Hej hej ! Inte bloggat på länge, fortfarande inget internet i mobilen. Så lite svårt när jag aldrig är hemma.
Idag jobbade jag andra dagen på hunddagiset. Är rätt latch att vara där :) trevligt folk är det också. så det är bra .:P
Nu är jag hemma hos mormor och ska bo här i 1 vecka. Pgr av olika skäl. De kan vi ta en annan gång .
Nu ska jag sova för jag ska upp imorgon klockan 6 igen... Guuuuhh, god natt <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan !:))) hemma ifrån götet nu! Fy fan va härligt det va. Först åkte vi ner till Ullared och sov där, vi kom ner på natten Så vi sov direkt. Sen dagen efter gick vi på Ullared , handlade kläder, smink, parfym, smycken osv. Väldigt kul :) efter det stannade vi och käkade och for sedan till göteborg. Vi bodde på Lisebergs camping . Kom dit på kvällen och drog till Liseberg dagen efter. Min underbara vän Martin skulle också dit med sin familj så vi va med varandra. Hade as kul ! :D vi drog där ifrån vid 22:00. Och då åkte vi till campingen igen. Sov och sen åkte vi hem imorse :)
Har varit super bra väder också. Inte sett ett endaste måln på 4 dagar. Och jag skojar inte :O :D underbart.! Och staden är underbar, skulle lätt kunna flytta dit och bo där :)
Nu ska jag sova . Försöka iaf!! Spännande saker på G :D och nä Inge snusk ;)Likes

Comments

Hej, hoppas ni sovit gott. De har jag men skulle inte vara fel med några fler timmars sömn.. Så trött så jag ser i kors!
Några stygn är inte värt det här! Man kan ta bort dom hemma .. Men jaja. Uuuuu ... Hejdå!

Likes

Comments

Okej, skriver lite kort om vad som hänt och vad som kommer hända..
Igår så träffa jag kusin och Mimmi å några andra. Martin och Mattias va med mig hos pappa och sov. Idag åkte vi till stan och mötte upp den andra Martin för han hade mina solglasögon<3! Efter de mötte vi upp Mickis och åt på donken. Den första Martin följde med mig hem sen för han skulle fixa musik till min mobil för imorgon drar jag till Götet. Ingen musik ner dit och jag är död.
På morgonen ska jag ta bort mina stygn iaf :)
Och grejen är att jag kommer inte ha något internet på 4 dagar ... De kommer suga satan, :( jaja, hinner blogga lite imorgon innan jag drar !

Ååå skulle raka Benen idag, tog en ny hyvel och drar , första draget och jag hyvlar bort 3-4 cm skin! I en enda remsa... Mmmmh! Inte okej alls! Mamma fick sitta där med papper haha..
Mh ja.. God natt !
Här får ni en bild.. Det runt om är för att de suttit plåster . Man ser inte såret så bra men hallå jag har en iPhone . Vad mer kan ni begära? Kameran suger..Likes

Comments

Hej, ligger i sängen nu och klockan är halv 3. Precis hängt tvätt.. Haha rolig fredags kväll :P
Men imorgon blir det annat'! Först till stan och träffa Martin och Mathias å sedan vidare mot alunda lite senare . Träffa familjen där en snabbis och sedan ha mys med Malin <3
Ska upp 10 imorgon så lär sova nu. Haha hur ska jag orka gå upp så tidigt ? May gad!;)
Puss på er S to the uckers !

Likes

Comments

Okej ett seriöst inlägg nu då..
Idag har jag varit i stan och träffat M, M och M.
Sen åkte jag hem vid 8, badade å nu sitter jag här. Mamma tog precis bort plåstret som jag hade över mina stygn . Ser bra ut. På måndag ska stygnen bort :) bjuder på en bild på första dagen å hur de ser ur idag :) haha generöst va ;)

Likes

Comments

Okej ett seriöst inlägg nu då..
Idag har jag varit i stan och träffat M, M och M.
Sen åkte jag hem vid 8, badade å nu sitter jag här. Mamma tog precis bort plåstret som jag hade över mina stygn . Ser bra ut. På måndag ska stygnen bort :) bjuder på en bild på första dagen å hur de ser ur idag :) haha generöst va ;)


Likes

Comments

Okej, dagens Diss blir när folk ställer in tomma aromat burkar i skåpet ! Vad ska jag ha på mina ägg nu?????

Dagens hiss blir till min älskade dator <3 aaaaw den är så gullig !


OBS detta va inte seriöst ! Haha orkar inte xD !!!!!

Likes

Comments

What a lovely day! Vakna upp två , prata i telefonen i en timme med 3 olika personer, alltid lika kul .. Äter frukost just nu.. Havregrynsgröt , kaffe å ägg! Jag är la bra nyttig jag :D blir så stolt över mig själv !
Okej nej, Blä ! Orkar inte blogga mer. Hej dåååå

Likes

Comments

Nattbloggning for the win!
Okej, varit jätte dåliga uppdateringar och jag kommer inte göra något åt det :) god natt!

Likes

Comments