Två helt nya Q&A är uppe på kanalen och där får ni reda på sjukt konstiga saker om mig🙇🏼‍♀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I samarbete med Amaze...

Denna webshop säljer sjukt fina smycken som jag verkligen rekommenderar!!
Denna sida säljer många fina örhängen, armband och halsband!

Mitt favorit halsband som är köpt ifrån Amaze.se har ni i länken här även detta armband är ett sjukt fint som jag verkligen skulle vilja beställa hem!

Jag älskar denna sida och jag rekommenderar att beställa hem massor av smycken nu innan sommaren och jag har även en rabatt kod till er så om ni anger koden "amazetindra" så får ni 15% rabatt på alla varor! Helt underbart! Den är giltigt till och med 10 maj!! In och köp!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jobbar mest med youtube just nu men ska bli mer aktiv här på bloggen! Men kika också in min youtube kramis Tindra Kågebro heter jag där

  • 151 readers

Likes

Comments

  • 384 readers

Likes

Comments

Jag har tänkt mycket på just polis. Enda sedan jag var en liten unge som kröp runt i mitt lekrum så har jag velat bli polis. När jag var mindre var det nog för att min pappa var polis, för min pappa är ju min förebild. Men nu när jag har blivit äldre så vill ja bli polis för att poliser gör skillnad. Klart jag ser upp till min pappa men det är inte bara hans fotspår jag vill följa utan jag tänker också på hur poliser påverkar samhället. Poliser är bra , nu ska jag förklara varför.
I helgen inträffade det en obehaglig sak utanför Skranta fritidsgård i Karlskoga. Ett 80-tal ungdomar gjorde upp ett bråk. Ungdomarna var ungefär 40 stycken i varje team. Det är oklart vad exakt som ska ha startat bråket men polisen vet iallafall att någon slags diskussion under skoltid ska ha triggat igång bråket. Inga vapen, inge våld. Men gap och skrik som kunde ha blivit våld om inte polisen hade varit på plats så fort som dem var. Ett 20 tal ungdomar fick följa med in på station och bråket avslutades snabbt när polisen var på plats.
Därför tycker jag att polisen är bra. Personer som säger tillexempel "snutar är inge å ha" , ursäkta till dig som säger så men hur fan tänker du ? Hur skulle samhället se ut utan "snutar" eller vad du nu kallar det.
Polisen gör skillnad , poliser ska ha högre lön för att dem hjälper till med så mycket bra saker här i samhället. Dem hjälper allt från drogmissbruk och alkoholmissbruk till att kanske till och med ta en mördare på bar gärning när det pågår ett mord.
Poliser är bra, poliser räddar liv. Därför vill jag bli en polis.

  • 509 readers

Likes

Comments

  • 564 readers

Likes

Comments

HEJ BLOGGEN OCH FÖRLÅT FÖR DÅLIGT UPPDATERING. Hela förra veckan var jag sjuk , feber och öroninflammation , hoppas allt är bra med er! Snart kommer nya videos på youtube också ❤

  • 652 readers

Likes

Comments