• 152 readers

Likes

Comments

Jag har tänkt mycket på just polis. Enda sedan jag var en liten unge som kröp runt i mitt lekrum så har jag velat bli polis. När jag var mindre var det nog för att min pappa var polis, för min pappa är ju min förebild. Men nu när jag har blivit äldre så vill ja bli polis för att poliser gör skillnad. Klart jag ser upp till min pappa men det är inte bara hans fotspår jag vill följa utan jag tänker också på hur poliser påverkar samhället. Poliser är bra , nu ska jag förklara varför.
I helgen inträffade det en obehaglig sak utanför Skranta fritidsgård i Karlskoga. Ett 80-tal ungdomar gjorde upp ett bråk. Ungdomarna var ungefär 40 stycken i varje team. Det är oklart vad exakt som ska ha startat bråket men polisen vet iallafall att någon slags diskussion under skoltid ska ha triggat igång bråket. Inga vapen, inge våld. Men gap och skrik som kunde ha blivit våld om inte polisen hade varit på plats så fort som dem var. Ett 20 tal ungdomar fick följa med in på station och bråket avslutades snabbt när polisen var på plats.
Därför tycker jag att polisen är bra. Personer som säger tillexempel "snutar är inge å ha" , ursäkta till dig som säger så men hur fan tänker du ? Hur skulle samhället se ut utan "snutar" eller vad du nu kallar det.
Polisen gör skillnad , poliser ska ha högre lön för att dem hjälper till med så mycket bra saker här i samhället. Dem hjälper allt från drogmissbruk och alkoholmissbruk till att kanske till och med ta en mördare på bar gärning när det pågår ett mord.
Poliser är bra, poliser räddar liv. Därför vill jag bli en polis.

  • 277 readers

Likes

Comments

  • 332 readers

Likes

Comments

HEJ BLOGGEN OCH FÖRLÅT FÖR DÅLIGT UPPDATERING. Hela förra veckan var jag sjuk , feber och öroninflammation , hoppas allt är bra med er! Snart kommer nya videos på youtube också ❤

  • 420 readers

Likes

Comments

Idag blir det ingen träning och motivation för mej. Har namnligan fått feber och ingen skola blev det heller. Känner även hur öroninflammationen smyger sej på... min kille är också sjuk och har halsfluss. Hoppas inte jag får det!!

  • 518 readers

Likes

Comments

  • 606 readers

Likes

Comments

  • 624 readers

Likes

Comments