Pappa. Nu har jag gjort det jag kan inför besiktningen av min lilla blå i morron. Jag har gjort det vi brukade göra dagen innan... bl a kollat alla lampor. 3 st trasiga. Jag klarade att byta dom själv. Inget svårt när jag sett på hur många gånger som helst när du gjort det. Varningstriangeln ligger i. Jag vet att du tycker jag borde städa o tvätta bilen innan men jag orkar inte idag.
Jag vet att drivknutarna har gjort sitt men jag kan inte fixa det utan dig pappa.
Jocke hjälpte mig att lägga om däcken i onsdags. Jag skulle göra det själv men mamma ville inte det. I morron efter besiktningen kommer jag åka hem med pappret. I vanliga fall skulle jag åka till dig o visa vad som behövde fixas. Du brukade sitta vid köksbordet o vänta på att jag skulle komma. Du visste alltid vad som skulle göras. Du kunde allt o lite till.
Jag saknar dig så enormt mycket o tanken på att du aldrig mer kommer tjata på mig om att fylla olja i bilen, köra försiktigt första milen på nya dubbdäck o se till att det finns tillräckligt med glykol när det blir kallt får tårarna att rinna.
Du kunde fasen laga allt med hjälp av ingenting. Jag kallade dig min egen MacGyver😉. Du var inte den pratsammaste i alla lägen men du fick oss alltid att skratta när du öppnade munnen.
Snart är det jul... Det var ju du som fixade så vi sågs o gjorde pepparkakshus. Det slutade oftast med att du satt kvar vid köksbordet själv o gjorde klart det sista o käkade upp godiset😍. Ingenting är detsamma utan dig! Inget blir någonsin detsamma igen.
Jag är vuxen jag fixar det här jag vet det men fasen så ont det gör. Du hade ju så många år kvar! Du var ju pigg o du grejade o hjälpte oss tills det inte gick mer. Från att vi fick veta så gick det så fort. Om vi hade vetat att det var så lite tid kvar, bara några månader.... Jag vet att det inte hade förändrat något. Slutet hade ändå kommit. Det är så tomt men jag vet att du vill att vi ska skratta o vara glada. Det är det vi ska fortsätta att göra😊. Vi knasiga familjen. Jag vet att du finns med oss älskade pappa❤️❤️❤️

  • 51 readers

Likes

Comments

Onsdag=ledig! Vaknade innan 4 naturligtvis. Fram med telen snabbt så att inte tankarna far iväg...somnade om o vaknade efter sex. Ångesten sätter in! Hjärtat slår o det går bara inte att slappna av! Varje morron...idag gör det inte så mkt när jag är ledig. Jag behöver inte skynda mig utan kan ta allt långsamt. Drack kaffe medans Emilia gjorde sig i ordning för skola...hjälpte henne med en text som skulle översättas till engelska.
Knallade över till Marlene o fick frukost... hundarna for omkring som tokar o det ekade i huvet men vi skratta.
Nu är jag hemma igen o försöker hitta energin o lusten till att fixa. Sätta upp tavlorna, möblera färdigt... jag som älskar sånt egentligen!!! För faan Therese ryck upp dig!!!

Dåligt samvete för allt... borde hälsa på mamma. Har tusen saker att ringa o fixa med... behöver göra klart mina egna naglar! Vill ha snygga naglar till fredag då det är AW med bästa kollegorna. Det är oxå lite ångestladdat! Vem fixar åt mina hästar p fredag... hatar att be om hjälp! Hur kommer jag hem om jag dricker vinet. Ska jag strunta i att ta några glas o köra hem... ta bussen? Då måste jag fixa busskort o ladda på, kolla busstider... fy faan så trött jag är!!!!

Positivt... jag älskar min nya lägenhet. Gillar lugnet o trädgården. Vaknar o ser träden utanför o jag bara älskar det:). Känns så rätt att jag hamna här. Känns tryggt o lugnt. Det är bra!

Det finns så många bitar att jobba med men jag orkar inte riktigt... vart ska jag börja? Jag känner att jag flyr in i saker, stänger av när det blir för jobbigt! Det är inte så svårt jag ser ju till att hålla mig sysselsatt.

Igår blev det några timmar i stallet igen. Orken till att göra i ordning hästen till ridning infann sig inte men jag fixade o grejade i lugn o ro. Emilia hade en kompis med sig o dom red Lovely i ridhuset så jag var helt själv i stallet. Så skönt att inte behöva prata med någon inte behöva svara på frågor utan bara vara. Vad skulle jag göra utan mina hästar utan min Frazze🐎❤️. Han gör mig idiot galen emellanåt men vi har så starka band. Jag tänker något o han gör det... jag tänker nu kommer han gå iväg... o han gör det!!! Jag blir galen varje gång😂. Min fina galna tokiga häst.

Shit vad jag yrar om allt o inget. Det är så det är just nu. Bara kaos i hjärnan o tankarna bara far omkring. Tänker, undrar o funderar heeeela tiden.

Ska käka lite. Blir stall sen i em o ikväll stallmöte. Borde nog sova lite innan känner jag... Den här jäkla tröttheten gör mig så irriterad!!!

Tezz

Älskar hösten....

Börjar få ordning hemma. Det går sakta dock...

Ljung:)

Jag o min Frazze❤️

  • 88 readers

Likes

Comments

Ska göra ett försök att blogga igen. Behöver skriva av mig. Länge sedan nu. Det har hänt o händer så mkt just nu att jag inte riktigt orkar ta in något av det. Jag bara kör på för att inte krascha totalt. Känner mig avstängd o avtrubbad för det mesta...men får jag några sekunder för mig själv så väller sorgen upp o det gör så jävla ont o jag bara orkar inte ta det nu. Det finns inte tid att ta det nu...som idag när jag hade 20 min ensam i bilen o tankarna på att pappa inte finns kom över mig. (Jag kan inte ringa honom längre när livet suger! Jag kan inte åka förbi o be honom kolla varför min bil beter sig som den gör. Han kommer aldrig mer ringa mig o påminna om att fylla på olja i bilen. Jag får aldrig mer höra honom skratta o prata....)
Jag åkte jag till kyrkogården, till graven. Jag har inte varit där sedan begravningen. Stod där ganska länge med tårar o snor rinnande. Fixade lite med blommorna som hade blåst omkring. Talade om för pappa hur mkt jag saknar honom.

Ska väll krypa ner nu. Jobb i morgon. Jag tar mig knappt ur sängen på morronen o allt går i slow motion. Känns som om jag har tjockt vadd i huvudet eller någe segt jäkla slem som tankarna ska ta sig igenom. Jag måste gå upp halv 5 för att vara säker på att jag är på jobbet vid 7. Jag vet att jag lever på gränsen nu. Hela jävla kroppen skriker av smärta men jag gör som jag brukar för jag är ju en fighter! Bara lite till. Den 28 blir nästa begravning... finaste mormor. 2016 får gärna vara över nu!

Tezz

  • 118 readers

Likes

Comments