrummet. Blir nog lugnt där trots regnet, alla firar väl sina pappor :) Barnen får fira sin pappa senare i kväll via telefon.
Barnens äldsta kusin fyller år idag oxå, en tråkig del med att flytta, man missar födelsedagar. Syrrans minsta fyllde 2 nyligen oxå och då kunde vi inte heller vara där.

Ha en bra fars dag alla pappor :)


Likes

Comments

Sitter framför Barnkanalen med R och L och lite chips och dip :)
En liten fråga till alla föräldrar (om det tittar förbi nån) Hur uppmuntrar man en envis unge till att det går hur bra som helst att kissa på pottan eller toan? :)

Trevlig lördag alla!

Likes

Comments