Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en helt underbar dag i solen, det har iallafall jag haft! Blev varmt tillslut med min älsklings päls ☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

  • 36 readers

Likes

Comments

Hej bloggen! Är allt bra med er?

Sorry för lite uppdatering men det blir mer, lovar 💗

  • 58 readers

Likes

Comments

Hej babes!! Måste bara ge tips på en serie, 13 själ varför heter den, så sevärd serie! Handlar om en tjej som tar livet av sig och hon har spelar in 13 band om varför det just hände. Mycket känslor och man blir sjukt rörd av denna serie!

  • 90 readers

Likes

Comments

Läs bilden ovan👆🏽

En väldigt jobbig sak i min vardag är just detta. Framförallt smaskande, inte bara smaskade utan just tuggande. Mitt liv rasar när någon smaskar, andas högt eller äter. Jag får sån panik. Detta ör inte joke utan det är verkligen sant. Jag kan knappt sitta hemma med familjen och äta vid matbordet, utan istället måste jag äta efter dem. Jag kan inte köpa chips och mysa med min pojkvän och käka de en lördagskväll,för äter han det så får jag panik.

Jag lider av mosofoni. Jag hatar när folk smakar. Det är en sån obehagligt känsla som jag ej kan beskriva. Ni som inte lider av detta vet inte. Det är hemsk...

  • 129 readers

Likes

Comments

Vaknar och känner mig sjukt mycket fräschare än vanligt! Nya fransar gör verkligen så mycket. Ingen smink och morgonsvullen, endå ganska så fräsch och fin😊👍🏼😍 Fortsätt följa min blogg har massa nya ideér och överraskningar som väntar!

  • 144 readers

Likes

Comments

Hej allihop! Äntligen är jag tillbaka och jag är här för att stanna! Detta inlägg gör jag med min syster då hon har gått i en kurs att göra fransar. Hon gjorde mina fransar idag och detta är då resultatet , hon är verkligen superduktigt och jag hoppas att ni går in och likear hennes sida och ni kan även skicka till henne i DM på instagram och boka tid och diskutera priser.

Hennes sociala medier:
Instagram @juliapuhakka
Snapchat @juliapuhakka96

Nu är jag aktiv på bloggen igen!! Lovar!!

  • 177 readers

Likes

Comments

Två helt nya Q&A är uppe på kanalen och där får ni reda på sjukt konstiga saker om mig🙇🏼‍♀️

Likes

Comments

I samarbete med Amaze...

Denna webshop säljer sjukt fina smycken som jag verkligen rekommenderar!!
Denna sida säljer många fina örhängen, armband och halsband!

Mitt favorit halsband som är köpt ifrån Amaze.se har ni i länken här även detta armband är ett sjukt fint som jag verkligen skulle vilja beställa hem!

Jag älskar denna sida och jag rekommenderar att beställa hem massor av smycken nu innan sommaren och jag har även en rabatt kod till er så om ni anger koden "amazetindra" så får ni 15% rabatt på alla varor! Helt underbart! Den är giltigt till och med 10 maj!! In och köp!!

Likes

Comments

Likes

Comments