Det var många som sa till mig att jag skulle ta en dag I taget när mamma gick bort. Jag har gjort det men ännu har jag inte fått sörja för jag har haft tankarna på att alla andra. Men jag har börjat få betala det nu. Jag är trött och ledsen hela tiden. Men man kan inte sluta att leva för det. Jag kommer att ringa till läkaren i morgon och se var han/hon tycker om detta. Jag vägrar medicin.. Det är för mycket beroende i min familj och släkt så jag tänker inte ta något alls.  Jag funderar till och med att börja med joga. Nej nu en kopp kaffe och sen skall jag klä på mig så jag kan hämta barnen.  Det ser ut som jag är helt rödsprängda i ögonen jaja jag säger att jag är jätte trött. påsarna under ögonen har kommit med varje barn så jag älskar dom. Dom till hör mitt extra skin och bristningar.

Likes

Comments

Ida är 28 år. Min födelsedag. Det enda som är jobbigt varje år när man fyller år är att jag inte får ett grattis av min egen mamma. Jag förstår inte att en del inte har en mamma som bryr sig. Jag skall snart gå och hämta barnen. nej gå och klä på mig efter det underbara badet.

Likes

Comments

Hej älsklingar. sitter på bussen. Jag kan tala om att idag är det en sån dag jag saknar mamma lite mer. Jag önskar att hon fanns bland oss. Som kanske ni vet så var hon alkoholist. hon valde alkoholen före sina barn. Jag kan inte säga att hon var egoistisk. för hon var långt ifrån det men hon gömde sina känslor i det enda hon hade när hon var ledsen. hon vägrade visa känslor. Jag kommer alltid ha det i bakhuvudet och jag pratar om mina känslor dagligen för att inte bryta ihop.

hoppas ni får en bra måndag.

Likes

Comments

Jag är ingen 'perfekta mamman'... jag har det stökigt hela tiden. För  mina barn är viktigare än att springa runt med snabeldraken hela dagarna. Men nu vill jag ha det lite rent inför A's kalas på lördag så jag har bett min lillesyster att komma ut och hjälpa mig. Jag har tvättat sen i går morse. vi har baren lien tvättstuga och deras torkrum är bara några linor som man får hänga upp i så det tar tid. Till er som vill kometer att jag är äcklig som inte städar var dag för att umgås med mina barn. Varsågod gör det då. men jag har iallafall tid för mina barn. Jag är tacksam för att få ha dom i mitt liv och snart så har dom flyttat då har jag all tid att städa med ett gott samvete. nej nu skall det bli lite kaffe.

Likes

Comments

Kan jo lova er att jag är världens lyckligaste människa. Jag har tre underbara barn som älskar mig en sambo som älskar mig.
mysande lite med våra sjukling idag.  Sen var jag på väg till dagis i världens snö oväder men skll inte klaga för det blåste inte. nej jag skall nu diska och se vad jag orkar göra....

Likes

Comments

View tracker

Okej jag kan börja med att säga att jag är så ledsen.
Det har delats ett inlägg på Facebook det senaste dygnet. Jag försvarar inte betendet men jag vill inte se mordhot och att folk från fastlandet skall hit och "hälsa på"..
Det har blivit en stor sak för mig med närhet. Jag kan se tjejer på bussen ibland som blir ledsna i hela ansiktet när dom skall kolla telefonen. Jag blir arg på detta hat vi har i vårat land.

Jag vill se lite mer kärlek....

mycket kärlek till er!!!

  • 13 readers

Likes

Comments

Ja du blev bara 50 år kära mor.
19 maj kom beskedet om att min mamma var död. Dagen innan så bråkade vi och det var det sista jag hörde ifrån henne. Dagarna går fort men tiden står stilla. Jag önskar bara att jag kunde vrida tillbaka tiden och bara säga att jag älskar dig! Jag saknar dig. Jag vill bara ringa dig och fråga dig vad du har gjort under dagen. Vi pratade varje dag. Ibland så händer det som man inte vill hända. Jag är arg på dig och på mig för vi bråkade sista gången. Jag ville aldrig såra dig. Det är mycket jag bara vill få ut mig. Dina syskon har äntligen insett att dom behöver varandra och bett om ursäkt. Jag är glad över det. Jag kan inte mer än tacka dig för dom underbara och roliga år vi har haft tillsammans. Jag saknar dig så mycket. Jag vill bara skrika det till dig. Jag vill bara krama om dig en sista gång. Just nu behöver jag dig mer än någonsin. Igår stod jag och var så arg och skrek på dig för att du inte fanns när jag behövde dig. Du har lärt mig mycket under åren. Snart har du tre barnbarn och den sista får aldrig träffa dig. Om två veckor ska vi lämna lägenheten sen är det bara urnsättningen kvar. Du har fått frid nu kära mamma.Likes

Comments

Fredagen: var ute på gården och fixade och pratade flera timmar i telefonen. Kvällen var mysig och barnen var glada.
Lördag: städade huset och var ute på gården. Min pappa kom med en halv gris så nu har vi mat hur länge som helst.
Söndag: gick upp och åt frukost med hela familjen och barnen uppskattar det. Vart ute och kastat hur mycket grenar och löv på kärran som vi skall åka i väg med. Så nu börjar det likna en trädgård istället för en sop tip.
Ikväll tänker jag spela en stund.

Likes

Comments

Ja min mamma och pappa har nu skilt sig och det blev inte till det bästa. Jag har fått mycket skit. Jag har aldrig känt mig så oälskad av min mamma som jag gör nu. Just nu känner jag att jag bara kan bli bättre mamma till mina barn. Ja jag hoppas hon finner kärlek och frid snart så man kan prata med henne. Jag ville bara lätta på mitt hjärta och inget sympati.


Likes

Comments

https://www.nattstad.se/own_messeges.aspx?app=true#User_1023577


Är väldigt sugen på att söka men det går inte för jag är gravid. Men kul skulle det ha varit.

Likes

Comments